چهارشنبه ۲۱ مرداد ۱۴۰۵
اجتماعی

مسابقات شطرنج کشور در لرستان لغو شد

مسابقات شطرنج کشور در لرستان لغو شد
ندای لرستان - ایرنا/ مدیرکل ورزش و جوانان لرستان گفت: مسابقات شطرنج با حضور شرکت‌کنندگانی از نقاط مختلف کشور بدون هماهنگی با این اداره‌کل طراحی و در خرم‌آباد آغاز شده بود که ...
  بزرگنمايي:

ندای لرستان - ایرنا / مدیرکل ورزش و جوانان لرستان گفت: مسابقات شطرنج با حضور شرکت‌کنندگانی از نقاط مختلف کشور بدون هماهنگی با این اداره‌کل طراحی و در خرم‌آباد آغاز شده بود که لغو و هزینه‌های سفر و اقامت شرکت‌کنندگان نیز به آنان بازگردانده شد.
فرهاد دیناروند اظهار کرد: برگزاری هرگونه مسابقه کشوری در استان باید پس از هماهنگی با اداره‌کل ورزش و جوانان، اخذ مجوزهای لازم و طی فرآیندهای قانونی انجام شود اما در این مورد، کمیته مسابقات فدراسیون شطرنج بدون هماهنگی با استان نسبت به صدور اطلاعیه برگزاری مسابقات اقدام کرده است.
وی افزود: با توجه به شرایط موجود و محدودیت‌های روزهای اخیر، امکان برگزاری مسابقات فراهم نشد و به همین دلیل از شرکت‌کنندگانی که از نقاط مختلف کشور به خرم‌آباد آمده بودند، عذرخواهی و هزینه‌های آنان پرداخت شد تا به محل سکونت خود بازگردند.
مدیرکل ورزش و جوانان لرستان ادامه داد: رییس فدراسیون شطرنج نیز از نحوه اطلاع‌رسانی و تصمیم‌گیری کمیته مسابقات بدون هماهنگی با استان ابراز نارضایتی کرد و موضوع اطلاعیه برگزاری مسابقات نیز از سوی فدراسیون پیگیری شد.
دیناروند تاکید کرد: برگزاری قانونی این مسابقات مورد استقبال اما لازم است تمامی مراحل آن مطابق مقررات پس از اخذ مجوزهای لازم از فدراسیون و هماهنگی کامل با اداره‌کل ورزش و جوانان استان انجام شود.
وی گفت: برای برگزاری مسابقات ملی و بین‌المللی، ابتدا باید درخواست و برنامه مسابقات به استان اعلام، مجوزهای لازم اخذ و پس از هماهنگی میان فدراسیون و دستگاه ورزش استان، زمان و مکان برگزاری مسابقات به صورت رسمی اعلام شود.
مدیرکل ورزش و جوانان لرستان خاطرنشان کرد: استان در صورت فراهم‌شدن شرایط و انجام هماهنگی‌های قانونی، از برگزاری مسابقات شطرنج در خرم‌آباد استقبال و برای میزبانی شایسته از ورزشکاران کشور همکاری خواهد کرد.
دیناروند با قدردانی از شرکت‌کنندگانی که برای حضور در مسابقات به خرم‌آباد سفر کرده بودند، اظهار کرد: با توجه به اینکه این افراد مهمان استان بودند، تلاش شد موضوع با حفظ حرمت ورزشکاران و جبران هزینه‌های تحمیل‌شده مدیریت شود.
وی تاکید کرد: از این پس نیز برگزاری رویدادهای ورزشی در استان با هماهنگی کامل اداره‌کل ورزش و جوانان و در چارچوب مقررات فدراسیون‌ها دنبال خواهد شد تا از ایجاد مشکلات مشابه جلوگیری شود.


نظرات شما