پنجشنبه ۱۱ تير ۱۴۰۵
اجتماعی

تلاش‌ امدادگران برای کشف جسد سرمایه‌گذار شیرازی در رودخانه سیمره

تلاش‌ امدادگران برای کشف جسد سرمایه‌گذار شیرازی در رودخانه سیمره
ندای لرستان - در پی واژگونی تراکتور در بستر رودخانه سیمره و غرق شدن سرمایه‌گذار شیرازی حوزه کشاورزی شهرستان رومشکان استان لرستان، گروه‌های جست‌و‌جو و نجات جمعیت هلال‌احمر ایلام برای یافتن جسد به محل حادثه در دره‌شهر اعزام شدند.
  بزرگنمايي:

ندای لرستان - در پی واژگونی تراکتور در بستر رودخانه سیمره و غرق شدن سرمایه‌گذار شیرازی حوزه کشاورزی شهرستان رومشکان استان لرستان، گروه‌های جست‌و‌جو و نجات جمعیت هلال‌احمر ایلام برای یافتن جسد به محل حادثه در دره‌شهر اعزام شدند.

ندای لرستان


به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای استان لرستان، دو سرنشین یک‌دستگاه تراکتور روز گذشته ۱۰ تیرماه تصمیم گرفتند از بستر رودخانه حوالی روستای «چَم‌کلان» شهرستان دره‌شهر به طرف شهرستان رومشکان لرستان عبور کنند که جریان پرشتاب و تند آب، مجال عبور نداد و تراکتور در میان رودخانه واژگون شد.
واژگونی تراکتور سبب افتادن هر دو سرنشین به درون رودخانه خروشان سیمره شد و این در حالی بود که کشاورز بومی اهل رومشکان به سبب آشنایی با فن شنا توانست از این مهلکه جان سالم به در برد، اما سرمایه‌گذار غیربومی و شیرازی بخش کشاورزی، تسلیم جریان تند آب شد و جان باخت.
در پی این حادثه، گروه‌های جست‌و‌جو و نجات هلال‌احمر بلافاصله از دره‌شهر راهی محل شدند تا نشانی از فرد غرق‌شده بیابند.
روند جست‌وجوی نیرو‌های امدادی اکنون با بهره‌گیری از همه ظرفیت‌های موجود در حال انجام است، اما به سبب رهاسازی آب سد سیمره و افزایش حجم و شدت جریان رود، کار با دشواری‌های فراوانی روبه‌رو شده است.
در این راستا، هماهنگی‌های لازم با دستگاه‌های مسئول برای کاهش دبی خروجی و بستن آب سد انجام گرفته و این کار به منظور کاهش جریان آب، تسهیل روند جست‌و‌جو و کشف جسد، افزایش ایمنی نیرو‌های امدادی و غواصان انجام می‌شود.
همچنین در ادامه کوشش‌ها برای یافتن جسد فرد غرق شده در منطقه «چم‌کلان» شهرستان دره‌شهر، با هماهنگی مدیریت بحران استانداری ایلام، گروه غواصان اداره‌کل ورزش و جوانان نیز به منطقه اعزام شد.
محمد پاکدل‌نژاد با اعلام این خبر گفت که گروه غواصی از نخستین ساعت‌های صبح امروز ۱۱ تیرماه جست‌وجوی، تخصصی برای یافتن جسد را آغاز کردند و کار امداد و جست‌و‌جو با مشارکت نیرو‌های هلال‌احمر، غواصان و دستگاه‌های مسئول تا زمان دستیابی به نتیجه ادامه خواهد داشت.
جمعیت هلال‌احمر نیز ضمن تأکید بر ادامه جست‌و‌جو تا کشف جسد، از ساکنان منطقه درخواست کرده از تجمع در محل حادثه و نزدیک شدن به حاشیه رودخانه سیمره خودداری کنند و هشدار‌های ایمنی را جدی بگیرند.
نیمه دوم خرداد نیز پیکر یک جوان پس از شش روز جست‌و‌جو در بستر رودخانه سیمره پیدا شد.
سیمره از سرشاخه‌های مهم رود کرخه است که از به هم پیوستن رودخانه «گاماسیاب» در نهاوند و رودخانه «قره‌سو» در استان کرمانشاه در شهرستان هلیلان تشکیل می‌شود.
این رود خروشان پس از سرریز رودخانه چرداول به سد سیمره در شهرستان بدره می‌ریزد و در جنوب استان ایلام و شمال استان خوزستان با پیوستن رود زال و رودخانه کشکان در استان لرستان به کرخه می‌پیوندد.
رودخانه سیمره همواره شریان زیست بخش کشاورزی دو استان ایلام و لرستان بوده است.


نظرات شما