ندای لرستان - ورزش 3 /یکی از هواداران اتلتیکو مادرید به خاطر توهین به وینیسیوس جونیور بازداشت شد.
مارکا مدعی شد که پلیس ملی اسپانیا یک هوادار اتلتیکو مادرید را به اتهام دست داشتن در توهینهای نژادپرستانه به وینیسیوس جونیور، پیش از مسابقهای در ورزشگاه متروپولیتانو دستگیر کرده است. این حادثه در ۱۴ آوریل، ساعاتی پیش از بازی برگشت مرحله یکچهارم نهایی لیگ قهرمانان اروپا بین تیمهای اتلتیکو و بارسلونا رخ داد.
از مظنون که مردی ۲۷ ساله با پیراهن اتلتیکو مادرید است، در حالی که در نزدیکی ورزشگاه اظهارات نژادپرستانهای درباره این فوتبالیست برزیلی به زبان میآورد، فیلمبرداری شده است. از جمله توهینهایی که او به کار برده، عباراتی مانند «میمون» و «شامپانزه» بوده است. این تصاویر توسط یک رسانه برزیلی ضبط شد و در شبکههای اجتماعی، بهویژه در برزیل، بهشدت فراگیر شد. در پی این توجه گسترده، بازرسان تحقیقاتی را برای شناسایی عامل این کار آغاز کردند.

این عملیات در نهایت با شناسایی مکان و دستگیری فرد مذکور در والنسیا و در یک تلاش هماهنگ بین تیپهای اطلاعاتی پلیس ملی مادرید و والنسیا به پایان رسید. به گفته منابع پلیس، فرد دستگیرشده به ارتکاب «جرم ناشی از نفرتپراکنی» متهم است.
بازار