ندای لرستان - رئیس کل دادگستری استان لرستان در بازدید از روند اجرای ساختمان دادگستری شهرستان چگنی بر ضرورت تکمیل و بهرهبرداری این طرح تأکید کرد.

به گزارش خبرگزاری صداوسیمای استان لرستان ؛حجتالاسلام سعید شهواری،در بازدید میدانی از طرح عمرانی دادگستری شهرستان چگنی ضمن بررسی وضعیت پیشرفت عملیات اجرایی این طرح گفت:تکمیل و بهرهبرداری از ساختمان دادگستری شهرستان چگنی میتواند نقش مهمی در بهبود خدماترسانی قضایی به مردم این منطقه ایفا کند.
رئیس کل دادگستری استان لرستان با اشاره به اهمیت تکمیل زیرساختهای قضایی در شهرستانها، بر لزوم تسریع در روند اجرا و رعایت کیفیت در مراحل ساخت این طرح تأکید کرد.
وی بیان کرد:این طرح در زمینی با زیربنایی هزار و ۵۰۰ مترمربع در حال ساخت است و هدف از اجرای آن، ارتقای سطح خدمات قضایی و تسهیل دسترسی مردم شهرستان چگنی به خدمات دادگستری است.
رئیس کل دادگستری لرستان گفت: این طرح با وجود همه ی مشکلات و محدودیتهای ناشی از جنگ آمریکاییصهیونیستی، در زمان حملات دشمن به استان لرستان و شهرستان چگنی، هرگز تعطیل نشده و فعالیتهای عمرانی آن همچنان ادامه دارد.