پنجشنبه ۷ خرداد ۱۴۰۵
اجتماعی

تاکید معاون سیاسی بر گفتمان سازی پیشگیرانه در زمینه کشت گیاهان ممنوعه

تاکید معاون سیاسی بر گفتمان سازی پیشگیرانه در زمینه کشت گیاهان ممنوعه
ندای لرستان - معاون سیاسی امنیتی و اجتماعی استاندار لرستان در جلسه شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر استان بر ضرورت گفتمان سازی فرهنگی برای پیشگیری از کشت گیاهان ممنوعه و بازنمایی قبح این کشت در جامعه، تاکید کرد.
  بزرگنمايي:

ندای لرستان - معاون سیاسی امنیتی و اجتماعی استاندار لرستان در جلسه شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر استان بر ضرورت گفتمان سازی فرهنگی برای پیشگیری از کشت گیاهان ممنوعه و بازنمایی قبح این کشت در جامعه، تاکید کرد.

به گزارش روابط‌عمومی استانداری لرستان، سعید پورعلی در این جلسه ضمن تبریک فرارسیدن دهه امامت و ولایت و عید قربان، اظهارداشت: ورود شورای فرهنگ عمومی به موارد پیشگیری از مواد مخدر، مسبوق به سابقه می‌باشد و در نوبت های مختلف به حوزه پیشگیری در امر مواد مخدر و اعتیاد ورود کرده است.
وی با بیان اینکه گفتمان سازی فرهنگی برای مقابله با آثار شوم و خطرناک کشت گیاهان دارویی ممنوعه، یک ضرورت است، ادامه‌داد: نمایش سودآوری هنگفت نسلی در زمینه کشت گیاهان ممنوعه بدون بیان ریسک‌های حقوقی و حتی زبان‌های بلندمدت این کشت، باعث شده بخشی از کشاورزان و مردم به این کشت روی بیاورند و لازم است مقابله با این نمایش و روایت در دستور کار دستگاه‌های فرهنگی همکار در حوزه مبارزه با مواد مخدر، قرار بگیرد.
پورعلی گفت: مسأله کشت گیاهان ممنوعه، در بلندمدت امنیت غذایی جامعه و امنیت روانی و اجتماعی جوانان را به مخاطره می‌اندازد و لازم است شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر از ظرفیت‌ این جلسات برای هم افزایی و تبادل تجربه و دانش موجود در دستگاه ها در حوزه پیشگیری، استفاده کافی را داشته باشد.
معاون سیاسی امنیتی و اجتماعی استاندار لرستان افزود: در حوزه کشفیات و مقابله با مواد مخدر، استان لرستان از رتبه بسیار خوبی برخوردار است ولی بهره‌گیری از ظرفیت‌های فرهنگی برای مقابله با گفتمان سوددهی کشت گیاهان ممنوعه باید در دستور کار قرار بگیرد.
وی تصریح کرد: اگر باورپذیری فرهنگی در حوزه‌ای کم شود، اقدامات فرهنگی از بازدهی کافی برخوردار نخواهند بود. در مسأله پیشگیری و مقابله با کشت گیاهان ممنوعه و قبح کشت این گیاهان، باید همصدایی باید بین دستگاه‌های فرهنگی و خدماتی در این مسیر باید افزایش یابد زیرا دستگاه‌های مختلفی از جمله جهادکشاورزی، خانه‌های بهداشت مدارس بنیادها، بسیج وکمیته امداد در عمق روستاها حضور دارند.
به گفته معاون سیاسی امنیتی و اجتماعی استاندار لرستان، در این حوزه ضمن اعلام سطح زیر کشت گیاهان ممنوعه و جمع‌بندی اقدامات فرهنگی اجرا شده، باید فرآیند کشت جایگزین و طرح‌های پژوهشی و تحقیقاتی از طرف دستگاه‌های متولی ارائه شود تا محتوی مناسب و مبتنی بر تغییر رفتار در اختیار مردم و کشاورزان قرار بگیرد تا این روایت غیرواقعی، تقویت نشود.


نظرات شما