يکشنبه ۳ اسفند ۱۴۰۴
اجتماعی

افتتاح پل معلق بوستان شهرداری بروجرد تا پایان امسال

افتتاح پل معلق بوستان شهرداری بروجرد تا پایان امسال
ندای لرستان - معاون عمرانی استاندار لرستان گفت: طرح گردشگری پل معلق بوستان شهرداری بروجرد برای بهره‌برداری در ایام نوروز ۱۴۰۵ آماده می‌شود.
  بزرگنمايي:

ندای لرستان - معاون عمرانی استاندار لرستان گفت: طرح گردشگری پل معلق بوستان شهرداری بروجرد برای بهره‌برداری در ایام نوروز ۱۴۰۵ آماده می‌شود.

ندای لرستان


به گزارش خبرگزاری صداوسیمای استان لرستان ؛مهدی مجیدی در بازدید از طرح های عمرانی در دست اجرای شهرداری بروجرد گفت:طرح گردشگری پل معلق بوستان شهرداری بروجرد برای بهره‌برداری در ایام نوروز ۱۴۰۵ آماده می‌شود.
معاون عمرانی استاندار لرستان افزود: برخی از طرحهای تقاطع‌های غیرهمسطح در شهرستان بروجرد پیشرفت بالای ۸۰ درصد دارند که به‌زودی افتتاح خواهند شد.
وی با اشاره به مرکز ساماندهی مشاغل مزاحم در حوزه ی پسماند هم گفت: این طرح با ۸۵ درصد پیشرفت کاری یکی از طرح های مهم شهرداری بروجرد است.
مجیدی با اشاره به اینکه با تکمیل طرح ضایعات فروشی‌ها جمع‌آوری و به خارج از شهر منتقل می‌شود، افزود: این طرح می‌تواند به الگویی موفق برای سایر شهرداری‌های استان تبدیل شود.
معاون عمرانی استاندار لرستان بیان کرد: در برخی طرح ها هم موانعی از جمله معارضات تأسیسات وجود داشت که مقرر شد جلسات مشترکی برای تعیین تکلیف این مسائل میان شهرداری و دستگاه‌های خدمات‌رسان برگزار شود.


نظرات شما