يکشنبه ۲۶ بهمن ۱۴۰۴
اقتصادی

اجرای طرح افزایش تولید در واحدهای دامداری لرستان

اجرای طرح افزایش تولید در واحدهای دامداری لرستان
ندای لرستان - معاون بهبود تولیدات دامی سازمان جهاد کشاورزی لرستان از آغاز طرح پنج ساله افزایش تولید در واحدهای دامداری روستایی و عشایری استان خبر داد.
  بزرگنمايي:

ندای لرستان - معاون بهبود تولیدات دامی سازمان جهاد کشاورزی لرستان از آغاز طرح پنج ساله افزایش تولید در واحدهای دامداری روستایی و عشایری استان خبر داد.
به گزارش خبرگزاری صداوسیمای استان لرستان ؛حبیب نامداری گفت:طرح ملی افزایش تولید در واحدهای دامداری روستایی و عشایری (گوسفند و بز) در استان لرستان با هدف افزایش تولید و بهبود معیشت دامداران لرستانی آغاز شد.
معاون بهبود تولیدات دامی سازمان جهاد کشاورزی لرستان افزود: در این طرح که با همکاری ستاد اجرایی فرمان امام (ره) و سازمان جهاد کشاورزی استان از ۲۵ بهمن ۱۴۰۴ آغاز شده و به مدت پنج سال ادامه خواهد داشت. 
وی بیان کرد:هدف اصلی این طرح افزایش تولید دام سبک در ۱۰ شهرستان لرستان و تحت پوشش قرار دادن ۴۵۰ هزار دام است.
نامداری گفت:در این طرح، دامداران با همکاری دامیاران ،کارشناسان دامپروری و دامپزشکی بخش خصوصی به تأمین اقلامی نظیر سم،واکسن و تجهیزات لازم از جمله پشم‌چین و حمام ضدکنه خواهند پرداخت.
وی با اشاره به پرداخت تسهیلات کم بهره برای خرید نهاده‌های دامی به دامداران لرستان افزود:با این طرح، انتظار می‌رود شرایط دامداری سنتی و مدرن در استان لرستان بهبود یابد و به عنوان یک فرصت ارزشمند برای توسعه پایدار شناخته شود.
کد ویدیو دانلود فیلم اصلی


نظرات شما