ندای لرستان - خرمآباد - مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی لرستان با امامجمعه و فرماندار کوهدشت دیدار کرد.
به گزارش خبرنگار مهر، میثم محتشم مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی لرستان صبح امروز یکشنبه با امامجمعه و فرماندار کوهدشت دیدار کرد.
مراد ناصری فرماندار کوهدشت در سخنان خود با اشاره به ظرفیتهای غنی فرهنگی شهرستان، اظهار داشت: فعالیتهای فرهنگی در شرایط امروز بهمراتب نیازمند حمایت بیشتری هستند. ما محدودیتهای بودجهای را میشناسیم، اما معتقدیم با همراهی استان، گامهای بلندی در این عرصه برداشته خواهد شد.
حجتالاسلام سپهوند نیز با تقدیر از انتصاب میثم محتشم به سمت مدیرکل فرهنگ و ارشاد استان، افزود: ایشان از دوستان صمیمی و دغدغهمندان حوزه فرهنگ هستند و امیدواریم با توجه ویژهای که به کوهدشت خواهند داشت، شاهد تحولات مثبت در این حوزه باشیم.
در ادامه، میثم محتشم مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی لرستان با اشاره به ظرفیت هنرمندان کوهدشت، تصریح کرد: این شهرستان از دهه هشتاد در ذهن من بهعنوان شهری فعال و پر هنرمند ثبت شده است. ما بر آنیم تا با همراهی مسئولان محلی و بهرهگیری از ظرفیتهای موجود، حق مردم و پیشینه غنی فرهنگی کوهدشت را ادا کنیم.
وی همچنین از برگزاری «جشنواره نماز» بهعنوان رویدادی مثبت و نویدبخش برای آینده فعالیتهای فرهنگی در شهرستان یادکرد و قول مساعدت همهجانبه اداره کل متبوعش را برای رفع مشکلات و پیشبرد برنامههای فرهنگی کوهدشت اعلام کرد.