جمعه ۱۲ دي ۱۴۰۴
اجتماعی

بازداشت ۲۰ نفر در جریان اغتشاش کوهدشت؛ ۱۳ مأمور زخمی شدند‌

بازداشت ۲۰ نفر در جریان اغتشاش کوهدشت؛ ۱۳ مأمور زخمی شدند‌
ندای لرستان - تسنیم / دادستان ‌کوهدشت ‌گفت: در پی اغتشاشات ۱۳ مأمور زخمی، یک بسیجی ‌به شهادت رسید و ۲۰ نفر دستگیر شدند. کاظم نظری، دادستان عمومی و انقلاب شهرستان کوهدشت با ...
  بزرگنمايي:

ندای لرستان - تسنیم / دادستان ‌کوهدشت ‌گفت: در پی اغتشاشات 13 مأمور زخمی، یک بسیجی ‌به شهادت رسید و 20 نفر دستگیر شدند.
کاظم نظری، دادستان عمومی و انقلاب شهرستان کوهدشت با اشاره به اغتشاشات اخیر در این شهرستان اظهار کرد: در جریان این حوادث، برخی افراد با سر دادن شعارهای ساختارشکنانه و انجام اقدامات خرابکارانه از جمله سنگ‌پرانی به سمت مأمورین انتظامی، موجب بروز بی‌نظمی شدند. در این حوادث 13 نفر از مأمورین مجروح شدند و یک بسیجی پس از ایراد جراحت شدید به شهادت رسید. همچنین 20 نفر از عوامل اغتشاش دستگیر شده‌اند.
وی افزود: با اقدامات قاطع دستگاه قضایی و همکاری نهادهای اطلاعاتی، امنیتی و انتظامی، اوضاع شهرستان هم‌اکنون آرام است و تدابیر لازم برای استمرار امنیت اندیشیده شده است. 
دادستان کوهدشت خاطرنشان کرد: همکاران قضایی به صورت کشیک و شبانه‌روزی در دادسرا مستقر هستند و تعامل لازم با دستگاه‌های مسئول برقرار است.
نظری تصریح کرد: پس از دستور شب گذشته ریاست کل دادگستری لرستان پیرامون قتل بسیجی شهید، پرونده قضایی تشکیل شده و تحقیقات قضایی در این زمینه ادامه دارد.
وی تأکید کرد که دستگاه قضایی با جدیت و قاطعیت موضوع را پیگیری خواهد کرد تا ضمن شناسایی عوامل اصلی، برخورد قانونی لازم صورت گیرد.
دادستان عمومی و انقلاب شهرستان کوهدشت خاطرنشان کرد: دستگاه قضایی در برخورد با هرگونه نامنی، اخلال در نظم و تخریب اموال عمومی قاطعانه ورود و با مخلان نظم عمومی برخورد قاطع و قانونی خواهد کرد.
بازار


نظرات شما