چهارشنبه ۲۶ آذر ۱۴۰۴
اجتماعی

استاندار لرستان:

احیای کارخانه سامان کاشی؛ زمینه‌ساز اشتغال در بروجرد

احیای کارخانه سامان کاشی؛ زمینه‌ساز اشتغال در بروجرد
ندای لرستان - استاندار لرستان در آئین احیا و آغاز به کار کارخانه سامان کاشی بروجرد که با حضور دکتر فاطمه مقصودی نماینده مردم بروجرد و اشترینان انجام شد، گفت: احیای این کارخانه که به عنوان یک برند معروف داخلی و خارجی که حدود ۱۰ سال با رکود مواجه بوده، باعث خوشحالی و خرسندی همه ماست.
  بزرگنمايي:

ندای لرستان -

به گزارش روابط عمومی استانداری لرستان، سید سعید شاهرخی اظهارداشت: سال گذشته در جریان بازدید از این کارخانه حتی امکان تردد مناسب در محیط آن وجود نداشت اما با پیگیری های مسئولان و بویژه دکتر مقصودی نماینده بروجرد و همراهی های وزارت صنعت معدن و تجارت و بانک ها، امروز شاهد احیای مجدد این کارخانه هستیم.
وی ادامه داد: احیای مجدد سامان کاشی به عنوان یکی از پروژه های پیشران استان از سال گذشته در دستور کار قرار گرفت و امروز در این مرحله روزانه حدود دو تا دوهزار و ۵۰۰ متر مربع تولید خواهد داشت.
استاندار لرستان تصریح کرد: تلاش برای افزایش ظرفیت تولید و بسترسازی برای صادرات در دستور کار مسئولان این مجموعه قرار دارد تا زمینه اشتغال مناسب برای جوانان بروجردی فراهم شود.
شاهرخی افزود: احیای مجدد این کارخانه با تلاش همه جانبه اتفاقی مبارک برای شهرستان بروجرد است.


نظرات شما