چهارشنبه ۱۲ آذر ۱۴۰۴
اجتماعی

معرفی دو هزار و ۴۰۰ دانشجوی جویای کار به صنایع کشور

معرفی دو هزار و ۴۰۰ دانشجوی جویای کار به صنایع کشور
ندای لرستان - معاون وزیر علوم، تحقیقات و فناوری و رئیس سازمان امور دانشجویان گفت: ۲ هزار و ۴۰۰ دانشجوی جویای کار امسال به صنایع معرفی و از این مجموع ۸۰۰ نفر بورس صنایع شده‌اند.
  بزرگنمايي:

ندای لرستان - معاون وزیر علوم، تحقیقات و فناوری و رئیس سازمان امور دانشجویان گفت: 2 هزار و 400 دانشجوی جویای کار امسال به صنایع معرفی و از این مجموع 800 نفر بورس صنایع شده‌اند.

ندای لرستان

به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای استان لرستان ، معاون وزیر علوم، تحقیقات و فناوری و رئیس سازمان امور دانشجویان در جلسه هیأت رءیسه دانشگاه لرستان گفت: موضوع بورس مشاغل و صنعت را با هدف پیوند عمیق‌تر دانشگاه و صنعت پیگیری می‌کنیم چراکه صنعت کشور می‌تواند از این فرصت فراهم‌شده از سوی وزارت عتف، بهره فراوان ببرد.
سعید حبیبا اظهار داشت: براساس طرح بورس مشاغل و صنعت، دانشگاه‌ها می‌توانند تا 30 واحد درسی را مطابق نیاز صنایع، تعریف کنند و 100 واحد درسی نیز توسط دانشگاه ارائه می‌شود تا ارتباط دانشگاه و صنعت، تقویت شود.
وی ادامه داد: امسال 76 شرکت، نیاز‌های خود را اعلام کردند که این موارد، در دفترچه آزمون سراسری درج شد که در نهایت 2هزار و 400 نفر به صنایع معرفی و پس از انجام مصاحبه‌ها، 800 دانشجو موفق به دریافت بورس صنایع شدند.
رئیس سازمان امور دانشجویان کشور، درباره وضعیت خوابگاه‌های متاهلی نیز گفت:ساخت خوابگاه‌ها به‌صورت ویژه در حال پیگیری است و هدف‌گذاری تا پایان برنامه هفتم توسعه، احداث 5 هزار واحد خوابگاه می‌باشد.
حبیبا افزود: تاکنون 300 واحد خوابگاه متاهلی تکمیل شده و ماه آینده نیز همین تعداد، تحویل دانشگاه‌ها خواهد شد.
معاون وزیر علوم، تحقیقات و فناوری اظهار داشت: در دانشگاه لرستان نیز تعداد 52 واحد خوابگاه متأهلی در حال ساخت است و امیدواریم این پروژه تا 22 بهمن‌ به بهره‌برداری برسد.
حبیبا در ادامه با اشاره به برخی مشکلات دانشگاه لرستان، اظهار داشت: با همکاری مدیران اجرایی استان باید زمینه رفع مشکلات مهمی همچون ضعف آنتن‌دهی تلفن همراه در دانشکده‌های کشاورزی و منابع طبیعی، فراهم شود.
وی اظهار داشت: وام‌های دانشجویی در حال پرداخت است و وام ودیعه مسکن برای دانشجویان متأهل نیز هر زمان تقاضا، ارائه شود، پرداخت خواهد شد.
وی با تأکید بر اهمیت نقش دانشجویان گفت: دانشجویان، آینده‌سازان کشور هستند و باید بهترین شرایط برای زیست‌بوم دانشجویی، فراهم شود؛ بخشی از این مسئولیت، برعهده وزارت عتف، بخشی بر عهده سازمان برنامه و بودجه و بخشی نیز بر عهده مدیران استان‌هاست.


نظرات شما