سه شنبه ۴ آذر ۱۴۰۴
ورزشی

آموریم پس از باخت من‌یونایتد برابر اورتون: حتی نزدیک مدعیان هم نیستیم!

آموریم پس از باخت من‌یونایتد برابر اورتون: حتی نزدیک مدعیان هم نیستیم!
ندای لرستان - تسنیم /سرمربی شیاطین سرخ پس از باخت ناامید کننده شاگردانش در خانه اورتون به اینکه آنها با وضعیت فعلی شانسی برای تصاحب رده‌های بالای جدول لیگ برتر انگلیس ندارند، ...
  بزرگنمايي:

ندای لرستان - تسنیم /سرمربی شیاطین سرخ پس از باخت ناامید کننده شاگردانش در خانه اورتون به اینکه آنها با وضعیت فعلی شانسی برای تصاحب رده‌های بالای جدول لیگ برتر انگلیس ندارند، اذعان کرد.
 در آخرین بازی از هفته دوازدهم رقابت‌های لیگ برتر فوتبال انگلیس، شب گذشته (دوشنبه) تیم فوتبال منچستریونایتد در ورزشگاه اولدترافورد برابر میهمانش اورتون با نتیجه یک بر صفر تن به شکست داد. این نتیجه در حالی رقم خورد که اورتون پس از درگیری دو بازیکنش با یکدیگر که یکی از آنها از داور کارت قرمز گرفت، از دقیقه 13 مسابقه 10 نفره بود و با این حال در دقیقه 29 موفق به گلزنی شد. همین گل کافی بود تا نتیجه‌ای ناامید کننده در کارنامه تیم تحت هدایت روبن آمورین ثبت شود؛ نتیجه‌ای که این تیم را با 18 امتیاز در رده دهم جدول قرار داد، آن هم در شرایطی که دو تیم 18 امتیازی دیگر از جمله اورتون در تعقیبش هستند.
عملکرد شیاطین سرخ آنقدر بد بود که آموریم در پایان بازی ضمن شرم‌آور توصیف کردن آن، اذعان داشت تیمش حتی به مدعیان بالانشینان جدول نزدیک هم نیست.
سرمربی پرتغالی منچستریونایتد گفت: ما به جایگاهی که لازمه رقابت برای کسب رده‌های بالای جدول است، حتی نزدیک هم نیستیم. این یک باخت خجالت‌آور بود. کلی کار داریم که باید انجام دهیم. برای بردن بازی‌ها باید بی‌عیب و نقص بود و ما امروز تیمی بی‌عیب نیستیم
آموریم ادامه داد: با دیدن نتایج سایر بازی‌های این هفته، ما می‌بایست با هیجان و انگیزه‌ای دوچندان به میدان می‌رفتیم.( اشاره به توقف و شکست تعدادی از تیم‌هایی که در جدول رده‌بندی لیگ برتر انگلیس بالاتر از من‌یونایتد قرار دارند). اولدترافورد و هواداران هم همگی آماده بودند تا به ما برای برداشتن یک گام بلند کمک کنند اما خودمان آماده نبودیم.
منچستریونایتد در شرایطی مقابل میهمان 10 نفره‌اش تن به شکست داد که 5 بازی بدون شکست متوالی را پشت سر گذاشته و به همین دلیل هوادارانش را امیدوار کرده بود.
بازار
سرمربی پرتغالی منچستری‌ها تأکید کرد: این پنج هفته اخیر، همه داشتند ما را به خاطر پیشرفت‌مان تحسین می‌کردند اما من همیشه یک چیز گفته‌ام. ما در حال حاضر به جایی که از تیمی مانند منچستریونایتد انتظار می‌رود، حتی نزدیک هم نیستیم.
آموریم در پایان همچنین اعتراف کرد نگران آن است همان حس و حالی بر فضای تیمش حاکم شود که فصل گذشته وجود داشت و در نهایت باعث شد شیاطین سرخ در جایگاه نازل پانزدهم و بدون هیچ جام و سهمیه‌ای از رقابت‌های قاره‌ای به کار خود پایان دهند.
او گفت: من نگرانم تیم دوباره همان حال و هوایی را پیدا کند که فصل گذشته داشت. این بزرگترین دغدغه من است. باید کنار هم کار کنیم. بازیکنان دارند تلاش‌شان را می‌کنند اما لازم است بهتر از این‌ها باشیم.


نظرات شما