ندای لرستان - خراسان / پاییز فصل رسیدن بههای معطر به مغازههای میوهفروشی است. خیلیها به را برای خورش بهآلو، مربای به یا حتی آمادهکردن چای به میخرند. در این میان حواستان به دانههای این میوه هم باشد که خاصیت و کاربردهای زیادی دارد.
ضدالتهاب قوی| داخل میوه به، دانههای قهوهای رنگی وجود دارد که منابعی غنی از موسیلاژ یا همان لعاب به شمار میرود. لعاب موجود در دانههای به، خاصیت ضدالتهابی دارد و به رفع التهابات مخاطها، سرفه و گرفتگی صدا کمک میکند.
درمان بوی بد دهان| دانههای به دارای خواص ضدباکتریایی قوی است و میتوان از آن برای رفع بوی بد دهان، گلو درد و آفتهای دهانی استفاده کرد. همچنین، لعاب این دانه به درمان سوختگی کمک میکند.
تقویت سیستم ایمنی| این دانهها حاوی ویتامین C هستند که کمک بسزایی به تقویت سیستم ایمنی بدن میکند.
توصیههای ایمنی| هنگام تهیه لعاب هسته میوه به، از له کردن یا خرد کردن دانههای به بپرهیزید. از مصرف همزمان هسته میوه به و فراوردههای آن با دارو به شدت پرهیز کنید زیرا موسیلاژ یا لعاب این دانهها جذب دارو را کاهش میدهد و در اثربخشی دارو اختلال ایجاد میکند.