ندای لرستان - ورزش 3 /پس از برد پرسپولیس در بازی این هفته مقابل ذوبآهن در اصفهان و پایان یافتن ماموریت وحید هاشمیان در این تیم با پیروزی، خبر امضای قرارداد اوسمار ویرا با این باشگاه منتشر شد.
او به عنوان سرمربی جدید پرسپولیس انتخاب شد اما با توجه به اینکه هنوز قرارداد هاشمیان و پرسپولیس رسما فسخ و جدایی او نهایی نشده، باشگاه هم خبر حضور اوسمار را به صورت رسمی اعلام نکرده است. با این حال سرمربی جدید پرسپولیس به همراه دستیاران خود سهشنبه شب وارد فرودگاه امام خمینی (ره) خواهند شد و به صورت رسمی کار خود را در این تیم آغاز خواهند کرد.
به این ترتیب اوسمار باید بلافاصله پس از حضورش در ایران همراه با کاروان پرسپولیس راهی تبریز شود و احتمالا از جایگاه ویژه دیدار سخت و حساس تیمش مقابل تراکتور را در ورزشگاه خالی از تماشاگر بنیاندیزل تماشا کند.