ندای لرستان - ورزش 3 /رئال مادرید امشب آماده است تا حضوری قدرتمند برابر بارسلونا داشته باشد.
رئال مادرید با تغییراتی در ترکیبش قدم به اولین الکلاسیکوی فصل خواهد گذاشت. ژابی آلونسو با فهرستی طولانی از مصدومان روبرو نیست و پیش از دیدار برابر بارسلونا، بازیکنانی چون دین هویسن، دنی کارواخال، ترنت الکساندر آرنولد و سبایوس به فهرست برگشتهاند. با این حال، سرمربی رئال همچنان دو بازیکن کلیدی شامل داوید آلابا و آنتونیو رودیگر را در اختیار ندارد، هرچند روند بهبودی آنها همچنان پیش میرود.
رئال مادرید پس از پیروزی مقابل یوونتوس در لیگ قهرمانان اروپا با روحیهای بالا به الکلاسیکو میرسد. بیانکونری حریف سرسختی در برنابئو بود اما گل جود بلینگام سه امتیاز را برای تیم ژابی آلونسو به ارمغان آورد. حالا فضای متفاوت و بسیار خوبی در انتظار آنهاست، جدالی مقابل تیم هانسی فلیک که از همان دقیقه اول نوید دیداری پرهیجان را میدهد.
برای تحقق این هدف، سرمربی اسپانیایی دو مهره کلیدی در اختیار دارد: وینیسیوس و کیلیان امباپه. این دو در مجموع 15 مورد از 20 گل رئال مادرید در لالیگا را به ثمر رساندهاند. به طور مشخص، این ستاره فرانسوی در شش بازی پیاپی موفق به گلزنی شده است و قصد دارد الکلاسیکو را به هفتمین دیدار متوالی تبدیل کند.

ترکیب احتمالی رئال مادرید برای الکلاسیکو:
کورتوا، کارواخال، میلیتائو، هویسن، کارراس، شوامنی، والورده، گولر، بلینگهام، امباپه، وینیسیوس.
بازار