يکشنبه ۴ آبان ۱۴۰۴
ورزشی

معاینه ۸۰۰ ورزشکار اعزامی به رویدادهای بزرگ سال ۲۰۲۵

معاینه ۸۰۰ ورزشکار اعزامی به رویدادهای بزرگ سال ۲۰۲۵
ندای لرستان - ایرنا / رئیس فدراسیون پزشکی ورزشی با اشاره به حجم فعالیت‌های این فدراسیون طی هفته‌های اخیر گفت: در شرایطی که پروسه انجام معاینات تخصصی ورزشکاران اعزامی به ...
  بزرگنمايي:

ندای لرستان - ایرنا / رئیس فدراسیون پزشکی ورزشی با اشاره به حجم فعالیت‌های این فدراسیون طی هفته‌های اخیر گفت: در شرایطی که پروسه انجام معاینات تخصصی ورزشکاران اعزامی به رویدادهای بزرگ 2025 ادامه دارد که تاکنون طی 23 روز بیش از 800 ملی‌پوش، تحت معاینات تخصصی قرار گرفتند.
 غلامرضا نوروزی روز یکشنبه در گفت‌وگویی در این خصوص اظهار کرد: با توجه به تقویم مسابقات ورزشی سال جاری، فدراسیون پزشکی ورزشی همزمان با پیگیری فعالیت‌های خود، طبق برنامه‌ریزی منسجم و با همراهی همکاران کمیته ملی المپیک و فدراسیون‌های ورزشی، انجام معاینات تخصصی ورزشکاران اعزامی به رویدادهای بزرگ سال 2025 را در دستور کار قرار داد.
وی یادآور شد: در این رابطه طی 23 روز ملی‌پوشان رشته‌های مختلف ورزشی توسط متخصصان فدراسیون پزشکی ورزشی تحت معاینات تخصصی قرار گرفتند و در شرایطی که این روند همچنان ادامه دارد تاکنون بیش از 800 ورزشکار توسط این فدراسیون معاینه شده‌اند.
بر اساس این گزارش، بازی‌های آسیایی جوانان در شرایطی که از 27 مهرماه در بحرین آغاز شده و تا 9 آبان ادامه دارد. بازی‌های همبستگی کشورهای اسلامی (16 تا 30 آبان - عربستان)، المپیک ناشنوایان (24 آبان- 5 آذرماه؛ ژاپن) و بازی‌های پاراآسیایی جوانان طی روزهای 16 تا 23 آذرماه در امارات برگزار می‌شود و فدراسیون پزشکی ورزشی همچنان معاینات ملی‌پوشان اعزامی به این رویدادها را پیگیری می‌کند.
نوروزی در این خصوص اضافه کرد: فدراسیون علاوه بر انجام معاینات پیش از اعزام، در جریان بازی‌ها هم با اعزام کادر پزشکی خدمات لازم را به کاروان‌های اعزامی ارائه می‌کند و در هر مرحله هر یک از ملی‌پوشان نیاز به درمان داشته باشند، تحت حمایت این فدراسیون قرار دارند.
رئیس فدراسیون پزشکی ورزشی خاطرنشان کرد: در واقع خط مشی فدراسیون این است که ورزشکاران هیچ گونه دغدغه سلامت نداشته باشند و با خیال آسوده به فعالیت ورزشی بپردازند و بدانند در صورت آسیب‌دیدگی فدراسیون پزشکی ورزشی یار و یاور آنهاست؛ این مهم محدود به ملی‌پوشان نیست و تمامی ورزشکاران عضو کمیته خدمات درمانی فدراسیون پزشکی ورزشی در سراسر کشور را شامل می‌شود.


نظرات شما