ندای لرستان - ایسنا /نایب رئیس کمیسیون اصل نود در تذکری خواستار حضور تیم اقتصادی دولت در مجلس برای ارائه توضیحاتی درباره وضعیت اقتصادی و افزایش قیمت کالاهای اساسی شد.
حسینعلی حاجی دلیگانی نماینده شاهین شهر در جلسه علنی امروز در تذکری گفت: 100 نفر از نمایندگان مجلس در نامهای خواستار حضور تیم اقتصادی دولت در مجلس شدند تا در خصوص وضعیت گرانیهای اخیر و افزایش قیمت کالاها به مجلس توضیح دهند.
محمدباقر قالیباف رئیس مجلس در پاسخ به این تذکر گفت: دستورات لازم به هیات رئیسه برای پیگیری این موضوع داده شده است.
حاجی دلیگانی در توضیح تذکر خود به ایسنا، گفت: با توجه به وضعیت اقتصادی مردم و گران شدن کالاها به خصوص مواد خوراکی و خدمات و گرانسازی شرکتهای وابسته به دولت در ارائه خدمات و وضعیت اقتصادی کنونی که باعث فشار مضاعف به اقشار آسیب پذیر شده است، 100 نماینده با استناد به ماده 7 قانون برنامه هفتم توسعه خواستار حضور تیم اقتصادی دولت در مجلس شدند.
وی افزود: در این نامه خواسته شده که تیم اقتصادی دولت از جمله رئیس سازمان برنامه و بودجه، وزرای اقتصاد، صمت، رفاه و بهداشت و رئیس بانک مرکزی در مجلس حضور پیدا کرده تا هم علت وضعیت فعلی را توضیح داده و هم به ارائه گزارشی در خصوص تمهیدات اندیشه شده برای مقابله با بیثباتی در بازار و افزایش قیمتها بپردازند.
بازار ![]()
این نماینده مجلس گفت: طبق قانون برنامه هفتم توسعه، باید دولت هر سال نرخ تورم را 5 تا 6 درصد کاهش دهد که این اتفاق نیفتاده و شاهد افزایش تورم و قیمت کالاها هستیم.