ندای لرستان - با آغاز جشنواره تابستانی کیش و افزایش ورود گردشگران، پخت نان در نانواییها و شیرینی پزی های جزیره سه برابر شد.
به گزارش روابط عمومی و امور بینالملل سازمان منطقه آزاد کیش، در شهریورماه امسال با توجه به افزایش ورود گردشگران، پخت و عرضه نان در نانواییها و شیرینی پزی های جزیره حدود سه برابر شد.
این افزایش مصرف، همزمان با آغاز جشنواره تابستانی از 20 مرداد و ورود گسترده گردشگران رقم خورد و تا پایان شهریور ادامه داشت.
برای تأمین این نیاز، با هماهنگی استان سهمیه آرد فوقالعاده به جزیره کیش اختصاص یافت تا نانواییها و هتلها پاسخگوی تقاضای گردشگران در ایام اوج سفر باشند.