ندای لرستان - رییس سازمان مدیریت و برنامهریزی لرستان گفت: حجم منابع آبی استان در شرایط عادی یک هزار و 637 میلیون متر مکعب است در حالی که وزارت نیرو این رقم را با کاهش 422 میلیون متر مکعبی، معادل یک هزار و 389 میلیون متر مکعب اعلام کرده است.

به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای استان لرستان، سمانه حسن پور در دومین جلسه کمیته تعادلبخشی منابع و مصارف آب لرستان گفت: بر اساس مطالعات جامع آب، حجم منابع آبی استان یک هزار و 637 میلیون متر مکعب برآورد شده، در حالی که جمع نیازهای آبی در شرایط عادی بدون در نظر گرفتن تغییر اقلیم و افزایش درجه تبخیر و تعریق به یک هزار و 811 میلیون متر مکعب رسیده است.
وی با قدردانی از تلاشهای آب منطقهای، بر لزوم دقت در بررسی آمار و اطلاعات تأکید کرد و افزود: همچنین مصارف اعلامی از سوی این وزارتخانه شامل بخش فاضلاب 202، صنعت 59 و کشاورزی یک هزار و 550 میلیون متر مکعب است.
حسن پور افزود: بر اساس مطالعات آب مورد نیاز استان در افق 1407، معادل 2.5 میلیارد متر مکعب است.
ناهماهنگی در مدیریت، مصرف بیرویه و تغییرات اقلیمی از جمله عوامل ناترازی آب در لرستان است که توجه جدی مسئولان و مردم را میطلبد.