پنجشنبه ۱۳ شهريور ۱۴۰۴
اجتماعی

افتتاح اولین واحد صنعتی بسته‌بندی مرغ و ماهی در الیگودرز

افتتاح اولین واحد صنعتی بسته‌بندی مرغ و ماهی در الیگودرز
ندای لرستان - فرماندار الیگودرز گفت: اولین واحد صنعتی قطعه بندی و بسته‌بندی مرغ و ماهی با ظرفیت بسته بندی و قطعه‌بندی سالانه ۲۰۰۰ تن مرغ و ۱۰۰۰ تن ماهی در الیگودرز به بهره برداری رسید.
  بزرگنمايي:

ندای لرستان - فرماندار الیگودرز گفت: اولین واحد صنعتی قطعه بندی و بسته‌بندی مرغ و ماهی با ظرفیت بسته بندی و قطعه‌بندی سالانه 2000 تن مرغ و 1000 تن ماهی در الیگودرز به بهره برداری رسید.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای استان لرستان ، در مراسمی با حضور فرماندار، بخشدار مرکزی و مسئولان دامپزشکی استان و شهرستان الیگودرز اولین واحد صنعتی قطعه بندی و بسته‌بندی مرغ و ماهی در الیگودرز به بهره برداری رسید.
فرماندار شهرستان الیگودرز گفت: با توجه به فعالیت 51 واحد مرغداری ایجاد یک واحد قطعه بندی و بسته بندی مرغ در الیگودرز ضرورت داشت.
مهدی ادواری افزود: این واحد ظرفیت بسته بندی و قطعه‌بندی سالانه 2000 تن مرغ و 1000 تن ماهی به صورت صنعتی را دارد.
ادواری افزود: این واحد صنعتی با کمک 14 میلیاردی سرمایه گذار بخش خصوصی و 2 میلیارد تسهیلات بانکی ایجاد شده و زمینه اشتغال زایی 30 نفر را فراهم کرده است.


کد ویدیو دانلود فیلم اصلی


نظرات شما