جمعه ۱۰ مرداد ۱۴۰۴
ورزشی

اوبامیانگ به مارسی بازگشت

اوبامیانگ به مارسی بازگشت
ندای لرستان - ورزش ۳ /سرانجام، المپیک مارسی خبر جذب اوبامیانگ را به‌صورت رسمی اعلام کرد. این انتقال از چند روز پیش پیش‌بینی شده بود. پی‌یر امریک اوبامیانگ، ستاره گابنی، بار ...
  بزرگنمايي:

ندای لرستان - ورزش 3 /سرانجام، المپیک مارسی خبر جذب اوبامیانگ را به‌صورت رسمی اعلام کرد.
این انتقال از چند روز پیش پیش‌بینی شده بود. پی‌یر امریک اوبامیانگ، ستاره گابنی، بار دیگر با المپیک مارسی قرارداد امضا کرد. این بازگشت یک سال پس از جدایی او از این باشگاه رخ می‌دهد. این مهاجم سابق چلسی، بارسلونا، آرسنال و دورتموند برای دو فصل به این باشگاه متعهد شده است.
المپیک مارسی در بیانیه خود اعلام کرد: «المپیک مارسی با افتخار امضای قرارداد با پی‌یر امریک اوبامیانگ را اعلام می‌کند. این مهاجم گابنی امروز بعدازظهر به‌طور رسمی به باشگاه ما پیوست.»

ندای لرستان

اوبامیانگ 36 ساله پس از اینکه از باشگاه القادسیه عربستان جدا شد، در انتقالی غیرمنتظره به لیگ یک فرانسه و المپیک مارسی بازگشت و با قراردادی دوساله به این تیم پیوست. این مهاجم 36 ساله به‌صورت رایگان به ورزشگاه ولودروم بازمی‌گردد. او عصر دیروز در فرودگاه مارسی با استقبال هواداران مارسی وارد شد و امروز پس از معاینات پزشکی، به‌صورت رسمی معرفی شد.
این بازیکن گابنی در فصل 24-2023 با پیراهن مارسی 30 گل در تمامی رقابت‌ها به ثمر رساند و تابستان گذشته پس از ورود روبرتو دی‌زربی از این تیم جدا شد. در آن زمان، گزارش‌ها حاکی از تمایل دی‌زربی برای حفظ اوبامیانگ بود. 
دی‌زربی در گفت‌وگو با لوپاریزین در روز جمعه گذشته اظهار داشت: «او بازیکن فوق‌العاده‌ای است و انسان بزرگی است. وقتی فصل گذشته رفت، ناامید شدم.»
انتقال او ابتدا به دلیل مشکلات اداری به تأخیر افتاد، اما این مسائل هفته گذشته حل شد و حالا او آماده است تا در بازی دوستانه روز شنبه مقابل سویا در ورزشگاه ولودروم به میدان برود.
اوبامیانگ در فصل گذشته در لیگ حرفه‌ای عربستان برای القادسیه در 32 بازی لیگ 17 گل به ثمر رساند، اما این مهاجم باتجربه حالا با انگیزه‌ای ناتمام به مارسی بازگشته است.
بازار


نظرات شما