ندای لرستان - ایسنا /براساس اعلام مرکز آمار ایران، در تیرماه امسال نان و غلات با 16.6 درصد، روغنها و چربیها با 7.3 درصد و گوشت قرمز و گوشت ماکیان با 5.8 درصد بیشترین افزایش قیمت را داشتند و در مقابل سه گروه قند، شکر و شیرینیها با 4.5- درصد، میوه و خشکبار با 2.8- درصد و آموزش با 1.6 درصد، کمترین افزایش قیمت را در کالاهای اساسی داشتهاند.
مرکز آمار ایران شاخص قیمت کالاها و خدمات مصرفی خانوارهای کشور بر حسب بخشهای اصلی و برخی گروهها و طبقات کالایی تیرماه امسال را اعلام کرده که براساس آن نرخ تورم خوراکیها و آشامیدنیها به صورت کلی به 5.1 درصد رسیده است.
بر اساس دادههای منتشر شده، نان و غلات بیشترین افزایش قیمت را داشته اند؛ به طوری که تورم ماهانه آنها به 16.6 درصد رسیده است.
همچنین روغنها و چربیها (7.3 درصد)، گوشت قرمز و گوشت ماکیان (5.8 درصد)، نوشیدنیهای غیر الکلی (5.7 درصد) و گوشت قرمز، سفید و فرآوردههای آنها (5.5 درصد) افزایش قیمت داشته است. ژ
پس از آن دخانیات (6.3 درصد) و آب، برق و سوخت ( 4.9 درصد) در تیرماه افزایش قیمت داشتهاند.

در مقابل، بررسی دادهها نشان میدهد کمترین افزایش قیمت مربوط به سه گروه قند، شکر و شیرینیها (4.5- درصد)، میوه و خشکبار (2.8- درصد) و آموزش (1.6 درصد) است.
بازار