ندای لرستان

آخرين مطالب

اعلام آمادگی حمایت همه‌جانبه دولت از بازار سرمایه اقتصادي

اعلام آمادگی حمایت همه‌جانبه دولت از بازار سرمایه
  بزرگنمايي:

ندای لرستان - مهر /معاون نظارت بر بورس‌ها و ناشران سازمان بورس و اوراق بهادار از اعلام آمادگی وزارتخانه‌های اقتصادی و بانک مرکزی برای حمایت حداکثری از بازار سرمایه خبر داد.
حمید یاری معاون نظارت بر بورس و ناشران سازمان بورس در پیامی خطاب به فعالان بازار سرمایه، نوشت: سازمان بورس تلاش حداکثری برای صیانت از دارایی‌های سهامداران را هدف اصلی خود قرار داده است.
وی افزود: اکثریت اعضای دولت از جمله وزیر اقتصاد، رئیس کل بانک مرکزی، وزیران صنعت، معدن و تجارت و تعاون، کار و رفاه اجتماعی و رئیس سازمان برنامه هم برای حمایت حداکثری از بازار سرمایه، در هفته‌های آینده، از طرق مختلف مانند حمایت ناشران زیرمجموعه و اعطای خط اعتباری اعلام آمادگی کرده‌اند، امید است با هم‌راهی سهام‌داران وضعی باثبات و پایدار را در بازار سرمایه شاهد باشیم.
بازار
یاری در ابتدای پیام خود شهادت سرداران و سربازان وطن و جمع کثیری از مردم غیرنظامی در حملات جنگ 12 روزه با رژیم صهیونیستی را تسلیت گفت و تاکید کرد: مطمئنیم که کشور عزیزمان با همدلی همگانی این دوره را نیز به سلامت طی خواهد کرد.
معاون نظارت بر بورس و ناشران سازمان بورس در ادامه، به همکاران خود در سازمان بورس و بورس‌ها که تحت استرس بالا و نگرانی خانواده‌هایشان پشت میزهایشان حاضر شدند تا بتوانند کارها را به نحو احسن انجام دهند، به شکلی ویژه، خسته نباشید گفت.
یاری در ادامه تاکید کرد: درست است که بخش‌هایی از بازار سرمایه در روزهای گذشته تعطیل بود اما سازمان بورس و بخشی از بورس‌ها فعال بودند، با این حال، با وجود قطعی اینترنت و جابه‌جایی‌های مکانی و دسترسی سخت به داده‌ها، گزارش‌های پشتیبان برای تصمیم‌گیری هیئت مدیره و شورای عالی بورس تهیه می‌شد.
وی در پیام خود اعلام کرد: از ابتدای حمله اسرائیل، رصد اتفاقات به دقت آغاز شد و در جلسات مشترک با فعالان بازار و برخی اعضای هیأت مدیره و شورای عالی بورس تصمیم گرفته شد بازار سه روز تعطیل اعلام شود.
یاری تاکید کرد: تصمیم برای تعطیلی‌های سه روزه دوم و سوم هم با بررسی داده‌های سازمان بورس، جلسات هم‌اندیشی با فعالان بزرگ بازار، هم‌فکری و بهره‌گیری از تجارب مدیران اسبق بازار سرمایه، جمع بندی در قالب گزارش‌های تحلیلی و در نهایت تصمیم نهایی شورای عالی بورس گرفته شد.
وی نوشت: در این دوره‌ها سعی شد در عین صیانت از بازار با توجه به نیاز مالی بسیاری از صندوق‌های ETF بتوانند به فعالیت ادامه دهند، که این امر هم با مدیریت مدیران نهادهای مالی و مدیران صندوق‌ها و نظارت بر بازار و تلاش بورس‌ها در حد قابل قبولی محقق شد.
عضو هیأت مدیره سازمان بورس ادامه داد: از روز دوشنبه، دوم تیرماه، سازمان بورس درصدد بررسی شرایط برای بازگشایی بازار از ابتدای هفته بعد شد، بر این اساس، ابتدا جلسه‌های هم‌اندیشی با حضور فعالان بزرگ بازار، ریاست و هیأت مدیره سازمان بورس، مدیران عامل بورس تهران، فرابورس، انرژی، کالا و مدیریت دارایی و کانون‌های کارگزاران و نهادهای مالی برگزار و جمعی از مدیران سازمان بورس، برگزار شد. در این نشست‌ها هر یک از مدعوین نظرات کارشناسی خود را اعلام و نظر دیگران را نقد کردند. هم‌چنین بر اساس تجارب سالیان گذشته راهکارهای متنوعی ارائه شد.
یاری نوشت: روز سه‌شنبه آتش بس اعلام و هیأت مدیره بر اساس نظرات مختلف پیش شرط‌های آغاز به کار دوباره بازار سرمایه را احصای و بر اساس آن نامه‌نگاری و پیگیری از نهادهای مختلف را آغاز کرد.
به نوشته معاون سازمان بورس، روز پنج‌شنبه صبح جلسه مشترک دیگری با حضور رئیس سازمان بورس و مدیران عامل بورس تهران و فرابورس، مدیر نظارت بازار و تماس تلفنی با اعضای دیگر حسب مورد برگزار شد و در مورد نحوه بازگشایی و اقدامات حمایتی بحث و بررسی شد و مقرر شد نتیجه جمع بندی به اطلاع هیأت مدیره سازمان بورس رسیده و در صورت تصویب از طریق معاونت نظارت بر بازار به اطلاع بازار برسد. در این حین نتیجه جمع بندی به استحضار وزیر اقتصاد نیز رسید که تأیید ایشان را به عنوان رئیس شورای عالی بورس در بر داشت.
یاری در پایان نوشت: در نهایت نتیجه جمع بندی روز جمعه به اطلاع اعضای هیأت مدیره سازمان رسید و جمع‌بندی تصویب و اطلاع‌رسانی شد.

لینک کوتاه:
https://www.nedayelorestan.ir/Fa/News/1034388/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

سرمقاله همشهری/ چرا سراغ رهبر انقلاب رفتند؟

سرمقاله شرق/ جایی برای انکار مردم باقی نمانده

گواهی مشارکت با سود پیش بینی شده 40 درصد با ضمانت بانک ملی ایران

بازگشایی تماما سرخ بورس پس از 9 روز

پروازهای مستقیم روسیه و ایران از سر گرفته شد

تغییر محدود قیمت‌ها در بازار طلا و سکه؛ دلار در کانال 84 هزار تومان ماند

گفت‌وگو با کودکان؛ راهکاری مهم در کاهش استرس

پرورشخواه: اگر سیدورف مرد کار کردن بود در کشورهای عربی مربیگری می‌کرد!

گل زیبای رودریگز به اروگوئه در مرحله یک‌ هشتم نهایی جام‌ جهانی 2014

حضور مدیرعامل پرسپولیس در مراسم تشییع شهدا

تصمیم جسورانه پرسپولیس را نجات می‌دهد

بیاتی‌نیا: پیشنهاد دستیاری ساپینتو را قبول کردم

اهمیت ویژه تعلیم و تربیت کودک، در آینده دانش آموزان

اخراج اتباع بیگانه از لرستان؛ مردم موارد را گزارش دهند

نمایشگاه عاشورایی مینیاتور در بروجرد افتتاح شد

سرمقاله کیهان/ میدان بهارستان

قیمت مصوب انواع میوه و صیفی در عمده فروشی اعلام شد

ثبت بیشترین تورم ماهانه در خراسان جنوبی؛ بوشهر کم‌تورم‌ترین استان شد

پیشنهاد دوم منچستریونایتد برای امبومو هم رد شد

سینر؛ آماده‌ترین تنیسور برای ویمبلدون 2025

حمله به شفافیت

سرمقاله جام جم/ چرا رژیم صهیونیستی له شده؟

فرا رسیدن هنگامه پالایش رسانه ملی

آغاز ثبت سفارش واردات حبوبات و چای از امروز

خرید پرتخفیف کتاب‌های کمک درسی کنکور

افت 12 درصدی قیمت نفت در هفته متلاطم طلای سیاه

دیدار مدیر کل بنیاد مازندران با خانواده شهید یاسین طالشی در قائمشهر

برپایی نمایشگاه عاشورایی در بروجرد

یافته‌های جدید درباره فواید زردچوبه

سرمربی تیم ملی فوتسال ناشنوایان: داوران نمی‌خواستند ایران قهرمان شود

پیام سرمربی سابق تیم ملی افغانستان برای مردم ایران

پایان کار برانکو در تیم ملی چین!

تقویت جریان‌سازی فرهنگی در مدارس لرستان با محوریت پویش‌های ضدصهیونیستی

سرمقاله هم میهن/ همه یعنی همه نه اقلیت کوچک

قهرمانان گمنام خط مقدم

سرمقاله اعتماد/ هوا را از من بگیر اما خنده‌ات را نه

نحوه فعالیت‌ بانک‌ها از امروز مشخص شد

بازگشایی بازار سرمایه پس از 9 روز توقف

هشدار به سودجویان استخراج غیرقانونی رمزارز

پوشش حفاظتی 97 ذخیره گاه جنگلی در لرستان

این تمیزکننده‌های بازار را نخرید

ورزشگاه پیر تبریز به لیگ برمی‌گردد

بهترین خبر برای ژابی؛ ستاره برزیلی رئال برگشت

دردسر بزرگ ایران برای دفاع از قهرمانی کافا

استقلال-ساپینتو، یکی از آنها باید آپدیت شود!

برانکو از تیم ملی چین جدا شد

راز شادی گل خاص کامیابی‌نیا در پرسپولیس

پویش «برای ایران همدل» در لرستان آغاز شد

پوشش حفاظتی 97 ذخیره‌گاه جنگلی در لرستان

گزارش رسانه‌های عبری و غربی از «شکست مفتضحانه اسرائیل»