ندای لرستان

آخرين مطالب

سخنگوی دولت: 28 میلیون نفر از ایرانیان کالابرگ 500 هزار تومانی دریافت می‌کنند سیاسی

سخنگوی دولت: 28 میلیون نفر از ایرانیان کالابرگ 500 هزار تومانی دریافت می‌کنند
  بزرگنمايي:

ندای لرستان - آخرین خبر /سخنگوی دولت گفت: 28 میلیون نفر از ایرانیان با کالابرگ 500 هزار تومانی که پیش‌بینی شده، کالابرگ خود را دریافت می‌کنند.
فاطمه مهاجرانی روز پنجشنبه در گفت‌وگوی تلویزیونی گفت: طبق روال هر روز، ما وعده کرده‌ایم که به خدمت شما مردم بزرگوار برسیم و توضیحاتی را در مورد آنچه دولت، به عنوان نهاد خدمتگزار مردم، در این روزها انجام می‌دهد، ارائه کنیم.
وی به حماسه‌ای که مردم ایران در راستای همبستگی و همدلی آفریدند و این قاب خاصی که در تاریخ خلق شد، اشاره کرد و افزود: دنیا شاهد است که مردم ایران در طول این جنگ 12 روزه و در یک جنگ ترکیبی که دشمن تمام توان خود را به‌کار گرفت تا مردم را خلاف آنچه هستند نشان دهد و از آن‌ها واکنش‌هایی بگیرد که در شأن مردم ایران نیست، دشمن را شگفت‌زده کردند و صحنه‌های عجیبی از همدلی، بزرگواری، همراهی و گذشتن از منافع مادی خود آفریدند که به معنای واقعی، نشان از ایرانی بودن و مؤمن بودن داشت و ما شاهد رفتارهای بسیار زیبای همدلانه و مومنانه بودیم که به معنای واقعی کلمه شایسته ایران و ایرانی است.
بازار
سخنگوی دولت با یادآوری اینکه امشب، اولین شب ماه محرم را با شعار «ایران حسین» تا ابد پیروز است آغاز می‌کنیم. حسین علیه‌السلام، پرچمدار عدالت، آزادی و آزادگی است و انشاالله با بندگی کامل، بتوانیم پیرو مسیر امام حسین باشیم، عنوان کرد: طبیعتاً با توجه به اینکه قطعه 42 بهشت زهرا میزبان بسیاری از شهدایی است که در این ایام تقدیم راه انقلاب شده‌اند، امشب تعداد زیادی از مردم در بهشت زهرا و در گلزار شهدا حضور پیدا خواهند کرد و با امام حسین (ع) تجدید پیمان می‌کنند در همین راستا، طبق روال چند سال اخیر که اجتماع بزرگ مادران و شیرخوارگان حسینی در مصلی‌ها شکل گرفته، ادامه خواهد داشت و ما شاهد این تجمع در راستای فرهنگ‌سازی عاشورایی خواهیم بود.
مهاجرانی خاطرنشان کرد: طبیعتاً، تقارن ایام عاشورا و عزاداری اباعبدالله الحسین با وقایعی که اخیراً در ایران گذشت، می‌تواند همبستگی ما را دوچندان کند و یک حرکت معنادار را برای ما رقم بزند. در مسیر همبستگی که درباره آن صحبت می‌کنیم، شایسته است از ارکستر سمفونیک تهران قدردانی کنم که دیروز در برج آزادی، با حضور تعداد زیادی از مردم، سعی کردند این تصویر را به درستی در قاب دنیا نشان دهند که چگونه مردم عزیز ایران، در شرایط سخت که بسیاری از مردمان دنیا در پناهگاه‌ها به سر می‌برند، برای شنیدن موسیقی‌های ملی خود حضور پیدا می‌کنند، تمام قد می‌ایستند و به معنای واقعی کلمه، تا پای جان برای ایران پایمردی می‌کنند.
وی با اشاره به نگرانی برخی از فعالان حوزه میراث فرهنگی درخصوص احتمال آسیب دیدن اماکن و اشیای تاریخی کشور توضیح داد: از همان ابتدای آغاز جنگ، تمهیدات لازم برای نگهداری آثار تاریخی ما اندیشیده شد آنها که قابل جابجایی بودند به مکان‌های امن منتقل شدند و برای آن‌ها که قابل جابجایی نبودند، تدابیر و کارهای حفاظتی مناسب طراحی و اجرا شد. مراکز هنری نیز در همین راستا، اقداماتی را برای حفاظت از آثار هنری خود انجام دادند. مراکز هنری و فرهنگی در راستای ترسیم همبستگی و همدلی، اقدامات بسیار زیبا و شایسته‌ای را انجام دادند.
سخنگوی دولت تصریح کرد: در ادامه حضور میدانی رئیس جمهور را هم در وزارت اطلاعات و هم در فراجا داشتیم که هر دو دستگاه در طول این مدت جانفشانی‌های فراوانی داشته‌اند و جا دارد از همه تلاش‌های سربازان گمنام امام زمان (عج) برای بی‌اثر کردن توطئه‌ها و نیرنگ‌های دشمن، تشکر کنیم، زیرا این‌ها بودند که با جانفشانی‌های خود کمک کردند تا هم گروه‌های تروریستی و هم اشیایی که آنها برای آسیب به مردم ایران طراحی کرده بودند، بی‌اثر شوند.
مهاجرانی تصریح کرد: همکاران فراجا هم زحمات مفصلی کشیدند که شایسته است از آن‌ها تشکر کنیم و از امنیتی که در شب‌های گذشته در همه شهرها ایجاد شد قدردانی نماییم حجم زیادی از نیروهای فراجا در این امر دخیل بودند و تعدادی هم از گروه‌های مردمی و بسیج، پای کار بودند تا بتوانند امنیت را برگردانند. رئیس جمهور نیز با حضور در جمع آنها علاوه بر دریافت گزارش عملیات، از تلاش‌های این عزیزان قدردانی کرد.
وی گفت: در ادامه این قدردانی‌ها، معاون اول رئیس جمهور (محمدرضا عارف) نیز در جمعیت هلال احمر جمهوری اسلامی ایران و اورژانس حضور پیدا کرده و ضمن دریافت گزارشی از آنچه گذشت، دستورات لازم را برای تمهیداتی که برای مقابله با ادامه شیطنت‌هایی که ممکن است وجود داشته باشد، صادر کرد.
28 میلیون نفر از ایرانیان کالابرگ 500 هزار تومانی دریافت می‌کنند
سخنگوی دولت با بیان اینکه 28 میلیون نفر از ایرانیان با کالابرگ 500 هزار تومانی که پیش‌بینی شده، کالابرگ خود را دریافت می‌کنند، افزود: وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی اعلام کرد که ارائه خدمات درمانی برای آسیب‌دیدگان از جنگ در بیمارستان‌های مورد حمایت دانشگاه‌های علوم پزشکی به صورت رایگان خواهد بود.
مهاجرانی خاطرنشان کرد: با توجه به اینکه به شرایط عادی برمی‌گردیم، ان‌شاءالله از روز شنبه ساعت کاری بانک‌ها و ساعت کاری ادارات دولتی به وضعیت عادی برمی‌گردد و شاهد حضور کارکنان در محل کارشان خواهیم بود. البته برخی از بخش‌های خصوصی این فرایند را آغاز کرده بودند، ولی در هر صورت ادارات دولتی هم که برخی از آن‌ها با 30 درصد و برخی با 50 درصد ظرفیت فعالیت می‌کردند، آغاز به کارشان به‌صورت کامل و 100 درصدی از روز شنبه، هفتم تیرماه خواهد بود.
صندوق تثبیت بازار سرمایه، کار خود را ادامه می‌دهد
وی با بیان اینکه در راستای نگهداری از سرمایه‌های مردم در بازار سرمایه، صندوق تثبیت بازار سرمایه که متشکل از بانک مرکزی، نظام بانکی، صندوق توسعه ملی و بازارگردانان است، کار خود را ادامه داد، عنوان کرد: هدف اصلی این صندوق، تلاش برای برگرداندن ثبات به بازار سرمایه است.
سخنگوی دولت بیان کرد: با توجه به اینکه نگهداری سرمایه‌های مردم و جلوگیری از آسیب به آن نکته بسیار مهمی است و با توجه به اینکه امسال، سال سرمایه‌گذاری برای تولید بود که با دستور مقام معظم رهبری این نام‌گذاری انجام شد، قسمتی از سرمایه‌های مردم در این بازارها سرمایه‌گذاری شده و لازم است که دولت از آنها محافظت کند.
مهاجرانی ادامه داد: به همین جهت، صندوق تثبیت بازار سرمایه کار خود را دنبال می‌کند و پیش‌بینی‌های لازم را برای این‌که دارایی‌های مردم و سرمایه‌هایی که در بازارهای سرمایه دارند حفظ شود، انجام داده و تمهیدات لازم دیده شده است.

supports HTML5 video

لینک کوتاه:
https://www.nedayelorestan.ir/Fa/News/1034159/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

صلح با چاشنی ابهام

توزیع بیش از هزارو 250 تن روغن خوراکی در بازار

ساز و کار اعلام و ارزیابی خسارت خودرو‌های آسیب‌دیده به زودی اعلام خواهد شد

درخواست بخش خصوصی برای تعویق 6 ماهه گواهی مفاصاحساب مالیاتی

اهتزاز پرچم عزای حسینی در سلسله

هنرمندان لرستان در کنار مدافعان وطن

استرس روی پوست و مو تاثیر میگذارد؟

اثری جدید از حمید سحری؛ فلامینگو آماده دیدن بایرنه!

ستایش ستاره بزرگ سینما از مسی؛ او فرازمینی است

ویدیو باشگاه النصر به مناسبت تمدید قرارداد «کریستیانو رونالدو»

انهدام باند سارقان منزل و کشف 25 فقره سرقت در خرم‌آباد

یک استاد دانشگاه: هم به موشک نیازمندیم هم به مذاکره و گفت‌وگو با مردم

نبرد روایت‌ها درباره ضربه به برنامه هسته‌ای ایران

دیپلمات پیشین: حمله به ایران توطئه بین‌المللی بود

جابجایی 4.6 میلیون مسافر در 12 روز

واحد آسیب‌دیده پالایشگاه فاز 14 پارس جنوبی به مدار بازگشت

تداوم رکود خودرو

بدرقه‌ای در قامت یک حماسه در دلفان

دیدار با خانواده شهیده هلنا غلامی در بیرانشهر

گزینه‌های جذاب استقلال؛ فریدون زندی - برهانی

نوبت تنبیه جاسوس

سربازان خط مقدم امداد؛ آتش‏‌نشانانی که در روزهای جنگ شاهد صحنه‌‏های هولناکی بوده‏‌اند

ایران قوی‌تر شد

توضیح بانک سپه درباره برداشت مبالغ از حساب مشتریان

پایانی برای خستگی پا؛ کفش ورزشی استاندارد مناسب برای استفاده روزانه

تغذیه مناسب خانم های باردار

اولین چیزی که پیاتزا به بازیکنان ایران یاد می‌دهد

به‌خاطر جام جهانی پیشنهاد عربستان را رد کردم

سخنگوی دولت: 28 میلیون نفر از ایرانیان کالابرگ 500 هزار تومانی دریافت می‌کنند

توزیع 60 هزار تن برنج در کشور؛ قیمت در روز‌های آینده کاهش می‌یابد

اعلام چگونگی فعالیت بازار سهام تا عصر جمعه

وزیر صمت: بسته حمایتی دولت برای صنایع تصویب‌ شد؛ تسهیلات بانکی و تخفیف‌های مالیاتی

هوا قدری گرمتر می‌شود

زنان باردار چه چیزهایی نخورند؟

رئال از وینیسیوس توضیح خواست

ویدیو باشگاه النصر پس از تمدید با رونالدو

مربی ریورپلاته پس از حذف: برای فیفا متاسفم!

کارخانه بازیکن‌سازی پیکان فعال است!

سخنگوی دولت: بیمه مرکزی موضوع جبران خسارت خودروهای آسیب دیده را دنبال میکند

مدافع کلیدی لیگ یک در ذوب آهن

رونالدو با النصر تمدید کرد

چراغ سبز ترامپ به نفت ایران؟

افزایش 50 درصدی توزیع سوخت در 12 روز گذشته

تمدید مجدد لغو پروازهای داخلی و خارجی در برخی مناطق کشور تا ساعت 14 جمعه

قرائت کنتور مشترکان توسط ماموران شرکت های توزیع برق از شنبه

سخنگوی دولت: 28میلیون نفر کالابرگ دریافت میکنند

پذیرش مجدد پروازهای بین‌المللی در نیمه شرقی کشور

قیمت سیب‌زمینی نصف شد

بازگشت سرویس‌دهی مترو تهران به روال عادی از روز شنبه

سخنگوی دولت: بازار سهام از شنبه آغاز به کار خواهد کرد