ندای لرستان

آخرين مطالب

وزیر صمت: بسته حمایتی دولت برای صنایع تصویب‌ شد؛ تسهیلات بانکی و تخفیف‌های مالیاتی سیاسی

وزیر صمت: بسته حمایتی دولت برای صنایع تصویب‌ شد؛ تسهیلات بانکی و تخفیف‌های مالیاتی
  بزرگنمايي:

ندای لرستان - ایسنا /وزیر صنعت، معدن و تجارت از تصویب بسته جامع حمایت از صنایع در هیئت دولت خبر داد و اعلام کرد این بسته شامل تسهیلات بانکی، تخفیفات مالیاتی و حمایت‌های بیمه‌ای است که به زودی برای پشتیبانی از واحدهای تولیدی کشور ابلاغ خواهد شد.
محمد اتابک در یک گفت‌وگوی خبری ضمن اشاره به شرایط حساس کشور و تلاش بی‌وقفه فعالان بخش تولید، از تصویب بسته حمایتی جدید دولت برای صنایع خبر داد و گفت: این بسته با هدف تقویت واحدهای تولیدی و جبران بخشی از فشارهای اقتصادی بر آنان، در هیئت دولت به تصویب رسیده و به زودی اجرایی خواهد شد.
وزیر صنعت، معدن و تجارت با تاکید بر نقش کلیدی کارگران، صنعتگران و معدن‌کاران در تداوم تولید، اظهار کرد: مردان و زنان میدان تولید حتی در سخت‌ترین شرایط، لحظه‌ای از فعالیت باز نمانده‌اند؛ ما اجازه نخواهیم داد زحمات آنان یا خون پاک شهدای این مسیر پایمال شود. در کنار مردم و مدافعان کشور ایستاده‌ایم و با تمام توان از آنان حمایت خواهیم کرد.
بازار
وی در ادامه به بازدید میدانی خود از یکی از واحدهای صنعتی اشاره کرده و افزود: تولید در این واحد لحظه‌ای متوقف نشده و تمامی کارکنان با انگیزه در حال فعالیت‌اند. این روحیه قابل تقدیر است و وزارتخانه تمام توان خود را برای حمایت از چنین واحدهایی به کار خواهد بست.
اتابک ادامه داد: همچنین در نشست مشترک اعضای کمیسیون صنایع و معادن مجلس با مدیران وزارت صمت، محورهای مختلفی نظیر تامین انرژی مورد نیاز واحدهای تولیدی، تامین ارز برای واردات مواد اولیه، کنترل بازار و روند قیمت‌گذاری بررسی شد. پایش‌های مستمر در این حوزه‌ها ادامه دارد تا از تداوم تولید اطمینان حاصل شود.
وزیر صنعت در خصوص اقدامات جبرانی دولت برای حمایت از صنایع آسیب‌دیده نیز اظهار کرد: در بخش مالیاتی و بانکی تصمیمات خوبی اتخاذ شده تا فشار بر واحدهای تولیدی کاهش یابد. همچنین بسته حمایتی شامل تسهیلات بانکی موقت و تخفیف‌های مالیاتی و بیمه‌ای است که به ویژه در پرداخت‌های مربوط به سازمان تأمین اجتماعی مؤثر خواهد بود.
او در پایان خاطرنشان کرد: دولت با تمام توان در کنار تولیدکنندگان ایستاده است و این بسته حمایتی گام مهمی در مسیر پایداری تولید، اشتغال و اقتصاد کشور خواهد بود.

لینک کوتاه:
https://www.nedayelorestan.ir/Fa/News/1034157/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

صلح با چاشنی ابهام

توزیع بیش از هزارو 250 تن روغن خوراکی در بازار

ساز و کار اعلام و ارزیابی خسارت خودرو‌های آسیب‌دیده به زودی اعلام خواهد شد

درخواست بخش خصوصی برای تعویق 6 ماهه گواهی مفاصاحساب مالیاتی

اهتزاز پرچم عزای حسینی در سلسله

هنرمندان لرستان در کنار مدافعان وطن

استرس روی پوست و مو تاثیر میگذارد؟

اثری جدید از حمید سحری؛ فلامینگو آماده دیدن بایرنه!

ستایش ستاره بزرگ سینما از مسی؛ او فرازمینی است

ویدیو باشگاه النصر به مناسبت تمدید قرارداد «کریستیانو رونالدو»

انهدام باند سارقان منزل و کشف 25 فقره سرقت در خرم‌آباد

یک استاد دانشگاه: هم به موشک نیازمندیم هم به مذاکره و گفت‌وگو با مردم

نبرد روایت‌ها درباره ضربه به برنامه هسته‌ای ایران

دیپلمات پیشین: حمله به ایران توطئه بین‌المللی بود

جابجایی 4.6 میلیون مسافر در 12 روز

واحد آسیب‌دیده پالایشگاه فاز 14 پارس جنوبی به مدار بازگشت

تداوم رکود خودرو

بدرقه‌ای در قامت یک حماسه در دلفان

دیدار با خانواده شهیده هلنا غلامی در بیرانشهر

گزینه‌های جذاب استقلال؛ فریدون زندی - برهانی

نوبت تنبیه جاسوس

سربازان خط مقدم امداد؛ آتش‏‌نشانانی که در روزهای جنگ شاهد صحنه‌‏های هولناکی بوده‏‌اند

ایران قوی‌تر شد

توضیح بانک سپه درباره برداشت مبالغ از حساب مشتریان

پایانی برای خستگی پا؛ کفش ورزشی استاندارد مناسب برای استفاده روزانه

تغذیه مناسب خانم های باردار

اولین چیزی که پیاتزا به بازیکنان ایران یاد می‌دهد

به‌خاطر جام جهانی پیشنهاد عربستان را رد کردم

سخنگوی دولت: 28 میلیون نفر از ایرانیان کالابرگ 500 هزار تومانی دریافت می‌کنند

توزیع 60 هزار تن برنج در کشور؛ قیمت در روز‌های آینده کاهش می‌یابد

اعلام چگونگی فعالیت بازار سهام تا عصر جمعه

وزیر صمت: بسته حمایتی دولت برای صنایع تصویب‌ شد؛ تسهیلات بانکی و تخفیف‌های مالیاتی

هوا قدری گرمتر می‌شود

زنان باردار چه چیزهایی نخورند؟

رئال از وینیسیوس توضیح خواست

ویدیو باشگاه النصر پس از تمدید با رونالدو

مربی ریورپلاته پس از حذف: برای فیفا متاسفم!

کارخانه بازیکن‌سازی پیکان فعال است!

سخنگوی دولت: بیمه مرکزی موضوع جبران خسارت خودروهای آسیب دیده را دنبال میکند

مدافع کلیدی لیگ یک در ذوب آهن

رونالدو با النصر تمدید کرد

چراغ سبز ترامپ به نفت ایران؟

افزایش 50 درصدی توزیع سوخت در 12 روز گذشته

تمدید مجدد لغو پروازهای داخلی و خارجی در برخی مناطق کشور تا ساعت 14 جمعه

قرائت کنتور مشترکان توسط ماموران شرکت های توزیع برق از شنبه

سخنگوی دولت: 28میلیون نفر کالابرگ دریافت میکنند

پذیرش مجدد پروازهای بین‌المللی در نیمه شرقی کشور

قیمت سیب‌زمینی نصف شد

بازگشت سرویس‌دهی مترو تهران به روال عادی از روز شنبه

سخنگوی دولت: بازار سهام از شنبه آغاز به کار خواهد کرد