جدایی غیرمنتظره بازیکن گرجستانی لیگ برتر
ورزشي
بزرگنمايي:
ندای لرستان - ورزش 3 /مدافع کناری ذوبآهن علیرغم تمدید قرارداد با این باشگاه قرارداد راهی یک تیم در گرجستان شد.
گریکول چابرادزه که دو هفته قبل قراردادش با باشگاه ذوبآهن را به مدت یکسال دیگر تمدید کرده و به دنبال ادامه همکاری با سبزپوشان اصفهانی برای سومین فصل پیاپی بود، به یکباره تصمیم گرفت به گرجستان برود.
این مدافع 29 ساله گرجستانی که طی یک فصل و نیم اخیر یکی از مهرههای ثابت ذوبآهن بود، به دلیل شرایط جنگی در ایران به یکباره قراردادش را بهصورت یک طرفه فسخ کرد، به کشورش بازگشت و با باشگاه دیلا گوری قرارداد بست.
چابرادزه در دور برگشت لیگ بیست و سوم 12 بازی برای ذوبآهن انجام داد و طی فصل اخیر هم 25 بار در لیگ برتر به میدان رفت که در نهایت به پایان کارش با این باشگاه رسید و راهی دیلا گوری گرجستان شد.
باشگاه ذوبآهن هنوز به جدایی این مدافع کناری واکنش نشان نداده، اما دیلا گوری گرجستان بهصورت رسمی از چابرادزه رونمایی کرده و به وی خوشآمد گفت.
بازار


لینک کوتاه:
https://www.nedayelorestan.ir/Fa/News/1034105/