ندای لرستان

آخرين مطالب

مدیرکل دفتر دانش پژوهان و تشکل‌های شاهد و ایثارگر:

مرز خسروی در اربعین حسینی قرارگاه مرکزی تشکل‌های ایثارگری می‌شود گفتگو

مرز خسروی در اربعین حسینی قرارگاه مرکزی تشکل‌های ایثارگری می‌شود
  بزرگنمايي:

ندای لرستان - مدیرکل دفتر دانش‌پژوهان و تشکل‌های شاهد و ایثارگر بنیاد شهید و امور ایثارگران، در نشست مشترک با فرمانده مرزبانی کشور، گفت: مرز خسروی در اربعین حسینی قرارگاه مرکزی تشکل‌های ایثارگری می‌شود.

به گزارش ایثار. رحیم نریمانی، مدیرکل دفتر دانش‌پژوهان و تشکل‌های شاهد و ایثارگر بنیاد شهید و امور ایثارگران ، در نشست مشترک با سردار گودرزی، فرمانده مرزبانی کشور، تصمیم مهمی درباره گسترش فعالیت‌های فرهنگی و خدماتی تشکل‌های ایثارگری در ایام اربعین اتخاذ کردند و بر اساس این تصمیم، مرز خسروی به عنوان قرارگاه مرکزی تشکل‌های ایثارگری در اربعین حسینی تعیین می‌شود.
نریمانی در این نشست با تأکید بر اهمیت ترویج فرهنگ ایثار و شهادت در میان نسل جوان و زائران حسینی، اظهار داشت: تشکل‌های شاهد و ایثارگر در سال‌های اخیر نقش مهمی در زنده نگه داشتن ارزش‌های انقلاب اسلامی ایفا کرده‌اند، و حضور مؤثر آن‌ها در مسیر پیاده‌روی اربعین، فرصتی استثنایی برای تبیین این مفاهیم در مقیاسی ملی و بین‌المللی است.
وی با تجلیل از مرزبانان کشور به عنوان حافظان امنیت و آرامش در مرزهای ایران اسلامی افزود: مرزبانان، مظاهر عینی ایثار و فداکاری در زمانه معاصرند. تکریم آنان و هم‌افزایی با نیروهای مرزبانی، رسالت ما در مسیر حفظ امنیت ملی و تقویت انسجام اجتماعی است.
مدیرکل دفتر دانش پژوهان و تشکل‌های شاهد و ایثارگر با تاکید و مطرح کردن برنامه‌ریزی برای برپایی موکب‌های شاهد و ایثارگر در مرزهای مشترک ایران و عراق نیز بر لزوم سازماندهی این خدمات با مشارکت حداکثری تشکل‌ها عنوان کرد: موکب‌های شاهد و ایثارگر در نقاط مرزی از جمله خسروی، مهران و چذابه، ضمن خدمت‌رسانی به زائران، حامل پیام فرهنگ ایثار، شهادت و خدمت بی‌منت خواهند بود.
سردار گودرزی، فرمانده مرزبانی کشور، در این نشست با استقبال از گسترش فعالیت‌های تشکل‌های ایثارگری، گفت: با توجه به ظرفیت‌ها، امکانات و موقعیت راهبردی مرز خسروی، تصمیم بر آن شد که این مرز در ایام اربعین به عنوان قرارگاه مرکزی تشکل‌های ایثارگری کشور انتخاب شود. این اقدام، نه تنها انسجام فعالیت‌های فرهنگی و خدماتی را در ایام اربعین افزایش می‌دهد، بلکه نمونه‌ای از تعامل مؤثر بین نهادهای فرهنگی و امنیتی در خدمت به مردم و زائران خواهد بود.
این همکاری مشترک میان اداره کل دانش‌پژوهان و تشکل‌های شاهد و ایثارگر با مرزبانی کشور، گامی مؤثر در مسیر خدمت به زائران اربعین حسینی و ترویج ارزش‌های والای انقلاب اسلامی به شمار می‌رود.
انتهای پیام/

لینک کوتاه:
https://www.nedayelorestan.ir/Fa/News/1030247/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

دیپلمات پیشین: به مرز بین جنگ و صلح نزدیک شده‌ایم

گره توافق ایران و آمریکا کجاست؟

ایران و مصر در تبعیدگاه سایه‌ها

روایتی وحشتناک و بهت‌آور از «6 سال اسارت زن اهوازی در خانه وحشت»

«کشتار گرسنگان»؛ جنایت تازه آمریکایی-اسرائیلی در غزه

پشت پرده باج نیوزهای ورزشی

بورس زیر سایه بی‌ثباتی

چالش‌های وزیر جوان

طلایی که در کُره سنگ شد

شرایط بغرنج منطقه رویکرد مصر را تغییر داده است

اعتماد گزارش داد: کینه ناتمام 88

روایت «ونس» از استراتژی دولت ترامپ در استفاده از نیروی نظامی

سقوط آزاد 41درصدی ورودی آب به سدهای کشور

وزیر نیرو: 7 هزار مگاوات ناترازی برق را رفع کردیم

ذخیره فقط یک میلیون مترمکعبی سه سد بزرگ کشور

فروش مکمل سوخت در پمپ بنزین‌ها ممنوع شد

ماجرای مشکوک یک آبروریزی برقی

ماجرای تجمع لنج‌داران بوشهری چه بود؟

یک سوال از سخنگوی دولت: چرا پرداخت کالابرگ به تاخیر افتاده؟

نماینده مجلس: کشاورزی در شرایط فعلی توجیه اقتصادی ندارد

رویافروشی با خودرو قسطی

فرآیند انتقال سهام عدالت متوفیان بعد از سال 99 به وراث چرا تاکنون عملیاتی نشده است؟

قیمت دام عید قربان تعیین شد

برگزاری جشن ازدواج دختران شهدای مدافع حرم با حضور چهره‌های فرهنگی در قم

تجلیل ملی از 75 خانواده شهید کانون‌های فرهنگی و هنری مساجد

همکاری منطقه آزاد کیش و هگتا برای رونق گردشگری

سنگ بزرگ بلاتکلیفی پیش پای هتل صخره‌ای خرم‌آباد

سگ‌گردانی در لرستان ممنوع شد

آمادگی واگذاری 40 هکتار زمین مستعد جهت ایجاد شهرک های گلخانه ای

استاندار لرستان: مسیر توسعه شهری و رفاه مردم با قدرت ادامه می‌یابد

جلسه شورای آموزش و پرورش شهرستان الیگودرز

تحکیم خانواده با آموزش پس از ازدواج

گاردین: آیا تایوان جرقه جنگ بعدی را می‌زند؟

نرخ تورم اقلام خوراکی در اردیبهشت ماه اعلام شد

شیرجه‌ای به عمق blu Deep Dive  اولین رویداد باگ‌بانتی بلوبانک سامان

همایش معاونان تعاون و روسای ادارات قطب 3 کشوری بنیاد شهید و امور ایثارگران به میزبانی استان اردبیل برگزار شد

دیدار سرپرست بنیاد شهید و امور ایثارگران استان اردبیل با رئیس بنیاد شهید و امور ایثارگران

تجارت گردان گزارش می دهد/ درخشش بیمه دی در پرداخت به‌روز مطالبات درمانی ایثارگران و مشتریان

نتایج طرح اسنپ برای معافیت از پرداخت کمیسیون برای زنان سرپرست خانوار

اجرای طرح ملی «سه‌شنبه‌های تکریم شهدایی» با حضور مادران شهدا در گلستان

گزارش ویدیویی تجمیعی از حضور شرکت بیمه دی در اولین نمایشگاه بورس، بانک و بیمه در مشهد مقدس

باشگاه بیمه گران گزارش می دهد/ حق بیمه تولیدی بیمه دی از 33 همت گذشت

سرمقاله اطلاعات/ متنی که خوانده نشد!

سکه به رقم 74 میلیون تومان نزدیک شد؛ ثبات دلار در کانال 82 هزار تومان

بورس قرمز شد

10 برنامه ‌سالگرد امام‌ (ره) ‌در لرستان برگزار می‌شود

سرمقاله فرهیختگان/ خمینی حقیقتی پویا

وزیر راه: تامین مسکن محرومان در اولویت است

گواهی مشارکت با سود پیش بینی شده 40 درصد با ضمانت بانک ملی ایران

چه کسانی می‌توانند از مرکز مبادله شمش طلا بخرند؟