ندای لرستان

آخرين مطالب

قول وزارت صمت برای یپیگیری اصلاح پیمایش سهمیه سوخت سیاسی

قول وزارت صمت برای یپیگیری اصلاح پیمایش سهمیه سوخت
  بزرگنمايي:

ندای لرستان - ایلنا / رئیس کمیته حمل و نقل کمیسیون عمران مجلس شورای اسلامی جزئیات جلسات فشرده با کامیون‌داران و مسئولان را تشریح کرد.
غلامرضا شریعتی درباره آخرین وضعیت پیگیری مطالبات کامیون داران در کمیسیون عمران گفت: به محض این که در ایام اخیر مشکلات کامیون داران بروز پیدا کرد؛ ما در کمیسیون عمران جلسات مختلفی با حضور اتحادیه، اصناف مرتبط حوزه حمل و نقل و مدیران دستگاه های دولتی داشتیم.
رئیس کمیته حمل و نقل کمیسیون عمران مجلس شورای اسلامی ادامه داد: کامیون داران چندین مطالبه اساسی داشتند که یک بخشی از این مطالبات مربوط به نرخ گازوئیل بود که سه نرخی بودن‌اش متنفی شد و مانند روشی تا الان داده می‌شد به همان شکل باقی خواهد ماند.
وی افزود: خواسته دیگر کامیون داران درباره بحث پیمایش بود که وزارت صمت قول دارد به روزرسانی کند؛ چراکه کامیون‌داران معترض بودند روش پیماشی که وزارت صمت برای تعیین سهمیه سوخت محاسبه کرده تا 20 روز بیشتر کفاف نمی‌دهد و 10 روز کم است که با حضور خود عزیزانی که در جلسه بودند، این مساله هم مصوب شد
این عضو کمیسیون عمران مجلس شورای اسلامی با اشاره به مطالبه دیگر کامیون‌داران در بحث‌ مرتبط با بیمه‌شان گفت: خواسته دیگر کامیون‌داران در ارتباط با بحث بیمه بود که سازمان تامین اجتماعی قول داد آن را به مدل گذشته بازگرداند و دولت هم قول داد برای تخصیص یارانه‌ که باید به این عزیزان داده شود به سازمان تامین اجتماعی کمک کند.
وی ادامه داد: نکته بعدی درباره بحث تأمین قطعات، لاستیک و روغن کامیون‌ها بود که در حال پیگیری است تا وزارت صمت خودش مستقیما این امکانات را از طریق تولیدکنندگان داخلی در اختیار شرکت‌های حمل و نقل قرار دهد که این کالاها مستقیم به دست رانندگان برسد و قیمت پایین بیاید و کمکی به حال رانندگان عزیز باشد.
رئیس کمیته حمل و نقل کمیسیون عمران مجلس شورای اسلامی بیان کرد: خواسته‌های عزیزان مطرح شد و به نظر می‌آید دستگاه‌های دولتی کمک خوبی کردند. کمیسیون عمران هم جلسات سنگین و فشرده‌ای گذاشت تا خواسته جامعه حمل و نقلی به لطف خدا برطرف شود که شد.
وی تاکید کرد: جلسات ما با حضور مدیران حمل و نقل بخش خصوصی، انجمن صنفی، کانون کارفرمایان برگزار شد و کسی هم غایب نبود. ما به این توافقات رسیدیم و آنها هم قبول کردند. مطالبات کامیون‌داران در جلسات مطرح شد و به حمدالله دولت هم قبول کرد ما هم انتظار داریم این مطالبات به سرعت برطرف شود.
این عضو کمیسیون عمران مجلس شورای اسلامی خاطرنشان کرد: این نوع نیازها و درخواست‌ها در همه اصناف وجود دارد، قشری درخواست افزایش حقوق دارد یا قشری درخواست رسیدگی بیشتر صنفی دارد. عزیران زحمتکش حوزه حمل ونقل هم خواسته‌هایی داشتند که به سرعت هم مورد بررسی قرار گرفت و تأمین شد.
بازار



پیش از این هم رضایی کوچی رئیس کمیسیون عمران مجلس گفته بود که متأسفانه مسئولیت تعیین سهمیه سوخت بر اساس پیمایش، به اشتباه در آیین‌نامه دولت به وزارت صمت سپرده شده، در حالی که باید در اختیار وزارت نفت یا سازمان راهداری باشد. این موضوع قرار است در قالب یک طرح دوفوریتی اصلاح شود.

لینک کوتاه:
https://www.nedayelorestan.ir/Fa/News/1030123/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

«گزارش جامع» آژانس مقدمه‌ای برای فعال‌سازی مکانیسم ماشه است

خرس زخمی؛ گزینه حمله اتمی روی میز پوتین؟

خبر خوش رئیس سازمان برنامه برای بازنشستگان کشوری

چرا افزایش 25 درصدی سقف اجاره‌بها رعایت نمی‌شود؟

رئیس سازمان تنظیم مقررات: قطعی برق کیفیت اینترنت را 10 درصد کاهش می‌دهد

اشغال تبریز و لزوم شناسایی نسل کشی آذری‌ها توسط عثمانی

آخرین وضعیت تعیین تکلیف قیمت نان؛ افزایش قیمت قطعی است

پرتودهی هسته‌ای محصولات کشاورزی

پیش‌بینی اکونومیک‌تایمز درباره احتمال سقوط سخت طلا در 2 ماه آینده

گزینه‌های دشوار پوتین پس از عملیات بی‌سابقه اوکراین

ابهام در تعرفه‌ها واردات خودرو را متوقف کرد

10 سوت طلای رایگان هدیه ملی گلد به شما

زمان آغاز مرحله جدید فروش محصولات سایپا

خروج هفت واگن باری در لرستان؛ انسداد مسیر ریلی شمال – جنوب

طرح 2 فوریتی مجلس برای حل مشکلات کامیون‌داران

صدور 160 مجوز پرواز فوق‌العاده به مشهد همزمان با عید قربان

ناترازی برق در میانه خرداد به 12 هزار مگاوات رسید

پشت پرده چرخش بن سلمان در برابر تهران

کاهش صادرات نفت ایران به چین

هشدار «نماد بدمصرفی انرژی» بر سر در اصناف پرمصرف

اوپک زیر تیغ امارات

قیمت شیرینی عید قربان تغییری ندارد

شناسایی 112 مرکز غیرمجاز استخراج رمز ارز در واحدهای صنعتی

اسرائیلیات هندو؛ واکاوی همگرایی سیاست‏‌های دهلی نو و تل آویو

آغاز گام‌های اجرایی برنامه مهار گازهای مشعل(فلر)

قیمت گوسفند زنده در آستانه عید قربان

صفحه اقتصاد گزارش می دهد/ مدیریت بیماری با بیمه درمان تکمیلی بیمه دی

سازوکار جدید دولت برای تسهیل در جذب سرمایه‌گذاری خارجی

تحلیلگر آمریکایی: چرا تهدید ایران دیگر کارساز نیست؟

واریز بیش از 8000 میلیارد ریال سود به حساب اعضای بازنشسته صندوق ذخیره فرهنگیان

حضور مدیرکل بنیاد شهید و امور ایثارگران استان گلستان در مراسم بزرگداشت سالگرد ارتحال حضرت امام خمینی(ره)

وداع با پیکر جانباز شهید زیبنده با حضور مدیر کل بنیاد مازندران

توسعه مشارکت و همکاری های بنیاد شهید و رسانه ملی برای تولید آثار فاخر هنری

تشکیل 27 فقره پرونده قضایی برای متخلفان تغییر کاربری اراضی کشاورزی در پلدختر

ناترازی برق در میانه خرداد به 12000 مگاوات رسید

رئیس اتاق بازرگانی ایران و چین: سازمان توسعه تجارت 14 تا 15 سال است که منفجر شده است

مسعود نیلی: مدیریت در کشور ما دیمی است

پیام رییس بنیاد شهید و امور ایثارگران به مناسبت سالروز ارتحال حضرت امام خمینی(ره)

روایت «فارن پالیسی» از سریع‌ترین راه برای نابودی فرصت توافق با ایران

طلای جهانی افزایشی شد

قیمت دام زنده در آستانه عید قربان 1404 واقعا چقدر است؟

جهاد کشاورزی: کمبودی در بازار شکر وجود ندارد

مناسبت روز/ چهارشنبه 14 خرداد ماه

توقف 5 ساعته تمامی پرواز‌های فرودگاه مهرآباد و امام خمینی

دریای مواج، بادهای شدید و احتمال رگبار در ارتفاعات هرمزگان

چگونه اوکراینی‌ها حمله پهپادی هولناک به روسیه را رقم زدند؟

امام راحل(ره) احیاگر هویت اسلامی ملت بود

دیپلمات پیشین: به مرز بین جنگ و صلح نزدیک شده‌ایم

گره توافق ایران و آمریکا کجاست؟

ایران و مصر در تبعیدگاه سایه‌ها