ندای لرستان

آخرين مطالب

مدیر کل بنیاد مازندران:

پیگیری مطالبات ایثارگران با همراهی تشکل‌ ها و اصلاح قوانین سیاسی

پیگیری مطالبات ایثارگران با همراهی تشکل‌ ها و اصلاح قوانین
  بزرگنمايي:

ندای لرستان - مدیر کل بنیاد شهید و امور ایثارگران استان مازندران، در همایش فصلی جمعیت جانبازان استان که در صنایع چوب و کاغذ در ساری برگزار شد بر اهمیت هماهنگی، همراهی و همدلی جامعه بزرگ ایثارگری در پیشبرد امور تأکید کرد.

به گزارش ایثار ، سعید کهن‌ سال در چهاردهمین همایش فصلی جمعیت جانبازان استان که با حضور مسئولین در صنایع چوب و کاغذ در ساری برگزار شد با اشاره به موفقیت‌ های بنیاد شهید و امور ایثارگران مازندران در برگزاری اعیاد و مناسبت‌ ها، رضایت بالای جامعه ایثارگری را از برنامه‌ های انجام شده، نشان‌ دهنده همین همراهی دانست و به وجود 68 تشکل فعال ایثارگری در استان، از جمله جمعیت جانبازان، اشاره کرد که نقش مهمی در پیگیری مطالبات و مسائل ایثارگران ایفا می‌ کنند.
مدیر کل بنیاد شهید و امور ایثارگران مازندران امروز ما بیش از هر زمان دیگری به حمایت و خدمات اجتماعی جامعه ایثارگری نیاز داریم، جامعه ایثارگری ما مملو از اخلاص و صمیمیت هستند و نفوذشان در دستگاه ها افزایش پیدا کند، یکی از دلایلی که نشست های متعدد با دستگاه های اجرایی برگزار می کنیم مطالبه گری در چارچوب قوانین و مقررات است.
وی به موانع قانونی و اجرایی موجود در خدمت‌ رسانی به ایثارگران پرداخت و گفت: امروز خواسته جامعه ایثارگری ما، آزادگان و جانبازان، با برخی قوانین و مقررات موجود همخوانی ندارد و این قوانین باید اصلاح شوند.
کهن سال به موضوع واگذاری اختیارات به استان‌ ها بر اساس ظرفیت‌ ها اشاره کرد و افزود: علی‌ رغم تأکید بر واگذاری اختیارات، این امر به درستی محقق نمی‌ شود و علت آن وجود موانع قانونی است که باید برداشته شوند.
مدیر کل بنیاد شهید و امور ایثارگران استان مازندران با بیان اینکه 11 هزار و 123 نفر از فرزندان شهدا و جانبازان در استان فاقد مسکن هستند، این مسئله را یکی از بزرگترین چالش‌ ها دانست.
وی از حمایت استاندار مازندران در رابطه با موضوع واگذاری زمین برای جامعه ایثارگری فاقد مسکن قدردانی کرد و ابراز امیدواری کرد که با پیگیری‌ های دکتر یونسی، این مشکل مرتفع شود.
کهن سال تأکید بر لزوم اصلاح و تجمیع قوانین و مقررات حوزه ایثارگران اظهار کرد: در اجرای قوانین و مقررات ضعف‌ هایی وجود دارد و خود بنیاد شهید و امور ایثارگران به تنهایی توان این کار را ندارد، حتماً باید با جامعه بزرگ ایثارگری همراه شویم تا بتوانیم این راه شایسته را دنبال کنیم.
مدیر کل بنیاد شهید و امور ایثارگران مازندران همچنین بر پیشگامی جامعه ایثارگری در حوزه‌ هایی مانند روایت‌ گری، تاریخ شفاهی و بهره‌ گیری از توانمندی شرکت‌ های دانش‌ بنیان در زمینه هوش مصنوعی و رویداد های هوشمندانه، خلاقانه و نوآورانه تأکید کرد.
در این همایش سردار رستمیان از فرمانده هان جبهه مقاومت در خان طومان سوریه، بابایی کارنامی نماینده مردم ساری و میاندورود در مجلس شورای اسلامی، نوبخت فرماندار ساری، مرادی دبیر جمعیت جانبازان استان و جمعی از مسئولین حضور داشتند،
انتهای پیام/

ندای لرستان


ندای لرستان

لینک کوتاه:
https://www.nedayelorestan.ir/Fa/News/1029939/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

گزارشی میدانی از تهران: افزایش مشتریانی که غذا می‌خواهند و پول ندارند

آشفتگی متحدان واشنگتن در آسیا

احتمال دستیابی به یک توافق موقت تا پیش از بیستم خرداد

کمین رادیکال‌ها علیه وزارت خارجه

فیلم‌سازی در 95سالگی

بازی شنبه غرب

تندروها پروژه فشار بر دولت را تشدید کردند

رشد قارچی ایرلاین‌ها در نبود هواپیما

پاس گل تندروها به اسرائیل با ترور شخصیتی «سرلشکر باقری»

راه طولانی و چشم‌‏انداز مبهم؛ تحلیل سه کارشناس آمریکایی از مذاکرات

هشدار متخصصان: 75 درصد ساختمان‌های تهران برابر زلزله آسیب‌پذیر است

مصرف برق استخراج هر یک بیت‌کوین چقدر است؟

نظارت 35 گروه بر ذبح دام عید قربان در لرستان

یک‌ هزار میلیارد ریال وام مشاغل خانگی در لرستان پرداخت شد

فرماندار بروجرد: چهار تقاطع غیرهمسطح به‌زودی کلنگ‌زنی می‌شود

جدایی «ایلان» با چشم کبود از «دونالد»

چرا ایران‌خودرو نمی فروشد؟

وام 280 میلیون تومانی پاداش صاحب‌خانه‌های منصف

رقم عجیب قاچاق سالانه سوخت در کشور

تابستان داغ اجاره‌نشینی؛ مستأجران زیر سایه بی‌تصمیمی

تکان سنگین قیمت‌ها در بازار خودرو؛ آخرین قیمت پژو، شاهین، سمند، دنا و کوییک

مهار تورم؛ ماموریت ممکن مدنی‌زاده

پیش‌بینی قیمت دلار 12 خرداد 1404

پرداخت 403 همت وام به بخش مسکن

نخبه‌کشی به سبک ترامپ

قول وزارت صمت برای پیگیری اصلاح پیمایش سهمیه سوخت

رئیس کانون سراسری انبوه‌سازان: سیستم بانکی از تسهیلات ساخت مسکن فراری است

شرایط جدید دریافت دسته چک اعلام شد

بازار سرمایه درگیر ترس و احتیاط؛ 2000 میلیارد تومان از بورس خارج شد

ثبت ارزش 492 میلیارد تومانی گواهی سپرده طلا در بورس کالا

پیش بینی قیمت طلا و سکه 12 خرداد 1404

مدیرکل بنیاد شهید استان در ادامه سفر به مینودشت با جانباز 60 درصد پاسدار الیاسی دیدار کرد

مرعشی: توافق باید آغاز تغییر استراتژی در جمهوری اسلامی باشد

فرهیختگان: توقیف سووشون کمپین تبلیغاتی مشکوک است

کشورهای عربی همسایه، مدام به تولیدکنندگان ما می‌گویند چرا در ایران معطل هستید؟

انیسیان: بیمه‌ها به شرکت‌های دارویی بدهکارند

اعتراض تند تهران به آژانس

گزارش «شرق» از حضور حجاب‌بان‌ها در پارک ملت مشهد

کارگردان سووشون: از سکوت خسته‌ام

NPT محور توافق ایران و امریکا

افت قیمت‌ها در بازار سکه و طلا؛ دلار 82 هزار تومان شد

از حل معضل زمین تا نوسازی زیرساخت‌ها؛ گزارش کبیری از آغاز مسیر توسعه کیش1414

قول وزارت صمت برای یپیگیری اصلاح پیمایش سهمیه سوخت

هشدار وزارت بهداشت برای جلوگیری از افزایش نرخ ارز و گرانی دارو

واریز سود سهام عدالت در خرداد قطعی شد؟

خبر بد برای یارانه‌بگیران؛ اگر این میزان حقوق می‌گیرید، یارانه‌تان حذف می‌شود!

درب چاه‌های نفت ایران با این کار بسته می‌شود

بانک مرکزی نظارت بر جریان درآمد ارزی کشور را افزایش می‌دهد

دولت؛ غایب بزرگ مسکن کارگری

روند عجیب قیمت شیر خام؛ از 100 تومان به 23 هزار تومان!