کاهش تولید گندم در لرستان به 300 هزار تن
سیاسی
بزرگنمايي:
ندای لرستان - - نامدار صیادی عصر امروز در جلسه شورای معاونین که در سالن جلسات شیلات برگزار شد اظهار کرد: برنامههای راهبردی بخش کشاورزی استان با تاکید استاندار و مشارکت دستگاههای اجرایی تدوین شده است.
وی افزود: این برنامهها بر اساس پیشنهادات و نیازهای عملیاتی شما همکاران در شهرستانها تنظیم شده، بهویژه در بخش احداث گلخانهها که از اولویتهای ویژه استان است.
بیشتر بخوانید: اخبار روز خبربان
سرپرست سازمان جهاد کشاورزی لرستان خاطرنشان کرد: هدف ما خدمت به مردم است نه بحثهای حاشیهای. سازمان جهاد کشاورزی باید نماد صداقت، همدلی و کار جمعی باشد.
صیادی گفت: تغییرات مدیریتی امری طبیعی است، اما آنچه مهم است تداوم تلاشها برای پیشرفت بخش کشاورزی است.
وی با اشاره به منویات مقام معظم رهبری در حوزه اشتغال افزود: اشتغال تابع تولید، تولید تابع سرمایهگذاری، و سرمایهگذاری تابع نرخ بهره، نیروی انسانی کارآمد و امنیت است. بنابراین، محور اصلی ما در شش ماه و یک سال آینده، افزایش تولید و اشتغال خواهد بود.
سرپرست سازمان جهاد کشاورزی لرستان با بیان اینکه استاندار عملکرد را با میزان احداث گلخانهها و رشد تولیدات کشاورزی ارزیابی میکند گفت: انتظار دارم مدیران باغبانی و شهرکهای کشاورزی با جدیت موضوع 40 هکتار گلخانه برنامهریزیشده را پیگیری کنند
صیادی با تاکید بر نظارت بر عملکرد 37 گروه جهش تولید خاطر نشان کرد: مدیران بازرسی باید بهصورت مستمر عملکرد این گروهها را رصد کنند تا اطمینان حاصل شود که منابع بهدرستی هزینه میشود.
وی با اشاره به ضرورت کاهش ضایعات گندم گفت: با توجه به کاهش بارندگیها، پیشبینی تولید گندم امسال به 300 هزار تن کاهش یافته است. اگر نظارت بر کمباینها دقیق نباشد و ضایعات به 30٪ برسد، خسارت جبرانناپذیری به بار خواهد آمد. هدف ما کنترل ضایعات به زیر 10٪ است.
سرپرست سازمان جهاد کشاورزی لرستان بر پیشگیری از ساختوسازهای غیرمجاز (تبصره 2 ماده 10) تاکید کرد و افزود: باید قبل از وقوع تخلفات، از طریق نظارت فعال، از هدررفت منابع کشاورزان و تخلفات اراضی جلوگیری کنیم.
صیادی با اشاره به آفات عمومی مانند سن گندم گفت: از مدیران حفظ نباتات و پدافند غیرعامل درخواست میکنم جلسهای فوری برای بررسی راهکارهای مقابله با آفات برگزار نمایند.
وی خاطرنشان کرد: با توجه به کاهش بارندگیها مدیریت باغبانی تانکرهای آبرسانی موجود در مراکز خدمات را شناسایی و ساماندهی کند تا در صورت نیاز، بهسرعت در اختیار باغداران قرار گیرند.
سرپرست سازمان جهاد کشاورزی لرستان گفت: ملاک ارزیابی ما میزان تولید و خدمات ملموس به کشاورزان است نه مسائل جانبی. از همه شما انتظار دارم با گزارشدهی منظم مانند گزارش روزانه خرید گندم و هماهنگی بیشتر، در این مسیر همراهی کنید.
منبع:روابط عمومی سازمان جهاد کشاورزی استان لرستان
-
چهارشنبه ۲۴ ارديبهشت ۱۴۰۴ - ۲۲:۰۱:۲۳
-
۶ بازديد
-

-
ندای لرستان
لینک کوتاه:
https://www.nedayelorestan.ir/Fa/News/1026633/