ندای لرستان

آخرين مطالب

ماست‌مالی خباثت‌های ترامپ در روزنامه‌های اصلاح طلب سیاسی

ماست‌مالی خباثت‌های ترامپ در روزنامه‌های اصلاح طلب
  بزرگنمايي:

ندای لرستان - کیهان /متن پیش رو در کیهان منتشر شده و بازنشرش در آخرین خبر به معنای تاییدش نیست
شیطنت جدید دولت آمریکا در زمینه زمزمه تغییر نام خلیج‌فارس، با واکنش بسیار نرم روزنامه‌های زنجیره‌ای مواجه شد. این روزنامه‌ها که ادعا می‌کردند ترامپ، تاجر و دنبال مذاکره و معامله است و در توافق جدی است؛ اما روزی نیست که ترامپ و اطرافیانش، یک یا چند موضع ضد ایرانی نگیرند، تهدید نظامی نکنند و تحریم‌های جدید را به اجرا نگذارند.
آخرین بار خبرگزاری‌های آمریکایی و اروپایی خبر دادند ترامپ قصد دارد در جریان سفر قریب‌الوقوع به چند کشور عربی از جمله عربستان، نام خلیج‌فارس را به خلیج عربی تغییر دهد! ترامپ اصل این گزارش‌ها و اینکه چنین موضوع موهنی در دستور کار دولت وی است را رد نکرد و فقط گفت که هنوز در این‌باره تصمیم نگرفته است.
با وجود تکرار این مواضع خصمانه و خباثت‌آلود، روزنامه‌های زنجیره‌ای بزک‌کننده ترامپ ترجیح دادند با ملایمت از کنار ماجرا که نشانگر چندین باره فقدان حسن نیت در طرف آمریکایی است، بگذرند؛ و این در حالی است که برخی از همان‌ها، هنگام شلیک موشک یمن به اسرائیل (به تلافی جنایات رژیم صهیونیستی)، غیرتی و مدعی شده بودند که این اقدام، شلیک به مذاکرات آمریکا و ایران است!
در واکنش به تحرکات دولت و برخی نمایندگان کنگره آمریکا علیه خلیج‌فارس، روزنامه اعتماد صرفاً به بازنشر پیام وزیر امور خارجه بسنده کرد و بدون اینکه خود موضع اعتراضی بگیرد، تیتر زد: «شایعه شرم‌آور تغییر نام‌ تاریخی خلیج فارس».
روزنامه سازندگی ارگان حزب کارگزاران هم ذیل تیتر «طراحی خطرناک / ترامپ قصد دارد در سفر به خاورمیانه نام خلیج‌فارس را به خلیج عربی تغییر دهد» نوشت: آنچه در این برهه تاریخی طراحی شده تا دونالد ترامپ رئیس‌جمهور آمریکا در صفحه‌ای بنام تغییر جغرافیای خلیج‌فارس که مرتبط با هویت جمعی و تاریخی ایرانیان است ایفای نقش کند طراحی خطرناکی است که از تقابل با جمهوری اسلامی و حتی در تقابل با حاکمیت ملی ایران هم گذشته است. اگر ترامپ و تیم او دنبال مذاکره و صلح در خاورمیانه هستند ملت‌ها را نباید وارد منازعه کنند. بده بستان سیاسی در بین دولت‌ها حتی جنگ بین دولت‌ها هم مرسوم است و هم معمول زیرا رئالیست‌ها جنگ را هم ادامه دیپلماسی می‌دانند اما جنگ با هویت‌ها و ملت‌ها برای هیچ‌کس نتیجه‌ای جز تهدید صلح و ترویج تروریسم و تکثیر خشونت نخواهد داشت.
از سوی دیگر، روزنامه شرق در نوشته‌ای با عنوان «وقتی تاریخ بازیچه سیاست می‌شود»، خاطرنشان کرد: ترامپ‌ که به گفته استیون میلر در گفت‌وگو با فاکس‌نیوز، به دنبال بازسازی «صلح و امنیت» در خاورمیانه است، به یک دستاورد دیپلماتیک در کارنامه صد ‌روزه خود نیاز دارد. به گزارش نیوزویک، رئیس‌جمهور آمریکا توافق هسته‌ای با ایران را «موفقیتی بزرگ» می‌داند که می‌تواند جایگاه او را در سیاست خارجی تقویت کند. با ‌این‌ حال، تحریک احساسات ملی ایرانیان با جعل نام خلیج‌فارس‌ که سیدحسن خمینی آن را «مضحکه» خوانده، می‌تواند اعتماد تهران به مذاکرات را تضعیف کند. ایران‌‌ که به گفته عراقچی در شبکه ایکس، نام‌های جغرافیایی را بخشی از «میراث جمعی بشریت» می‌داند، هرگونه اقدام خصمانه را توهین به هویت ملی خود تلقی می‌کند.
شرق افزود: کشورهای عربی‌ که به دنبال مدیریت تنش‌ها و کنترل سیاست‌های تنش‌زای اسرائیل هستند، از اقدامات تحریک‌آمیز بهره‌ای نمی‌برند. برای کاخ سفید، اجتناب از جعل نام خلیج‌فارس و ادعاهای ارضی نه‌تنها به حفظ فضای دیپلماتیک کمک می‌کند، بلکه فرصتی برای دستیابی به توافقی هسته‌ای فراهم می‌آورد که می‌تواند به‌عنوان دستاوردی بزرگ برای دونالد ترامپ ثبت شود. ایران، با پشتوانه تاریخ و هویت خود، در برابر هرگونه خصومت ایستادگی خواهد کرد و این ایستادگی می‌تواند مذاکرات را به سمتی هدایت کند که منافع تهران را در اولویت قرار دهد.
در این میان، روزنامه هم‌میهن، تیتر «شایعه خبرساز» را برای وقاحت طرف آمریکایی انتخاب کرد و سعی کرد که این شیطنت را به گردن صهیونیست‌ها و اطرافیان ترامپ بیندازد و خود وی را تبرئه کند! هم میهن با ادعای اینکه «محور شرارت در اطراف ترامپ هستند»، نوشت: این شایعه غیررسمی، حتی اگر به واقعیت نپیوندد؛ نشانه آشکار و بارزی است از تحرکات سیاسی-رسانه‌ای نیروهای متفاوت و متمایزی که چه درون ایالات متحده و چه در سطح منطقه، مخالف کاهش تنش و فراتر از آن حل‌وفصل مسائل فی‌مابین ایران و آمریکا هستند و هریک به جهتی، علاقه دارند آرایش قوای کنونی خاورمیانه و نسبت بلوک‌های سه‌گانه عبری، عربی و ایرانی با آمریکا تداوم یابد و حتی در جهتی مخالف منافع و موقعیت ایران، رادیکال‌تر و ‌ستیزه‌جویانه‌تر از وضع فعلی شود.
بازار

لینک کوتاه:
https://www.nedayelorestan.ir/Fa/News/1025617/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

پایان سلطه بر دریا

سرمقاله کیهان/ رژه روی اعصاب دنیا؛ با ترامپ چگونه باید برخورد کرد؟

توافق با تهران بدون چراغ سبز اسرائیل

سرمقاله همشهری/ حرم رضوی؛ پیوند هویت ملی و مذهبی ایرانیان

مقام صنفی: سیاست خودرویی کشور، رونق تولید چین است!

راز شناسایی بیماری‌های پنهان قبل از اینکه دیر شود!

انتظار و بلاتکلیفی در واردات خودرو

سقوط هشت عضو یک خانواده در چاه کشاورزی

افزایش ظرفیت شیلات لرستان به 100 هزار تن

جزئیات جدید از سقوط 8 نفر به چاه در کوهدشت/ تشکیل پرونده قضایی+ اسامی کشته‌شدگان

وبینار آموزشی تازه‌های سلامت در ارولوژی و سالمندی برگزار شد

بیش از 24 هزار نوآموز بدو ورود در لرستان سنجش شدند

30 اداره لرستان مجهز به پنل خورشیدی؛ الزام به خودکفایی تولید برق

نخستین پرواز حج از فرودگاه بین‌المللی خرم‌آباد

افتتاح پارک شهید استویی شهرستان سلسله

تقدیر از مربیان قرآنی در همایش تجلیل از دختران آفتاب

برگزاری همایش سراسری هو کونگ فو (هورزم)

شتاب بیمه دی در مسیر هوشمندسازی و ارتقاء خدمات پس از فروش

سرمقاله اعتماد/ ترامپ و تغییر نام خلیج‌فارس؟!

دو موضع متناقض؛ انتقاد «کیهان» از پزشکیان

سرمقاله ایران/ سوغات همدان

پیام غول‌ها به «مذاکرات»

مصرف برق هر ماینر به اندازه یک کولرگازی؛ افزایش مخفیانه ماینرهای غیرمجاز

شرایط معافیت مالیاتی کودکستان‌ها اعلام شد

سقوط یک خانواده درون چاه در لرستان / 8 نفر جان باختند

سقوط اعضاى یک خانواده درون چاه + اسامی فوتی‌ها

جزئیات جدید از سقوط مرگبار 8 نفر به چاه

سقوط اعضاى یک خانواده درون چاه در لرستان/7 نفر جان باختند

نساجی بروجرد با اشتغال‌زایی بیش از یک هزار نفر یکی از بزرگترین نساجی های کشور

نساجی بروجرد با اشتغال‌زایی بیش از یک هزار نفر

پرداخت تسهیلات اشتغال و کارآفرینی به ایثارگران 124 درصد افزایش داشته است

پیش‌بینی ناپایداری‌های جوی در ارتفاعات هرمزگان / دریا در وضعیت نسبتاً پایدار

35 هزار دانش آموز در طرح مسواک زنی ؛ 280 مدرسه در مسیر بهسازی سرویس ها

تلاش‌ها برای تکمیل مسکن مهر الیگودرز

معلمان سنگرهای مهم مقابله با تهاجم فرهنگی هستند

بازدید فرماندار روانسر کرمانشاه از درمانگاه بنیاد خیریه نورآوران

سرمقاله آرمان ملی/ ترامپ و تناقض‌های خودساخته

ماست‌مالی خباثت‌های ترامپ در روزنامه‌های اصلاح طلب

رشد پرشتاب بیت‌کوین و اتریوم ادامه دارد

آشفتگی در بازار پروتئین؛ تخم‌مرغ، جانشین گوشت شد!

گزارش معاون وزیر کار از دیدار امروز کارگران با رهبر انقلاب

سفر رئیس مجلس شورای اسلامی به استان گلستان

مناسبت روز/ شنبه، 20 اردیبهشت‌ماه

سرمقاله دنیای اقتصاد/ پیچیدگی مذاکرات ناشی از چیست؟

سرمقاله هم میهن/ ساعت به وقت بی‌نظمی

جزئیات مبنای محاسبه گمرکی کالاها در گمرکات

جزئیات جدید تسهیلات مشاغل خانگی در 1404

سازمان ملل در آستانه فروپاشی مالی

رادیو بروجرد یک رسانه مردمی است

فیلم سقوط وحشتناک اعضای یک خانواده درون چاه در لرستان؛ همه اعضای خانواده جان باختند