ندای لرستان

آخرين مطالب

حکیم‌زاده؛

رئیس‌جمهور آموزش ‌و پرورش را در صدر اولویت‌های خود قرار داده است/ معلم خوب، معلمی با ویژگی‌های شخصیتی اثرگذار است فرهنگي

رئیس‌جمهور آموزش ‌و پرورش را در صدر اولویت‌های خود قرار داده است/ معلم خوب، معلمی با ویژگی‌های شخصیتی اثرگذار است
  بزرگنمايي:

ندای لرستان - رضوان حکیم‌زاده در آیین تجلیل از معلمان نمونه شهرستان‌های استان تهران: شایسته نیست دانش‌آموزان را براساس قوی و ضعیف گروه‌بندی کنیم / روایت معلمی‌تان را بنویسید تا بهترین منبع رشد حرفه‌ای معلمان باشد.

به گزارش مرکز اطلاع رسانی و روابط عمومی وزارت آموزش و پرورش، رضوان حکیم‌زاده، معاون آموزش ابتدایی وزارت آموزش‌وپرورش، در آیین گرامیداشت هفته معلم و تجلیل از معلمان نمونه کشوری شهرستان‌های استان تهران که با حضور جمعی از مسئولان ارشد وزارتخانه، ائمه جمعه، فرمانداران و مدیران استانی برگزار شد، با اشاره به جایگاه بی‌بدیل معلم در نظام تعلیم و تربیت، گفت: بسیار خوشحال و شاکر خداوند هستم که این فرصت فراهم شد تا به صورت حضوری از معلمان عزیز قدردانی کنم. امیدوارم تلاش‌های ارزشمند شما در دنیا و آخرت توشه راهتان باشد .
وی با اشاره به تفاوت اساسی هفته معلم امسال با سال‌های گذشته، تأکید کرد: برای نخستین‌بار، آموزش‌وپرورش در صدر اولویت‌های رئیس‌جمهور محترم و محبوب، جناب آقای دکتر پزشکیان قرار گرفته است و این موضوع امیدبخش تحولی بنیادین در نظام آموزشی کشور است .
معاون آموزش ابتدایی با طرح این پرسش که «معلم خوب کیست؟» گفت: همه ما می‌دانیم که معلمان نمونه‌ای که امروز تجلیل می‌شوند، نماینده هزاران معلم فداکار، زحمتکش و پرتلاش در سراسر ایران‌اند که در شرایط گوناگون، از کانکس‌های عشایری گرفته تا مدارس مناطق صفر مرزی، چراغ دانایی و توانایی را روشن نگه می‌دارند. اما آنچه در ذهن‌ها ماندگار می‌شود، نه صرفاً دانش علمی، بلکه ویژگی‌های شخصیتی معلم است؛ دلسوزی، مهربانی، حمایت، توجه به مشکلات دانش‌آموز و توانمندی در تغییر مسیر زندگی او .
وی افزود: ما پیرو مکتبی هستیم که پیامبر گرامی اسلام، بزرگ‌ترین معلم و مربی تاریخ، الگوی ماست. خداوند در قرآن کریم، ویژگی‌های شخصیتی پیامبر را برجسته می‌کند؛ معلمی که از جنس مردم است، فاصله نمی‌گیرد، کلاس نمی‌گذارد، بی‌واسطه و صمیمی در کنار امت خود قرار دارد. این همان الگویی است که معلمان ما نیز برخوردار از آن هستند .
حکیم‌زاده با اشاره به برخی رفتارهای نادرست تربیتی رایج در مدارس، بر لزوم بازنگری جدی در روش‌های آموزشی تأکید کرد و گفت: گروه‌بندی دانش‌آموزان بر اساس قوی و ضعیف، از بین بردن شوق یادگیری در آنان است. این رفتار، از منظر تربیتی غیرقابل‌قبول است. همچنین، نباید اجازه دهیم نظام ارزشیابی به ابزاری برای حذف دانش‌آموزانی تبدیل شود که به هر دلیلی نتوانسته‌اند خوب ظاهر شوند. حذف کودکی 9 یا 10 ساله از مسیر آموزش، آینده او را نابود می‌کند و این یک تصمیم ضدتربیتی است که باید با آن مقابله کرد .
وی همچنین تأکید کرد: مقایسه کردن دانش‌آموزان، خصوصاً در دوره ابتدایی، روحیه وفاق و کار جمعی را تضعیف می‌کند. دولت چهاردهم، دولت وفاق است و این وفاق باید از مدرسه آغاز شود. در تربیت قرآنی، دعای فردی نداریم؛ همه دعاها جمعی است: ربنا آتنا، ایاک نعبد و ایاک نستعین. در آموزش نیز باید همه با هم رشد کنیم و هیچ‌کس نباید از قطار یادگیری جا بماند .
معاون آموزش ابتدایی وزارت آموزش‌وپرورش، در بخش پایانی سخنان خود از معلمان نمونه خواست روایت معلمی خود را برای نسل جدید معلمان به اشتراک بگذارند. وی گفت: روایت زیسته شما از معلمی برای ما مهم است. می‌خواهیم این روایت‌ها را در سامانه اجتماعات یادگیری منتشر کنیم تا بهترین منبع برای رشد حرفه‌ای معلمان باشد؛ بهتر از هر کتاب روش تدریس .
حکیم‌زاده در پایان، از دکتر بهارلو، مدیرکل محترم آموزش و پرورش شهرستان‌های استان تهران و همکارانشان، فرمانداران و ائمه جمعه بابت برگزاری این مراسم و تکریم معلمان تقدیر و تشکر کرد و برای همه حاضران آرزوی توفیق روزافزون نمود.ستان‌های استان تهران و همکارانشان، فرمانداران و ائمه جمعه بابت برگزاری این مراسم و تکریم معلمان تقدیر و تشکر کرد و برای همه حاضران آرزوی توفیق روزافزون نمود.

لینک کوتاه:
https://www.nedayelorestan.ir/Fa/News/1024992/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

فرزندآوری معکوس؛ بررسی رشد منفی موالید در سال 1403

پیشنهادهای بی‌شرمانه!

توافقِ در سایه آمریکا و یمن با تسهیل‌گری ایران

اشغالگری در روز روشن

رونق تولید برق در قلب زاگرس؛ لرستان آماده جهش انرژی

مراسم گرامیداشت شهدای خدمت 28 اردیبهشت ماه در خرم آباد برگزار می شود

لق‌لقه دهان ترامپ

روایت پاکستان از سرنگون ساختن جنگنده‌های هندی (زیرنویس فارسی)

هند جنگ به پا کرد

سناریوهای پیش روی قیمت دلار؛ آیا 60 هزار تومان می‌شود؟

سازمان بورس درباره عملکرد صندوق های سرمایه گذاری شفاف سازی کرد

هندوانه بخوریم یا نه؟!

وعده‌های سرخرمن یک خودروساز مونتاژی

«کارتال» به نشست خبری قبل از بازی با خیبر نیامد

جلسه هماهنگی دیدار خیبر و پرسپولیس برگزار شد+ عکس

بیش از 2 میلیون قطعه جوجه ریزی در لرستان

دقیقی: می‌خواهیم مثل استقلال، پرسپولیس را نیز در خرم آباد شکست دهیم

واحد کشتارگاهی صنعتی در کوهدشت با ظرفیت 6 هزار قطعه افتتاح می شود

ورود تیم پرسپولیس به خرم‌آباد در میان استقبال هواداران+ عکس

پس از 40 سال انتظار، نخستین پرواز حجاج از فرودگاه خرم‌آباد انجام می‌شود

خیبر خرم آباد – پرسپولیس؛ در امید کسب سهمیه آسیایی | پیش بازی

پرسپولیس در برابر خیبر خرم‌آباد؛ تکرار تاریخ؟

جنگ‌طلبان از کاخ سفید طرد می‌شوند

افت و خیز طرح کالابرگ

خاموشی‌های طبقاتی!

فعال اصلاح طلب: پیشرفت گفت‌وگوها در دور چهارم هم ادامه خواهد داشت

سوگند اعدام

رویکرد ترامپ در سیاست خارجی و پیامدهای آن برای خاورمیانه و ایران

ثبت لحظه‌به‌لحظه مسیر؛ با دوربین خودرو همیشه یک شاهد مطمئن دارید

پیش بینی قیمت دلار 18 اردیبهشت 1404

اقتصاد وابسته به نفت پیامدهای اجتماعی و محیط‌زیستی دارد؟

14 مگاپروژه وزارت نیرو در حد انشا و بیانیه باقی ماندند!

بازدهی بورس در هفته سوم اردیبهشت 1404

اگر قرار است خودمان دیزل ژنراتور بخریم وزارت نیرو را تعطیل کنید

فردا سبزترین روز ورزشگاه خرم‌آباد باشد

پرسپولیس در خرم آباد هم محبوب است (عکس)

اسماعیل کارتال به نشست خبری بازی مقابل خیبر خرم آباد نمی‌رسد

مهرداد قنبری به بازی با پرسپولیس می‌رسد؟

کارتال با دو ماموریت به خرم آباد رفت!

اسطوره‌های فوتبال ایران در میدان انسان‌دوستی

چرا ایالات متحده توان ورود به جنگ بزرگ را ندارد؟

عارضه خفت‌گیری

پیشبرد مذاکرات با حفظ اصول

فعال اصلاح طلب: ایران باید جنگ افروزان را منزوی کند

چرا قیمت دلار پایین آمد

وزیر نیرو: افزایش 11هزار مگاواتی مصرف برق کشور در اردیبهشت

رکورد تاریخی قیمت گاز اروپا

ادامه کاهش قیمت‌ها در بازار ارز، سکه و طلا

آیا هوش مصنوعی ناجی صنعت نفت خواهد بود؟

استفاده از بخش خصوصی مشکل ناترازی‌ها را حل می‌کند