ندای لرستان

آخرين مطالب

وزیر آموزش و پرورش در سخنرانی پیش از خطبه های نماز جمعه تهران:

«آموزش و پرورش»، اساسی ترین و بنیادی ترین نهاد ساخت آینده و فرهنگ کشور است فرهنگي

«آموزش و پرورش»، اساسی ترین و بنیادی ترین نهاد ساخت آینده و فرهنگ کشور است
  بزرگنمايي:

ندای لرستان - وزیر آموزش و پرورش با تأکید بر این که آموزش و پرورش به عنوان مهم ترین دستگاه اجرایی، اساسی ترین و بنیادی ترین نهاد درساخت آینده و فرهنگ کشور محسوب می شود، گفت: از این رو دولت چهاردهم مصمم است تا چالش های پیش روی نظام تعلیم و تربیت را مرتفع کند.

به گزارش مرکز اطلاع‌رسانی و روابط عمومی وزارت آموزش و پرورش، علیرضا کاظمی، پیش از ظهر امروز، جمعه، دوازدهم اردیبهشت ماه، همزمان با روز معلم در سخنرانی پیش از خطبه های نماز جمعه این هفته تهران با اشاره به این که 16 میلیون و 500 هزار دانش آموز در 120 هزار مدرسه کشور با همراهی یک میلیون معلم، مشغول تحصیل می ‌ کنند، گفت: دانش ‌ آموزان، آینده ‌ ساز این کشور هستند و در سراسر ایران، پرچم نظام تعلیم و تربیت را برافراشته‌اند .
وی با تأکید بر این که رشد تعالی، سلامت و سعادت یک جامعه از مسیر تعلیم و تربیت عبور می کند، گفت: آموزش و پرورش به عنوان مهم ترین دستگاه اجرایی، اساسی ‌ ترین و بنیادی ‌ ترین نهاد در ساخت آینده و فرهنگ کشور محسوب می ‌ شود. تربیت نیرو و ایجاد زیرساخت‌های رشد و توسعه برای تمام دستگاه ‌ های کشور و ایجاد هویت منسجم در برابر تهاجمات فرهنگی در دنیای استکبار از وظایف این نهاد است .
وزیر آموزش و پرورش، در ادامه با تأکید بر مأموریت آموزش و پرورش، گفت: انتقال باورها، فرهنگ، آداب و رسوم و هویت ملی به نسل جدید و انتقال علم و دانش و حرکت در مسیر رشد و دانش، از مهم‌ترین مأموریت ‌ های نظام تعلیم و تربیت محسوب می ‌ شود .
وی با اشاره به این که برنامه‌های بسیاری طراحی شده تا با کمک معلمان سخت کوش اجرا و محقق کنیم، گفت: در اولویت نبودن آموزش و پرورش در دولت ‌ ها، همیشه از مهم ‌ ترین چالش ‌ هایی بوده که معلمان از آن رنج می ‌ بردند. اکنون بعد از گذشت 45 سال از انقلاب اسلامی، این وزارتخانه برای اولین بار اولویت اول رییس جمهور قرار گرفته و گفتمان اول دولت شده است .
وی افزود: دولت مصمم است تا چالش های نظام تعلیم و تربیت را مرتفع کند و این امر قابل تقدیر است .
کاظمی با اشاره به کیفیت بخشی به مدارس دولتی و تلاش برای ارتقای سطح علمی و تربیتی مدارس از ضروریات است، گفت: با کمک معلمان این مسیر را دنبال می کنیم و در این مدت کوتاه با پشتوانه هیأت دولت و اعضای کابینه، موفقیت های بزرگی به دست آورده ‌ ایم و تلاش کردیم تا شأن و منزلت و جایگاه معلمان را ارتقا دهیم .
کاظمی به دستاوردهای علمی دانش ‌ آموزان در عرصه های بین المللی اشاره کرد و گفت: دانش آموزان ما در المپیاد علمی دنیا با کسب 10 مدال طلا و 10 نقره و 2 برنز جایگاه علمی ارزشمندی در دنیا کسب کردند و بعد از آمریکا و چین، سوم شدند .
وی افزود: دانش آموزان زیر 18 سال در المپیک بین المللی ژیمنازیاد صربستان، با کسب 46 مدال جایگاه پنجم را کسب کردند و در بخش المپیک دانش آموزی زیر 15 سال نیز با کسب 86 مدال جایگاه پنجم را کسب کردند .
وزیر آموزش و پرورش به سیاست ‌ های آموزش و پرورش در تقویت نخبگان در عرصه های بین ‌ المللی اشاره و تصریح کرد: در حوزه فرهنگی فعالیت‌های زیاد انجام دادیم که بزرگ ترین محفل انس با قرآن با حضور 30 مدرسه و چندین هزار دانش آموزان در یک شب برگزار شد .
کاظمی با بیان این که 600 هزار دانش آموز در آیین اعتکاف شرکت داشتند، بر تقویت هویت ملی و انقلابی دانش ‌ آموزان تأکید کرد و گفت: بیش از یک میلیون دانش ‌ آموز به اردوی راهیان نور رفتند و موفقیت ‌ های زیادی کسب کردند.

لینک کوتاه:
https://www.nedayelorestan.ir/Fa/News/1024060/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

سرمقاله اعتماد/ ‎ضرورت تقویت تاب‌آوری اقتصادی

سرمقاله کیهان/ وعده صادق3 ؛ ضربه بر موجودیت رژیم صهیونیستی

سیاست‌های حمایتی در بازار سهام فعال می‌شود؛ پایان کابوس بورس؟

طلای جهانی سر به زیر ماند

کشف 123 کیلوگرم انواع مواد مخدر در لرستان

تدابیر طب ایرانی برای عبور سالم از روزهای داغ

حمید استیلی: قرارداد کارتال با توافق و بدون دریافت غرامت فسخ شد

برانکو هنوز پاسخ پرسپولیس را نداده است؛ احتمال اتفاق جدید در روزهای آینده

محرومیت ساپینتو نصف می‌شود

سرمقاله هم میهن/ دوگانه‌های جعلی

آزادشدن واردات خودروهای لوکس پس از یک دهه

کارهایی که می‌توان برای بهبود نارسایی قلبی انجام داد

آیا بی دردی وجود دارد؟

رستاخیز غیرمنتظره بهترین دروازه‌بان جهان

مناسبت روز/ پنج‌شنبه، 12 تیرماه

سرمقاله دنیای اقتصاد/ شطرنج غبارآلود

نرخ بلیت اتوبوس افزایش نیافته است؛ گران‌فروشی را گزارش دهید

دبیر انجمن صنایع همگن: شورای سیاست‌گذاری خودرو احیا شود

جزئیاتی از چرایی تغییر آبونمان تلفن ثابت

رزم 12 روزه رزمندگان لرستانی در جنگ با رژیم صهیونی تبیین شود

سرمقاله خراسان/ قدرت قلم از موشک‌های دشمن بیشتر است

ظرفیت تولید تجدیدپذیر تا پایان تیرماه به 3000 مگاوات می‌رسد

خشم آلمان از شوخی عجیب تن‌هاخ با کوانسا

سه شنبه، میعادگاه پرسپولیس و خیبر!

مویزه کین وسوسه نمی‌شود؛ بی‌توجهی مهاجم فیورنتینا به پیشنهاد سنگین القادسیه عربستان

واکنش سرد رئال مادرید به رئیس جدید داوران اسپانیا

پدیده 14 ساله از منچستر؛ منتظر یامال جدید باشید‏

بارسا تکذیب کرد؛ اجازه خرید بازیکن صادر نشده!‏

اگر لازم بود حاضر بودم پای پیاده به اتلتیکو بروم!‏

حمله گالا به قلب اینتر؛ پیشنهاد رسمی برای یان زومر

خداحافظی کوتاه سنگربان استقلال پس از جدایی

وداع احساسی دی‌ماریا با اروپا؛ به وطن برمی‌گردم

آپدیت جدید؛ ساپینتو هنوز محروم است

زندگی از این خانه‌ها رخت بسته است

5 صهیونیست اثرگذار بر تصمیمات ترامپ

فارسی، زبان مقاومت و ظرفیت تمدنی ایران است

داستان سه برادر

تغییر قابل پیش‏‌بینی اروپا علیه ایران

مساله غرب با ایران، هندسه قدرت منطقه‌ای است

قصه زنی نخبه در صنعت برق ایران که شهید شد

ماسک و ترامپ دوباره به جان هم افتادند

چرا هند در جنگ 7 روزه آسمان را به پاکستان باخت؟

تحلیلگران آمریکایی: واشنگتن از مذاکره پس از جنگ چه می‏‌خواهد؟

روان‌های جنگ‌زده در روزهای پس از آتش‌‏بس

معاون بورس: مسیر حمایت از بازار سهام ادامه‌دار است

تحلیلی از وضعیت بازارهای مالی؛ مرز مقاومتی قیمت‌ها به سمت واگرایی منفی می رود؟

حمایت 60 همتی موتور بورس را روشن می‌کند؟

پیش بینی قیمت دلار، طلا و سکه پنجشنبه 12 تیر 1404

ارسال OTP در بله برای کسب‌وکارها رایگان شد

خدمات غیرحضوری و اینترنتی بانک سپه فعال شد