ندای لرستان

آخرين مطالب

یک گزارش خبری از یک جلسه وبیناری

جلسه وبیناری مدیرکل آموزش و پرورش لرستان با مدیران مدارس استان/ تبیین سیاست‌ها و اولویت‌های کلان آموزش و پرورش استان فرهنگي

جلسه وبیناری مدیرکل آموزش و پرورش لرستان با مدیران مدارس استان/  تبیین سیاست‌ها و اولویت‌های کلان آموزش و پرورش استان
  بزرگنمايي:

ندای لرستان - در نخستین جلسه وبیناری مدیرکل آموزش و پرورش لرستان با مدیران مدارس استان، در سال 1404، بر لزوم تحول بنیادین، ارتقای کیفیت آموزشی و توسعه عدالت آموزشی تأکیدشد

سید عیسی سهرابی در ابتدای سخنان خود با اشاره به نقش کلیدی مدیران مدارس اظهار داشت: «مدیرانی که خود را حامی معلمان و دانش‌آموزان می‌دانند، نقش مؤثری در ارتقای کیفیت نظام آموزشی دارند. این موضوع در ارتباط‌های مستقیم ما با مدارس و گزارش‌هایی که از شهرستان‌ها دریافت می‌کنیم، کاملاً مشهود است.»
وی با تأکید بر ضرورت بازنگری و خودارزیابی در نظام آموزشی افزود: «باید ضعف‌ها را بپذیریم و از آن‌ها برای رشد بهره ببریم. برخی شاخص‌های استان در وضعیت مطلوبی نیستند و این مسأله نیازمند تغییر نگرش‌ها و داشتن ادبیات و فهم مشترک میان مدیران و معلمان است.»
اولویت‌های کلان آموزش و پرورش لرستان در سال 1404
سهرابی مهم‌ترین اولویت آموزش و پرورش استان را اجرای سند تحول بنیادین دانست و اظهار داشت: «چهار جوهره اصلی سند تحول شامل ارتقای کیفیت، تحقق عدالت آموزشی، تقویت هویت به‌ویژه هویت ترکیبی و تربیت تمام‌ساعتی است. اجرای این مفاهیم از کلاس درس تا سطح مدیریت مدارس در دستور کار قرار دارد.»
وی افزود: «ارتقای کیفیت آموزشی از طریق توانمندسازی معلمان، به‌روزرسانی روش‌های تدریس، و نوسازی فضاها و تجهیزات دنبال خواهد شد. همچنین اجرای الگوی مدارس تراز سند تحول بنیادین یکی از گام‌های مهم در راستای تحقق این اهداف است.»
عدالت آموزشی؛ محور توسعه متوازن
مدیرکل آموزش و پرورش لرستان با اشاره به نقش رئیس‌جمهور در پیگیری عدالت آموزشی گفت: «تاکنون بیش از 25 جلسه در سطح ملی با محوریت عدالت آموزشی برگزار شده است. در استان نیز مناطق مانند ویسیان و چگنی با مشارکت بالای معلمان، پیش‌قدم در تحقق این هدف شده‌اند.»
وی عدالت در دسترسی، کاهش فقر آموزشی، و توسعه فضاهای آموزشی را از محورهای جدی در این حوزه دانست و افزود: «تحقق عدالت آموزشی بدون مشارکت مؤثر تمامی ذی‌نفعان، امکان‌پذیر نیست.»
توجه به هویت ترکیبی و تحکیم بنیان فرهنگی
سهرابی با اشاره به سند تحول بنیادین تأکید کرد: «هویت ترکیبی اسلامی–ایرانی در کنار هویت محلی، تاریخی و جنسیتی باید به‌صورت متوازن در آموزش و پرورش دنبال شود تا حرکت به سوی حیات طیبه محقق شود.»
وی ساختار شش‌گانه زیرنظام‌های سند تحول شامل استانداردسازی فضا، منابع انسانی، منابع مالی، فرایندها و ... را الزامات تحقق این اهداف دانست و خواستار تدوین برنامه‌های عملیاتی متناسب با این ساختار شد.
تمرکززدایی و مشارکت؛ اصول کلیدی تحول
سهرابی تمرکززدایی را اصل بنیادین آموزش و پرورش دانست و بیان کرد: «سیستم متمرکز فعلی پاسخ‌گوی نیازهای متنوع مدارس نیست. باید اختیار را به مدارس واگذار کنیم و مشارکت درون و برون‌سازمانی را تقویت کنیم.»
وی در ادامه ارتباط مدرسه و خانواده را حیاتی خواند و اظهار داشت: «اولیا، ذی‌نفعان اصلی نظام تعلیم و تربیت هستند. ما خانواده را شریک استراتژیک خود می‌دانیم و باید زمینه مشارکت آن‌ها را فراهم کنیم.»
نوآوری و فناوری؛ ضرورت‌های آموزش نوین
مدیرکل آموزش و پرورش لرستان با اشاره به تحولات فناورانه روز افزود: «نمی‌توان با روش‌های سنتی پاسخ‌گوی نیازهای دانش‌آموزان بود. استفاده از سامانه‌های برخط، هوش مصنوعی، واقعیت مجازی و متاورس بخشی از برنامه‌های توسعه آموزشی استان است. در همین راستا، کمیته هوش مصنوعی نیز در آموزش و پرورش استان تشکیل شده است.»
مقابله با آسیب‌های اجتماعی؛ اولویت جدی دستگاه تعلیم و تربیت
سهرابی آسیب‌های اجتماعی را دغدغه‌ای مشترک میان تمامی مدیران و معلمان دانست و از راه‌اندازی سامانه «نماد» برای پایش و تحلیل این آسیب‌ها خبر داد. وی گفت: «مدارس باید اطلس روانی–اجتماعی خود را تهیه کنند و برای هر آسیب برنامه مشخص داشته باشند.»
ترویج فعالیت‌های اعتقادی و فرهنگی
در پایان سخنان خود، مدیرکل آموزش و پرورش استان با تأکید بر اهمیت اقامه نماز، آموزش قرآن و شناسایی استعدادهای قرآنی گفت: «فعالیت‌های ترویجی و تبلیغی باید تقویت شوند تا بخشی از آسیب‌های فرهنگی موجود کاهش یابد.»
سهرابی ضمن قدردانی از مشارکت مدیران مدرسه در این جلسه، از همراهی و همکاری مدیران مدارس استان ابراز امیدواری کرد و اظهار داشت: «جلسات بعدی به‌صورت تخصصی به تشریح جزئیات الگوی مدارس در تراز سند تحول بنیادین اختصاص خواهد داشت.»
 علاوه بر معاونان آموزش ابتدایی ومتوسطه اداره کل چندنفر از مدیران مدارس به صورت حضوری در جلسه شرکت کردند.
خبر و عکس : امین آقامیرزایی

ندای لرستان

ندای لرستان

ندای لرستان

ندای لرستان

ندای لرستان

ندای لرستان

ندای لرستان

ندای لرستان

ندای لرستان

لینک کوتاه:
https://www.nedayelorestan.ir/Fa/News/1022366/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

آمادگی شرکت بیمه دی برای پرداخت خسارت به بیمه گزاران بندر شهید رجایی/ بررسی و پرداخت خسارت در کمتر از 48 ساعت

سرمقاله همشهری/ نمی‌دانند چرا و چگونه؟

سرمقاله جام جم/ منافع ملی، خط قرمز است

خداحافظی ایران خودرو با فرانسوی ها؛ ایکاپ منحل شده است؟

ابطال کارت سوخت خودروهای فاقد بیمه شخص ثالث از ابتدای خرداد

پول‌های بلوکه‌شده ایران چقدر است؟

قیمت گوشی سقوط کرد

راهپیمایی جمعه خشم در محکومیت جنایات رژیم صهیونیستی در لرستان

دیدار صمیمی رئیس سازمان محیط‌زیست کشور با پرسنل محیط‌زیست لرستان

کانال اروپایی مذاکرات هسته‌ای؟

سرمقاله کیهان/ به‌جای گنده‌گویی بدهی خود را تسویه کنید!

سکوت سنگین در بازار خودرو؛ قیمت‌ها در سراشیبی

لزوم برنامه‌ریزی جامع برای حفاظت از سرمایه‌های طبیعی لرستان

شینا انصاری: صندوق منطقه‌ای برای حل مشکل ریزگردها تشکیل می‌شود

نگرانی از پدیده زوال بلوط طی فصل بهار و تابستان در جنگل‌های لرستان

نامگذاری معابر به نام شهدا، راهی برای ترویج فرهنگ ایثار

تاکید مدیر کل بنیاد مازندران بر ترویج فرهنگ جهاد، ایثار و شهادت

بازدید رایگان از موزه‌ها و محوطه‌های تاریخی برای معلمان و استادان

سرمقاله آرمان ملی/ بازخوانی معادله ایران و آمریکا

جلوگیری از تحمیل تورم با انحلال بانک‌های غیرقابل اصلاح

بی‌بی‌سی: ترامپ اقتصاد و جامعه آمریکا را به‌هم ریخت

سرمقاله اعتماد/ سلول‌های خودسر

وضعیت عجیب قیمت شکر؛ تحولات بازار کالاهای اساسی

لرستان، گنجینه ژنتیکی ایران در سایه چالش‌های زیست‌محیطی

تدوین برنامه 5 ساله برای کاهش بیکاری در لرستان

رئیس سازمان محیط‌زیست: با پدیده تغییر اقلیم در کشور مواجه هستیم

رویکرد برنامه‌محور برای کاهش بیکاری در لرستان

لرستان، در دهمین روز آلودگی

استاندار لرستان: شایستگان در رأس مسئولیت‌ها قرار می‌گیرند

توسعه لرستان با تکمیل 107پروژه پیشران شتاب می‌گیرد

شریعتمداری: مکانیسم ماشه تفنگ بی‌فشنگ است، فریب نخورید!

سرمقاله هم میهن/ چند پرسش درباره یک پرونده

سرمقاله سازندگی/ مذاکره با اروپایی‌ها

شوک واقعی بر دلار با خروج آمریکا از صندوق بین‌المللی پول

سرمقاله دنیای اقتصاد/ «طرحی نو» لازم است

سرمقاله خراسان/ هدف از زیارت امام(علیه‌السلام)

عملکرد 100 روزه ترامپ چشم‌انداز تجاری جهانی را تغییر داد

اظهارات مهم وزیر کار؛ از حذف یارانه‌ها تا توزیع کالابرگ

هزار لبخند در دستان یک زوج؛ قصه‌ای بی‌پایان از مهربانی

خطای خانم وزیر

اطلاعات: محموله خطرناک را چه کسی به بندر آورد؟

بازخوانی تاریخی مهم ترین فجایع رخ داده در بنادر دنیا

روایتی از پشت پرده حمله عراقچی به دولت بایدن و نتانیاهو

چرا اسرائیل از عادی شدن روابط ایران و آمریکا نگران است؟

ایرلاین هفت دست؛ هواپیما هیچی!

پاس گل ناخواسته ترامپ به لیبرال‌های کانادا

کدام کشورها به مردم ایران تسلیت نگفتند؟

کودکان غزه در مرز مرگ از گرسنگی

نان و ملیت؛ درباره پیشنهاد برداشتن یارانه مهاجران افغانستانی

رشد 42 هزار واحدی شاخص بازار سرمایه؛ عبور ارزش بورس تهران از 10 هزار همت