ندای لرستان

آخرين مطالب

امضا تفاهم‌نامه همکاری بین بنیاد شهید و امور ایثارگران و سازمان صدا و سیما بنیاد شهید و امور ایثارگران

امضا تفاهم‌نامه همکاری بین بنیاد شهید و امور ایثارگران و سازمان صدا و سیما
  بزرگنمايي:

ندای لرستان - صبح روز سه‌شنبه 21 اسفندماه تفاهم‌نامه همکاری بین بنیاد شهید و امور ایثارگران و سازمان صدا و سیما به امضا رسید.

به گزارش «ایثار»، این تفاهم‌نامه در حاشیه جلسه شورای معاونین صداوسیما منعقد شد و مهندس اوحدی، معاون رییس‌جمهور و رییس بنیاد شهید و امور ایثارگران در این مراسم، اظهار کرد: امروز اتفاق بزرگی رخ داد و عزمی که در امانت‌داری میراث شهدا و ایثارگران بین صدا و سیما و بنیاد رقم می‌خورد، به طور حتم مورد عنایت شهدا نیز خواهد بود. برنامه‌ها و برنامه‌سازی‌هایی که تا امروز در رسانه ملی در حوزه ایثار و شهادت رقم خورده جای قدردانی دارد و نظرسنجی‌هایی که ما در بنیاد انجام می‌دهیم نشان می‌دهد که نقش رسانه ملی به عنوان یگانه پرچمدار حوزه ایثارگران در فضای عمومی کشور نقش پررنگی است، اثرگذاری و رضایت مخاطبان نیز نشان از اقدامات موثر صداوسیما در این بخش دارد.
وی افزود: ما ظرفیت‌های بزرگی در بنیاد شهید و امور ایثارگران داریم، در حالی که دشمنان کشور با فعالیت 24 ساعته تمام تلاش خود را می‌کنند، باید در مقابل این ناتوی فرهنگی از تمام ظرفیت‌هایی که داریم استفاده کنیم. همچنین باید به سمت ایجاد برش‌هایی عمیق‌تر در زندگی شهدا برویم. هر شهید یا هر ایثارگر یک جریان فرهنگی است که می‌تواند الهام بخش تولید آثار متنوع فرهنگی باشد.
پیمان جبلی، رئیس سازمان صدا و سیمای جمهوری اسلامی ایران در حاشیه امضا این تفاهم‌نامه، گفت: موضوع ایثار و شهادت یک رودخانه جاری است که تمامی ندارد. همه شهدا، چه در ایران و چه در جهان اسلام برای ما الهام بخش هستند و برای ما به عنوان رسانه، هر شهید یعنی یک داستان و روایت و درس پرمعنا.
وی با اشاره به اینکه در حوزه ایثار و شهادت، بنیاد شهید و امور ایثارگران در راس قرار دارد، تاکید کرد: ما باید با ارتباط معنادار با بنیاد شهید و امور ایثارگران ، به تقویت محتواهای تولیدی خود در سازمان صداوسیما بپردازیم. امکاناتی که برای فرهنگ سازی در این حوزه در اختیار بنیاد شهید قرار دارد، بسیار قابل توجه بوده و ما در رسانه ملی فعالیت‌هایی که در حوزه شهدا انجام می‌دهیم معمولاً جزو پر مخاطب ترین تولیدات ما هستند.
جبلی خاطرنشان کرد: مخاطب رسانه تعلق خاطر جدی به حوزه ایثار و شهادت دارد و امیدواریم با انعقاد این تفاهم‌نامه اثرات رسانه‌ای با ساختار متفاوت هنری، با استفاده از هم‌افزایی با بنیاد شهید و امور ایثارگران رقم بخورد.
رئیس سازمان صدا و سیمای جمهوری اسلامی ایران ادامه داد: وضعیت موجود بخش اندکی از ظرفیت‌هایی است که می‌شود برای تولید آثار هنری به کار بست و رسانه ملی تمام قد آماده است تا تفاهم‌نامه‌ای که با بنیاد شهید بسته شده را اجرایی کند و تمام امکانات خود را جهت بسط و توسعه فرهنگ ایثار و شهادت به کار گیرد. 
در ادامه این مراسم، با حضور حجت‌الاسلام والمسلمین موسوی مقدم نماینده ولی‌فقیه در بنیاد شهید و امور ایثارگران ، ملک محمد نجفی معاون توسعه مدیریت و منابع و مهدی محمدی مشاور و مدیرکل روابط عمومی و اطلاع رسانی و سرپرست اداره کل امور بین‌الملل حضور داشتند، تفاهم‌نامه به امضا رسید.
انتهای پیام/

لینک کوتاه:
https://www.nedayelorestan.ir/Fa/News/1013988/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

فرمانده جدید سپاه ناحیه خرم‌آباد منصوب شد

شهرداران نقش حیاتی در خدمت به مردم دارند

تبدیل مستقیم سلول‌های پوست به سلول‌های مغزی در پیشرفتی چشمگیر

تناقض‌گویی رسانه‌های حامی دولت درباره افزایش قیمت ارز

سال سخت؟!

جعبه شگفتی‌های تلگرام

رئیس مجلسی که می‌خواهد رئیس جمهور باشد

فارن پالیسی: چرا پکن ناگهان برای مذاکرات هسته‌ای پیش‌قدم شد؟

سال «بی‌آبی»

موفقیت جامعه در گرو مشارکت فعال مردم است

از پخت4هزار غذا تا توزیع امید، خیریه علی دولتشاهی در مسیر خدمت بی‌وقفه در ماه مهربانی وعبادت

روش درمانی جدید برای رفع آکنه

عبور متوسط قیمت مسکن از متری 100 میلیون تومان

فرار دسته جمعی علویان از دست نظام جولانی به لبنان

ابرپروژه امنیتی ترکیه در منطقه

سنگ تمام ترامپ برای ماسک

افزایش قیمت دلار با پتروشیمی‌ها چه کرد؟

از بنگاه‌داری به بنگاه‌سازى؛ چرا خروج از تصدی‌گری بانکی برای ایران حیاتی است؟

جشن تکلیف یک هزار دخترِ روزه اولیِ شهر خرم آباد+تصاویر

چگنی نژآد: ایجاد کتابخانه در مساجد فرصت مغتنمی برای تقویت فرهنگ کتاب‌خوانی است

داودی: نویسندگان در ارتقای فرهنگ و آگاهی جامعه نقش اساسی دارند

6 کشته و زخمی در تصادف محور خرم آباد به بیران شهر

صدای ما به سردار مومنی نمی‌رسد

روزنامه اصولگرا: جدول افراطیون را پر نکنیم

بنزین با کارت بانکی؛ تغییر در روش، ثبات در سهمیه؟

لاوروف: فقط برجام

قم روی یک ثروت بزرگ

اما و اگر پوتین برای آتش‌بس

کشمکش بر سر قانون حجاب

خوابگاه و زندگی زیر سایه ترس

هشدار رئیس کانون عالی انجمن‌های صنفی کارگران از بحران بیکاری ارادی!

عرضه گسترده میوه شب عید تا 15 فروردین

واریز سود سهام عدالت از فردا

پیش بینی قیمت طلا و سکه 26 اسفند 1403

داستان 61 تن طلای گمشده چیست؟

تعیین حداقل دستمزد سال 1404 احتمالا چند درصد بالاتر از تورم

پیش بینی قیمت دلار 26 اسفند 1403

عرضه سیب و پرتغال ایام عید از چه زمانی و با چه قیمتی خواهد شد؟

بازگشت خوش‌بینی به بورس؟

تحلیلی از کناره‌گیری شورای رقابت در قیمت‌گذاری خودرو؛ آزادسازی بازار یا خیانت به مصرف‌کننده؟

نماز، پالاینده جان و نماد سپاسگزاری از نعمت‌های الهی است

نماز پالاینده روح انسان است

آیین رونمایی از کتاب «پرواز فرشتگان» در خرم‌آباد برگزار شد

ازدواج می‌تواند ریسک چاقی مردان را 3 برابر کند

کشف کلاهبرداری 40 میلیارد ریالی در بروجرد

انتصاب فرمانده جدید سپاه ناحیه خرم‌آباد

نشست صمیمی معاونت سیاسی امنیتی استاندار استان و مدیرکل ورزش و جوانان استان با جوانان برتر لرستان

سرمقاله شرق/ سوریه در مسیر آرامش‌ یا توفان

سرمقاله جوان/ در آخرین سرمقاله سال از چه‌چیز دفاع کنم؟

سرمقاله وطن امروز/ مهمل‌نمایی دولت سیزدهم، مقابله با نگاه سوم پیشرفت