ندای لرستان

آخرين مطالب

اختصاص اعتبار جدید ارزی 6 میلیارد دلاری برای صنایع سیاسی

اختصاص اعتبار جدید ارزی 6 میلیارد دلاری برای صنایع
  بزرگنمايي:

ندای لرستان - تسنیم /معاون صنایع عمومی وزیر صمت با بیان این که امسال تقریباً معادل پارسال ارز به صنعت تخصیص یافته گفت: سامانه‌ای که اخیراً بانک مرکزی تحت عنوان مرکز مبادله ارزی ایجاد کرده، نتوانسته سرعت عمل و چابکی خود را در تخصیص ارز داشته باشد.
ابراهیم شیخ معاون صنایع عمومی وزیر صمت امروز در نشستی خبری در خصوص ممنوعیت واردات لوازم خانگی به ارائه توضیحات پرداخت و گفت: موضوع ممنوعیت واردات جزو سیاست هایی است که کارکرد اثربخشی در بهبود کارایی صنایع ندارد. عمده سیاست‌های موفق صنعتی، سیاست‌های تعرفه‌ای است.
وی افزود: در حوزه لوازم خانگی قصد داریم از طریق سیاست‌های تعرفه‌ای از تولیدکنندگان داخلی حمایت کنیم. امسال بیش از 10 درصد تولید لوازم خانگی نسبت به مدت مشابه پارسال افزایش یافته است. علاوه بر این عمق داخلی سازی در حوزه لوازم خانگی رشد داشته است .
وی با اعلام اینکه سیاست ما تولید کالاهایی با مصرف انرژی پایین به ویژه در حوزه کولرهای آبی است ، تصریح کرد: متأسفانه واحدهای ما خرد و کوچک شده اند و سرمایه گذاری روی تحقیق و توسعه، برندسازی و بازارسازی باید تقویت شوند. بنابراین سیاست ما افزایش مقیاس تولید و داشتن واحدهای بزرگ‌تر است.

معاون وزیر صنعت در رابطه با تأثیر ناترازی انرژی در صنعت و عدم تخصیص گازوئیل به واحدهای صنعتی، گفت: وزارت صمت در این بخش روسفید است. تا این لحظه هیچ محدودیتی از باب متوقف کردن گازوئیل برای صنعتگران نداشته‌ایم و توانستیم مبنای تخصیص گازوئیل را از سال 1400 به مبنای سال 1402 برگردانیم که سبب شد یک میلیارد لیتر گازوئیل بیشتر به صنایع تخصیص یابد.
شیخ در ادامه گفت: ناترازیهایی در برخی استان‌ها داشتیم که البته توانستیم این مسئله را در استان‌ها تراز کنیم. همچنین طی هفته‌های گذشته درصد سوخت بیشتری را دریافت کردیم و در سامانه سدف بدون توجه به محدودیت‌های سوخت، استان‌ها می‌توانند سهمیه خود را دریافت کنند.
وی تصریح کرد: امیدواریم تا شب عید با توجه به میزان تخصیص گازوئیل هیچ گونه مشکلی در تأمین سوخت نداشته باشیم. البته به صنایع تذکر دادیم که حداکثر صرفه جویی را در مصرف داشته باشند.
شیخ در خصوص وضعیت تخصیص ارز به صنایع گفت: امسال تقریباً معادل پارسال ارز تخصیص دادیم و امیدواریم تا پایان سال رویه تخصیص ارز به خوبی رقم بخورد.
*مرکز مبادله ارزی چابکی لازم را برای تخصیص ارز ندارد
وی افزود: سامانه‌ای که اخیراً بانک مرکزی تحت عنوان مرکز مبادله ارزی ایجاد کرده نتوانسته سرعت عمل و چابکی خود را در تخصیص ارز داشته باشد.
به گفته معاون وزیر صنعت، طی صحبتی که با وزیر صمت داشتیم، آقای اتابک اعلام کرد که در حدود 6 میلیارد دلار برای تخصیص به صنعتگران آماده شده اما مرکز مبادله باید بتواند با اصلاحاتی فضای تعامل و مبادله ارزی را با دقت و سرعت بیشتری فراهم کند تا صنعتگران از دریافت به موقع ارز رضایت داشته باشند.
معاون وزیر صمت با بیان اینکه تأمین ارز نیاز به منابع مالی ریالی دارد، اظهارداشت: وقتی واحد تولیدی درگیر تأمین سرمایه در گردش است آن هم با توجه به شرایط نسبتاً رکودی که داریم چگونه می‌تواند منابع مالی را در 20 روز تأمین کند تا ارز را بگیرد؟ از بانک‌ها می‌خواهیم منابع ریالی مناسبی را به شکل مناسب در اختیار صنعت قرار دهند تا منابع ارزی را تأمین کنند. البته قول‌هایی را در این زمینه از بانک‌ها گرفتیم اما امیدواریم بانک‌های تجاری در شب عید منابع ریالی را به صنعت اختصاص دهند تا واحدها بتوانند منابع ارزی را تأمین کنند.
شیخ اضافه کرد: برنامه جبرانی تولید در 4 ماه اسفند تا خرداد که تأمین برق و گاز در محدودیت قرار دارد و با حداقل تولید مواجه هستیم در نظر گرفته‌ایم تا صنایع 3 شیفت کار کنند تا محدودیت های حوزه انرژی را جبران کنند.
وی افزود: البته نیاز است مواد اولیه را برای صنایع مهیا کنیم. اگر مواد اولیه محدود شود باقی صنایع دچار اشکال می‌شوند، بنابراین آنچه که به عنوان اولویت مدنظر ما قرار دارد مربوط به صف متقاضیان و تولید کالاهای کدهای 22، 23 و 24 که بیشتر مواد اولیه است، بنابراین اولویت بر اساس صف و زمان تنظیم ثبت سفارش است.

لینک کوتاه:
https://www.nedayelorestan.ir/Fa/News/1008668/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

روایت دلخراش ِشاهدانِ جنایت اسرائیل در تجریش

لغو ١٢ هزار پرواز در ایام جنگ و آتش‌بس؛ گزارش اولیه خسارت به ایرلاین‌ها اعلام شد

چراغ خاموش شفافیت؛ چرا اطلاعات وام مسکن از دسترس عموم خارج شد؟

مراقب گرمازدگی در داخل خانه باشید

زنجیرزنی علی علیپور و مهدی عبدی در مراسم شب تاسوعای قائمشهر

عامل گرانی برنج در بازار

دیدار معاون تعاون و امور اجتماعی بنیاد با خانواده شهیدان قاسمی، فروغی‌راد و مهری در استان زنجان

این روغن‌ها برای سلامتی مفید هستند

لیائو در مونیخ، بایرن خیال همه را راحت کرد

آشنایی با لئوپولدو لوکه، اختاپوس سبیلوی آرژانتین؛ از درخشش در روز فوت برادر تا قهرمانی جام جهانی و فوت بر اثر کرونا

برترین گل های بازیکنان برزیلی در لالیگا

ساپینتو، دست روی مدافع چپ 21 ساله گذاشت

عبدالله آوجی: بله، با پرسپولیس مذاکره کردم!

ادعای رسانه معتبر؛ علی کریمی به استقلال پیوست!

سراب تجزیه ایران

از سرگیری پرواز شرکت‌های هواپیمایی عربی به ایران

ملی‌پوش پیشین والیبال در سری A2 ایتالیا

درویش بله دورسون را گرفت

موضوعی که جذب فرعباسی را سخت می‌کند!

هشدار سازمان هواپیمایی؛ بعد‌ از ساعت 18 عصر پروازی نداریم

لرستان در وضعیت ناسالم آلودگی هوا

بروجرد عزادار علمدار کربلا

بازار طلا پس از تعطیلات به کدام سو می‌رود؟

این غذاها سبب ابتلا به آلزایمر می‌شوند

چگونه شرکت‌های جهانی از کشتار فلسطینی‌ها سودهای هنگفتی به دست می‌آورند؟

هشدار درباره تبعات تاخیر در اعلام قیمت خرید گندم

معاون وزیر ارتباطات: با اینترنت طبقاتی مخالفیم؛ اینترنت طبقاتی یعنی تبعیض

دیدار معاون تعاون و امور اجتماعی بنیاد با خانواده شهیدان قاسمی و فروغی‌راد در استان زنجان

محدودیت های ترافیکی عاشورای حسینی در خرم آباد

قهرمانی در لیگ ملت‌های اروپا، نتیجه آخرین بازی دیوگو ژوتا و کریستیانو رونالدو در کنار یکدیگر

هاشمیان: هیچ وقت از اصول خودم در فوتبال کوتاه نخواهم آمد

قیمت جدید مرغ در ایام محرم اعلام شد

بازگشت فرودگاه تبریز به شبکه حمل و نقلی هوایی کشور

شناسایی و حذف 2400 مگاوات مصرف پنهان رمزارز‌ها

دیدار معاون تعاون و امور اجتماعی بنیاد شهید و امور ایثارگران با خانواده شهیدان قاسمی و فروغی‌راد در استان زنجان

این خوراکی‌ها ساعت خواب را تنظیم می‌کنند

اشک های بهترین دوست ژوتا بعد از فوت او

ستاره الهلال از شدت ناراحتی نخوابید

همه آمدند حتی دشمنان قسم‌خورده!

یک ازبکستانی دیگر در راه لیگ برتر ایران

عزاداری مهدی طارمی در شب تاسوعای حسینی

سکوت اژدها

شرایط بخشودگی جرایم مالیات بر ارزش افزوده قطعی شده اعلام شد

حضور مربی سابق تراکتور در مراسم تشییع ژوتا

تصمیم لیورپول؛ پرداخت دو سال دستمزد به خانواده ژوتا

پیروزی خسرو بر هاشم در دوئل پایه‌های استقلال

لیست پرستاره لهستان برای تقابل با ایران

فرودگاه شهید مدنی تبریز باز شد

راه‌اندازی قطارهای فوق‌العاده در مسیرهای پُرتردد برای تاسوعا و عاشورا

پروازهای فرودگاه بین المللی کیش از فردا برقرار می‌شود