ندای لرستان

آخرين مطالب

شریعتمداری: روابط عمومی بدون حضور در شبکه های اجتماعی کاریکاتوری بیش نیست وزارت رفاه

شریعتمداری: روابط عمومی بدون حضور در شبکه های اجتماعی کاریکاتوری بیش نیست
  بزرگنمايي:

ندای لرستان - در فضای امروز ایران و جهان، روابط عمومی بدون حضور در شبکه های اجتماعی کاریکاتور و ماکتی بیش نیست.

به گزارش مرکز روابط عمومی و اطلاع رسانی وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی، "محمد شریعتمداری" با بیان این مطلب در نشست صمیمانه‌ با خانواده بزرگ روابط عمومی های این وزارتخانه که به صورت ویدیو کنفرانس برگزار شد اظهار داشت: شبکه های اجتماعی، عنصر حیات جامعه هستند، این واقعیتی غیر قابل انکار است و کسی نمی تواند آن را از مردم جدا کند .
وی با اشاره به استفاده کودکان و سالمندان از فضای مجازی گفت: یکی از مهمترین آثار حیات، نشاط و حضور یک فرد سالمند در جامعه، حضور در شبکه‌های اجتماعی است و از این طریق جریان مسائل کشور قرار می گیرد.
شریعتمداری افزود: درگذشته سالمندان با بردن رادیو در انبارها پنهانی اخبار را گوش می‌کردند تا با جهان خارج مرتبط شوند و الان شبکه های اجتماعی این کار را کرده است .
وزیر تعاون،کار و رفاه اجتماعی در خصوص استفاده از شبکه های مجازی چون توئیتر گفت: حکم (مستند آن) استفاده از فضای مجازی، عمل بزرگان نظام است؛ مقام معظم رهبری رئیس محترم جمهوری و روسای قوا به دو زبان فارسی و انگلیسی در این شبکه حضور دارند.
وی تاکید کرد: هیچ روزی نیست که از سوی مقام معظم رهبری و مرکز نشر افکار و اندیشه های ایشان، از طریق توئیتر، پیامی روشن به ایران و جهان در زمینه مسائل مختلف منتشر نشود.
شریعتمداری، بر استفاده مطلوب، درست و اطلاع رسانی دقیق و روشن با استفاده از ظرفیت شبکه های اجتماعی برای تنویر افکار عمومی تاکید کرد.
ارتقاء سطح امید، وظیفه روابط عمومی ها است
وزیر تعاون،کار و رفاه اجتماعی خطاب به مدیران و کارشناسان روابط عمومی های این وزارتخانه گفت: ارتقاء سطح امید و بالابردن سرمایه اجتماعی کشور یکی از وظایف روابط عمومی هاست. 
وی افزود: در روزهای پایانی دولت خدمت گذار هستیم در طی این دوسال، تحول قابل ملاحظه و چشمگیری در مجموعه روابط عمومی های وزارتخانه به وجود آمده است. 
شریعتمداری خاطر نشان کرد: شما قهرمانان گمنام عرصه فعالیت و تلاش در وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی هستید و بدون اینکه امکانات کافی، بودجه مناسب و جایگاه شغلی مشخص داشته باشید، اقدامات بزرگی را در عرصه اطلاع رسانی به ثمر رساندید. 
وی با بیان اینکه بار اصلی ارتباط با مردم همواره به دوش روابط عمومی ها بوده است گفت: کار در روابط عمومی سرباز و سردار نمی شناسد و همه در تمام سطوح آن نقش دارند. 
شریعتمداری با تاکید بر اینکه روابط عمومی ها واسطه قدرتمند بین مردم و مسئولین دستگاه ها هستند اظهار داشت: روابط عمومی هم منعکس کننده فعالیت های دستگاه خود و هم زبان گویای مردم و مخاطبین دستگاه است.
وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی با اشاره به اینکه اطلاع رسانی فعالیت های دستگاه ها به خوبی انجام می شود بر به کارگیری ارتباطات در اطلاع رسانی تاکید کرد و گفت: خدمات باید ازطریق گروه های مرجع به مخاطبان اطلاع رسانی شود . 
وی توضیح داد: آنچه باعث می شود خدمات دولت و دستگاه های اجرایی بیشتر دیده شود این است که مردم این خدمات را از زبان دیگران بشنوند، در واقع ارتباط با گروه های مرجع و متقاعد کردن آنها نسبت به فعالیت های انجام شده کار ارزشمندی است. 
شریعتمداری افزود: باید از ظرفیت تمام مراکز قدرت اجتماعی و گروه های مرجع برای انتقال اطلاعات استفاده شود .
پیشنهاد تشکیل "کمیته عالی روابط عمومی" و "انجمن صنفی روابط عمومی ها" در وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی
شریعتمداری در این دیدار پیشنهاد تشکیل "کمیته عالی روابط عمومی وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی را ارائه کرد و گفت: هفت نفر برای عضویت در این کمیته اقدام کنند و مطالبات مجموعه روابط عمومی های وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی را با ساختار معینی پیش ببرند. 
وی افزود: این هفت نفر صرفا از مدیران انتخاب نشوند و برای کارشناسان شرکت ها و شهرستان ها نیزسهمی قائل شوید.
شریعتمداری، پیشنهاد تشکیل "انجمن صنفی روابط عمومی های وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی" را نیز ارائه کرد و با بیان اینکه ظرفیت تاسیس انجمن های صنفی در قانون کار وسیع دیده شده است تصریح کرد: این انجمن می تواند تبدیل به یک قدرت در ساماندهی مجموعه روابط عمومی ها شود و پایه تشکیل انجمن صنفی روابط عمومی های سایر دستگاه ها نیز بشود. 
وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی در بخش دیگری از سخنان خود برجوانگرایی و نخبه گرایی تاکید کرد و گفت: ما در وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی بر این اصل تاکید داشته و داریم و این موضوع در روابط عمومی های مجموعه هم مشهود است. 
افزایش مشارکت در انتخابات وظیفه دولت است
شریعتمداری با بیان اینکه انتخاباتی بزرگ در پیش رو است گفت: مهمترین عنصری که می تواند آن را باشکوه کند در مقابل کسانی که با مشارکت باشکوه موافق نیستند، امید است.
وی افزود: بعضی ها می خواهند مشارکت با حداقل برگزار شود تا کسانی که خودشان می‌خواهند از صندوق در بیایند، ای اف بر دهانی که چنین چیزی را می گوید، این خلاف منافع ملی و خیانت به ملت ایران است. 
وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی تاکید کرد: ما باید امیدبخشی کنیم و مشارکت را بالا ببریم تا مردم برای تعیین سرنوشت خود اقدام کنند، افزایش مشارکت وظیفه دولت است.
وی با تاکید بر اینکه مهمترین بار مشارکت بر روی دوش مسئولین روابط عمومی هاست گفت: شما باید در سطح کشور، خدماتی که انجام شده و محصول کار همه قوا است اطلاع رسانی کنید. 
شریعتمداری خاطر نشان کرد: این کشور به امید نیاز دارد ؛ هیچ ملتی با امید شکست نمی خورد ، اگر کشوری دچار یاس و نا امیدی شد، شکست حتمی در انتظار آن است.
وی ادامه داد: باید تلاش کنیم نزاع و جدال ها را به حداقل ممکن برسانیم، جدال ها و نزاع ها به ما ضربه زده و سال های متمادی حقوق اساسی مردم زیر پای منازعان و جنگجویان به خطر افتاده‌ است، باید کشور را از این عرصه نجات دهیم.
وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی اظهار داشت: باید وحدت، یکپارچگی و همدلی را در جامعه تزریق کنیم تا مردم مشارکت کنند و اطمینان داشته باشند می‌توانند تأثیرگذار باشند.
شریعتمداری گفت: همان طور که پیش تر در بخشنامه ای تاکید کردم، استفاده از امکانات دولتی له یا علیه نامزدهای انتخاباتی ممنوع است و اگر کسی چنین کاری کند خیانت کرده است .
بورسی شدن شستا 12 درصد به حجم عملیات بورسی افزود
وزیر تعاون، کار ورفاه اجتماعی با بیان اینکه امروز برند شستا، در بین مخاطبین شناخته شده است گفت: ورود شستا به بورس، کمک بزرگی به بازار بورس ایران کرد و 12 درصد به حجم عملیات بورس افزود. 
وی افزود: باید نقش اساسی شستا در تعمیق بازار بورس را بهتر به مردم نشان دهیم. بورسی کردن شستا فعالیت بزرگی در جهت شفاف سازی اقدامات دولت است.
شریعتمداری اعلام کرد: با پروژه ای که تعریف کردیم 10 تا 12 برند اصلی در مجموعه وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی با جایگاه اجتماعی ویژه زنده نگه داشته شدند. 
وی گفت: رونمایی مجدد از برندهای صاحب نام ایرانی باعث می شود که آنها دوباره بدرخشند و این کار برای تمام برندهای ایرانی الگو شود.
وزیرتعاون، کار و رفاه اجتماعی یادآورشد: روابط عمومی یک شغل نیست بلکه هنر و عشق ممزوج است . کارشناسان روابط عمومی در خانواده وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی ، خبرهایی مانند افزایش دستمزد را در جامعه منتشر و از این راه امید آفرینی می کنند. 
وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی به تعیین دستمزد در اسفند سال 99 اشاره کرد و گفت : با ایجاد یک گفتمان فراگیر و با استفاده از هویت بخشیدن به تشکل های ملی ، سه ماه تلاش کردیم تا 39 درصد افزایش دستمزد داشته باشیم و این اجماع تاریخ را با گروه هایی که منافع متضاد بر سر یک هدف مشترک دارند را شکل دادیم و آرامش را به وجود آوردیم. 
شریعتمداری افزود: جامعه ایران باید از این امر مطلع شوند ؛ این کار بزرگ و آرامش بخشی بوده است چرا که کارگر ستون فقرات تولید هستند و وقتی حداقل هایش تامین شود می تواند هم به سمت خلق هنرمندانه کالاهای قابل رقابت با جامعه بین المللی حرکت کند و هم سطح رفاه عمومی را با تولید خلاق خود بالا ببرد. 
وی با بیان اینکه اکثر کسانی که در بخش روابط عمومی خانواده تعاون، کار و رفاه اجتماعی مشغول به کار هستند زیر 45 سال سن دارند خاطر نشان کرد: این افراد با جوانی خود می توانند موقعیت های نو، مخصوصا در حوزه اجتماعی که ما متولی آن هستیم خلق و موج ایجاد کنند. 
وی گفت: اگر این افراد هم افزایی داشته باشند، اطلاعات به مردم به نحو بهتر منتقل می شود، آن وقت اگر از آحاد مردم بپرسید در دوره دولت الکترونیک چه کسی کار بزرگی انجام داد؟ در پاسخ وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی را نام می برند. 
وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی ، ایجاد پایگاه اطلاعات رفاه ایرانیان را کار مهمی دانست افزود: حذف دفترچه های درمان و کاهش مراجعه افراد به مراکز تامین اجتماعی، رفع موانع تولید که شعارامسال هم هست با تبدیل 2 هزار بخشنامه تامین اجتماعی به 60 بخشنامه روشن و گویا از دیگر اقدامات بزرگ ما بوده است. 
وی با اشاره به تدوین 2 هزار و 400 استاندارد قابل قبول آموزشی در مراکز فنی و حرفه ای و تاسیس گسترده مراکز جوار کارگاهی اظهار داشت: 88 هزار واحد صنعتی متوسط و بزرگ در شهرک های صنعتی ایران داریم که همه آنها می توانند مراکز آموزش مهارتی باشند و نهضت مهارت آموزی را محقق کنند. 
وی در خصوص حمایت از آسیب دیدگان اجتماعی گفت: با ایجاد مراکز مثبت زندگی این موضوع را توسط سازمان بهزیستی کشور انجام و در 2 هزار و 500 نقطه کشور با حضور نزدیک به 13 هزار نفر تحصیل جوان در رشته های کرده مددکاری، روانشناسی و جامعه شناسی تحول عظیم را در نظام بهزیستی کشور سامان دادیم.

لینک کوتاه:
https://www.nedayelorestan.ir/Fa/News/211785/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

معدوم سازی یک واحد مرغ گوشتی مبتلا به انگارا در لرستان

بارش برف بهاری در گردنه‌های لرستان

37 معتاد متجاهر در بروجرد دستگیر شدند

تردد بیش از 2 میلیون و 597 هزار خودرو در جاده‌های لرستان

آمار تصادفات و تلفات امسال در لرستان کمتر شود

استاندار لرستان: کاهش تصادفات و حفظ جان مسافران اولویت شورای ترافیک استان است

دیدار شهردار با خانواده شهید آتش‌نشان

معبری با نام شهید محمودرضا رحمانی

مشاهده یک پلنگ در ارتفاعات پارک ملی سالوک

درخواست عدم دریافت عوارضی آزادراهی از معلولان بهزیستی

حمله خرس، کارگر باغ وحش صفه اصفهان را از پای درآورد

بارش برف بهاری در برخی از جاده‌های لرستان

برخورد پراید و ساینا در محور بوشهر-گناوه 2 خانواده را داغ‌دار کرد

ورود مسافر به هرمزگان از مرز یک میلیون نفر گذشت

افزایش 12 درصدی ورود مسافران به استان بوشهر

بهار در منطقه 13

اعلام میزان بارش‌ها در چهارمحال و بختیاری

50 خانه تاریخی در بروجرد وجود دارد

ترویج فرهنگ قرآنی بین دانش‌آموزان ضروری است

پیام نماینده ولی‌فقیه در لرستان به‌مناسبت سال جدید

هواشناسی لرستان هشدار سطح نارنجی صادر کرد

توزیع بیش از 80 تن مرغ منجمد در خرم‌آباد

دریافت مجوز بهره‌برداری کارخانه آسفالت بعد از گذشت ٣٠ سال

ساختمان پژوهشکده گیاهان دارویی الیگودرز خریداری شد

نوسازی در بافت فرسوده 200 درصد افزایش پیدا می‌کند/دوران رکود مسکن به پایان رسیده است

بارش برف بهاری در برخی از جاده‌های لرستان/ محورهای مواصلاتی باز است

ظرفیت ٩٠ درصد مراکز اقامتی لرستان تکمیل ‌شد/ قلعه فلک‌الافلاک پر بازدیدترین جاذبه استان

اسکان 33 هزار و 877 مسافر در مراکز اقامتی لرستان

بارش برف در گردنه "هیراب" بروجرد

ارتفاعات شمالی استان ایلام سفیدپوش شد

بانوی رزمی‌کار ایلامی مربی برتر کشور شد

تداوم بارش باران در استان ایلام

کاشت دو هزار اصله درخت در ورودی جنوبی پایتخت

معرفی 4مسیر ویژه تور پیاده‌گردی در محلات مرکزی شهر

برنامه نوروزی بهار ایران در منطقه13 اجرا می‌شود

آمادگی نیروهای خدمات شهری برای بارش احتمالی امشب/ساماندهی حوزه پسماند از اولویت‌های معاونت خدمات شهری است

درخواست جمع آوری جگرکی‌های سیار زیبا کنار خرم آباد

پیام تبریک سال نو نماینده ولی فقیه در لرستان

هشدار بارش‌های سیل‌آسای بهاری در 11 استان

پیام نماینده ولی فقیه در لرستان به مناسبت آغاز سال جدید

اتوبوس گردشگری ویژه مسافران نوروزی در بروجرد راه اندازی شد

تقارن ماه مبارک رمضان با نوروز فرصت مناسب ارائه برنامه‌های فرهنگی و معرفتی است

بخش مهمی از ساماندهی قبور شهدای لرستان انجام شده است

خزر، امروز و فردا مواج و طوفانی است

هشدار سطح نارنجی هواشناسی لرستان

برف و باران در جاده‌های نیمی از استان‌های کشور

دیدار شهردار تهران با خانواده شهید دارابی در نخستین روز از بهار

اطلاعاتِ هواشناسی و تجهیزات، نیاز سفر در این روزها

پارک جنگلی مخمل کوه لرستان

کدام موتورسیکلت‌ها در اولویت دریافت گواهی معاینه فنی هستند؟