ندای لرستان

آخرين مطالب

گزارش رئیس سازمان بهزیستی در شورا قرائت شد؛ قادری: از شهرداری تهران تقاضا داریم به موضوع مناسب‌سازی ساختمان‌ها برای معلولین ورود کند شهرداری تهران

گزارش رئیس سازمان بهزیستی در شورا قرائت شد؛ قادری: از شهرداری تهران تقاضا داریم به موضوع مناسب‌سازی ساختمان‌ها برای معلولین ورود کند
  بزرگنمايي:

ندای لرستان - در یکصد و نود و هفتمین جلسه شورا گزارش رئیس سازمان بهزیستی قرائت شد.

به گزارش خبرنگار شهر، علی محمد قادری رئیس سازمان بهزیستی کشور در یکصد و نود و هفتمین جلسه شورای اسلامی شهر تهران با اشاره به تحولات عملی و نظری این سازمان در دولت سیزدهم، اظهار کرد: کمبود منابع همواره وجود داشته اما متصل شدن به توان خیرین و مردم بسیار اهمیت دارد و ما در سازمان بهزیستی یاری گری اجتماعی را مرور کردیم.
وی با اشاره به ایجاد سرمایه های اجتماعی در کشور، تصریح کرد: در به میدان آوری نهادها شکل گیری ادبیات فاخری صورت گرفته و مصادیق برجسته و روح افزا و غرور آفرین ملی را در این عرصه شاهد هستیم.
قادری با تأکید بر اینکه بر اساس آمایش ها ممکن است 10 درصد از جمعیت هر جامعه معلول باشند، خاطرنشان کرد: باید ائتلاف جمعی بین مردم و دولت شکل بگیرد تا بتوان خدمات رسانی به معلولین را مدیریت کرد.
وی با بیان اینکه 950 خانوار دارای عضو معلول مشمول مستمری دولت بودند، گفت: در کمتر از 2 سال بیش از 500 هزار خانوار به آمار قبلی اضافه شد و تعداد خانواده‌های معلول تحت پوشش از مرز یک میلیون و 400 هزار خانوار عبور کرده‌است.
قادری با اعلام اینکه در ماه‌های آینده برای اولین بار آزمون اختصاصی استخدام افراد دارای معلولیت در سراسر کشور برگزار می‌شود، یادآور شد: چهار هزار و 300 نفر از نخبگان جذب تمام دستگاه‌ها خواهند شد.
رئیس سازمان بهزیستی کشور گفت: در دنیا تم پارک‌هایی برای معلولین ایجاد شده اما متأسفانه در تهران شاهد احداث چنین پارک‌هایی نیستیم و تقاضا داریم این ظرفیت در پایتخت ایجاد شود.
وی با بیان اینکه بیش از 12 هزار نفر در سطح شهر معاینه پزشکی شده‌اند، تصریح کرد: تقاضای ما این است که میز خدمت محله محور هوشمند با همکاری شهرداری و شورا بیش از پیش مورد توجه قرار بگیرد تا ظرفیت سازی اجتماعی در سطح شهر محقق شود.
قادری به عضویت شهردار تهران درشورای اجتماعی کشور اشاره کرد و افزود: پس از سالها 20 آذرماه جلسه این شورا برگزار خواهد شد و از شهردار تهران درخواست داریم در این شورا حضور یابد.
قادری در پاسخ به پرسش اعضای شورا نیز با بیان اینکه ما در جریان خدماتی که مدیریت شهری به معلولان ارائه می‌دهد، قرار نمی‌گیریم، اظهار کرد: شهردار تهران عضو هیئت دولت است و ما اسامی ساختمان‌های نامناسب برای معلولین را اعلام می‌کنیم و درخواست داریم شهرداری وارد شود.
وی با بیان اینکه سالانه 60 هزار نفر بر اثر تصادفات جاده‌ای به جمعیت معلولان تحت پوشش سازمان بهزیستی اضافه می شوند، تصریح کرد: ما به بحث معلولیت پیش از تولد و در حوزه ژنتیک وارد شده‌ایم و تا دوران سالمندی نیز به افراد و پس از فوت به خانواده‌ها خدمات ارائه می‌دهیم.
رئیس سازمان بهزیستی کشور تأکید کرد: هرماه جلسه‌ای را برای مناسب سازی معابر برگزار می کنیم اما مدیران تراز شهرداری تهران در این جلسه حضور پیدا نمی‌کنند.
وی با بیان اینکه حق مسئولیت اجتماعی برای کارخانجات و فضاهایی که معلولیت را منتشر می‌کنند، باید در نظر گرفته شود، گفت: در این جلسه مطرح شد که سرایی در تهران ترافیک خودروها را ایجاد می‌کند اما سوال ما این است که یک مرکز نمی‌تواند احداث شود و ترافیک شادی را به دنبال داشته باشد؟
قادری با تأکید بر اینکه برای اولین بار استانداردسازی خودروها برای معلولین مصوب شده است، یادآور شد: خودروسازان در جریان نبودند که باید چه الزاماتی را برای معلولان در خودروها ایجاد کنند.
وی با بیان اینکه ما 120 هزار نفر را در مراکز نگهداری می‌کنیم و در رسانه صندلی و جایگاهی نداریم، خاطرنشان کرد: در میان این افراد کارمندان و افراد ثروتمند نیز حضور دارند؛ کار انجام و امور اداره می‌شود اما درخواست داریم که همکاری صورت بگیرد.
رئیس سازمان بهزیستی کشور در پایان درخواست کرد که در لایحه نگاری شورا بودجه خوبی برای مناسب سازی و حمایت از معلولان در نظر گرفته شود.
انتهای پیام/

لینک کوتاه:
https://www.nedayelorestan.ir/Fa/News/921472/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

سردار باقری: جنگ رسانه‌ای دشمن را با امید و روایت شکست دهید

اشک تمساح فرقه رجوی برای حادثه تلخ کوهدشت | به تروریست‌ها ابراز همدردی نمی‌آید!

بازی انتحاری «شی»

اندیشکده کارنگی: عقب‌نشینی آمریکا از نظم بین‌المللی، با اهداف ایران هم‌راستاست

بازخوانی سیاست‌ مسکو در هشتادمین سالگرد پیروزی شوروی

چرا ترامپ هم نمی‌تواند نام خلیج فارس را تغییر دهد؟

ایران به کشورهای منطقه یادآوری می‌کند که هرگونه جنگ دامن‌گیر کل منطقه می‌شود

بسته دیپلماتیک هوشمند ایران

ماجرای پیشنهاد متفاوت آمریکا به حماس

توقیف کارزارهای اعتراض به پیامک حجاب

همه نهادها مشمول اعمال فوق‌العاده خاص حقوق شدند

وقتی اتلاف برق معادل 408 میلیون بشکه نفت دیده نمی‌شود اما کولر مردم را مقصر می‌دانند

عضو کمیسیون اقتصادی مجلس: جرایمی از جنس جرایم سازمان‌یافته در بانک آینده وجود دارد

پیش بینی قیمت دلار 22 اردیبهشت 1404؛ چشمک مذاکرات به بازار ارز

آیا می‌شود از انرژی هسته‌ای صرف نظر کرد؟

چه‌کسی دستور ممنوعیت واردات آیفون لوکس آمریکایی را دور زد؟

افزایش عجیب قیمت آب معدنی؛ یک لیتر آب چند برابر قیمت بنزین شد؟

بازگشت مرسدس بنز به ایران؛ چهار سواری محبوب در یک قدمی بازار

آیا ال.جی و سامسونگ به ایران بازمی‌گردند؟

وزش باد شدید و نفوذ گرد خاک به آسمان لرستان

وزش باد شدید و نفوذ گردوخاک به آسمان لرستان

5 کشته در تصادف هولناک دلفان

رسانه‌ها در جنگ شناختی قدرتی فراتر از موشک دارند / روایت‌گری از قهرمانان گمنام، اولویت رسا

تاکید پدافند غیرعامل لرستان بر امنیت حیاتی خطوط انتقال گاز

منتخبان ششمین دوره انتخابات کانون مداحان خرم‌آباد اعلام شدند

ساختمان پلیس‌راه‌ها و راهدارخانه‌های لرستان بازسازی شد

استاندار لرستان حادثه کوهدشت را تسلیت گفت

پیکر مطهر شهید ناصر جوهر زاده کارمند بنیاد شهید بعد از قریب به 39 سال شناسایی و به آغوش وطن بازگشت

انتصاب سرپرست مدیریت استاندارد، سلامت، غذا و دارو کیش

شهردار جدید نورآباد دلفان انتخاب شد

نسیم آرامش در شبه‌قاره

نظارت نبود، مهسا در آتش سوخت

مرد سایه اسرائیل کیست؟

تصویر واقعی؛ درباره عکسی از خلوتی نمایشگاه کتاب

رایزنی در جده

«غریزه درست، اجرای بد»؛ نگاه متفکر آمریکایی به سیاست‌‏خارجی ترامپ

مرحله دوم سود سهام عدالت چه زمانی واریز می‌شود؟

قیمت ارز‌های دیجیتال در 21 اردیبهشت 1404؛ بیت کوین حدوداً 8.5 میلیارد تومان

شوک قیمتی تخم مرغ: از ایران تا سوئیس

بایواتانول در مسیر ورود به جایگاه‌های بنزین؛ سوخت سبز می‌شود

سیر تاریخی تورم؛ از ثبات تا بحران و فشار بی‌سابقه بر رفاه ایرانیان

مهاجرت طراحان و مرمت‌کاران فرش؛ ترکیه و پاکستان مقصد اصلی مهاجرت این صنعت است

دلیل افزایش استقبال سرمایه‌گذاران از طلای بورسی چیست؟

ترمز رشد اقتصادی کشیده شد؛ زنگ خطر برای اقتصاد ایران

نرخ تورم ماهانه بانک مرکزی برای فروردین ماه اعلام شد

حقوق بازنشستگان در اردیبهشت 1404 بیشتر است

ثبت رسمی فرودگاه خرم‌آباد به‌عنوان ایستگاه پروازی حجاج

وجود 112 رسانه چاپی در لرستان

راه‌اندازی سرویس تلفن ثابت بی‌سیم gsm در روستای ناوه کش لرستان

تصادف پراید با تیبا در جاده نورآباد ـ کرمانشاه چهار کشته بر جا گذاشت