ندای لرستان

آخرين مطالب

هوش مصنوعی می‌تواند مبتلایان به سرطان پستان را از درمان‌های غیرضروری در امان نگه دارد علمي

هوش مصنوعی می‌تواند مبتلایان به سرطان پستان را از درمان‌های غیرضروری در امان نگه دارد
  بزرگنمايي:

ندای لرستان - مطالعه جدیدی در دانشگاه «نورث وسترن مدسن» نشان می‌دهد که هوش مصنوعی ممکن است با استفاده از روشی دقیق‌تر به کمک بیماران مبتلا به سرطان پستان بیاید و به این ترتیب از درمان‌هایی مانند شیمی درمانی غیرضروری جلوگیری کند.

این مطالعه نشان می‌دهد که ارزیابی هوش مصنوعی از بافت‌های سرطانی در پیش‌بینی سیر آینده بیماری بهتر از ارزیابی انجام شده توسط پزشکان خبره بوده است. 
هوش مصنوعی توانایی شناسایی بیماران مبتلا به سرطان پستان که به عنوان بیماران با ریسک بالا و متوسط شناخته می‌شوند و می‌توانند مدت زمان زیادی را زنده بمانند، دارد. این بدان معناست که مدت یا شدت شیمی درمانی آنها می‌تواند کاهش یابد. این اتفاق مهمی است، چرا که شیمی درمانی با عوارض جانبی ناخوشایند و مضری مانند حالت تهوع و حتی در موارد نادری آسیب به قلب همراه است. 
در حال حاضر پاتولوژیست‌ها سلول‌های سرطانی را در بافت بیمار برای تعیین نوع درمان ارزیابی می‌کنند. اما این مطالعه نشان داد که الگوهای سلول‌های غیرسرطانی در پیش‌بینی نتایج بسیار مهم هستند. 
این اولین مطالعه‌ای است که از هوش مصنوعی برای ارزیابی جامع عناصر سرطانی و غیرسرطانی «سرطان پستان تهاجمی» استفاده می‌شود. 
لی کوپر، نویسنده این مقاله و دانشیار پاتولوژی در دانشکده پزشکی فاینبرگ دانشگاه «نورث وسترن مدسن» گفت: «مطالعه ما اهمیت اجزای غیرسرطانی را در نتیجه بیماری نشان می‌دهد.» 
در سال 2023، حدود 300 هزار زن آمریکایی دچار سرطان پستان تهاجمی شدند. از هر هشت زن آمریکایی، یک زن در طول زندگی خود به سرطان پستان مبتلا می‌شود.
در طول تشخیص سرطان، پاتولوژیست‌ها بافت سرطانی را بررسی می‌کنند تا مشخص کند بافت غیرطبیعی چطور به نظر می‌‌رسد. این فرآیند که به عنوان «درجه بندی» شناخته می‌شود، بر ظاهر سلول‌های سرطانی تمرکز دارد و برای دهه‌ها و تا حد زیادی بدون تغییر اعمال می‌شده است. درجه‌ای از سرطان که توسط پاتولوژیست تشخیص داده می‌شود، مشخص می‌کند که بیمار چه نوع از درمان را باید دریافت کند. 
بسیاری از مطالعات زیست شناسی سرطان پستان نشان می‌دهد که سلول‌های غیرسرطانی از جمله سلول‌های سیستم ایمنی و سلول‌هایی که شکل و ساختار بافت را فراهم می‌کنند، می‌توانند نقش مهمی در حفظ یا مهار رشد سرطان داشته باشند.
کوپر و همکارانش یک مدل هوش مصنوعی برای ارزیابی بافت سرطان پستان از تصاویر دیجیتالی ساختند که ظاهر سلول‌های سرطانی و غیرسرطانی و همچنین تعامل بین آنها را اندازه گیری می‌کند.
به گفته کوپر ارزیابی این الگوها برای یک پاتولوژیست چالش‌برانگیز است، زیرا درجه‌بندی قابل اعتماد برای چشم انسان دشوار است. مدل هوش مصنوعی این الگوها را اندازه‌گیری می‌کند و اطلاعات را به آسیب شناس ارائه می‌دهد.
هوش مصنوعی 26 ویژگی مختلف بافت پستان بیمار را تجزیه و تحلیل می‌کند تا یک نمره کلی برای پیش‌بینی روند بیماری ارائه دهد. این سیستم همچنین امتیازهایی برای سلول‌های سرطانی، ایمنی و استرومایی در نظر می‌گیرد تا وضعیت کلی را برای پاتولوژیست تعریف کند. 
کوپر می‌گوید که پذیرش مدل جدید می‌تواند تخمین دقیق‌تری از خطر مرتبط با بیماری‌ به مبتلا به سرطان پستان ارائه دهد و آنها را قادر سازد تا در مورد مراقبت‌های بالینی خود تصمیمات آگاهانه‌ای بگیرند. 
علاوه بر این، این مدل ممکن است به ارزیابی پاسخ درمانی هم کمک کند و بسته به اینکه ظاهر میکروسکوپی بافت در طول زمان چگونه تغییر می‌کند، امکان افزایش یا کاهش شدت درمان را فراهم خواهد کرد. به عنوان مثال، این ابزار ممکن است قادر به تشخیص اثربخشی سیستم ایمنی بیمار در هدف قرار دادن سرطان در طول شیمی درمانی باشد که می‌تواند برای کاهش یا افزایش شدت شیمی درمانی مورد استفاده قرار گیرد.

لینک کوتاه:
https://www.nedayelorestan.ir/Fa/News/921105/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

تایید شد ؛ ضرب و شتم افشین پیروانی توسط 2 نفر در خرم آباد

رحمانی: پیروانی عذرخواهی ما را نپذیرفت

جنجال در خرم‌آباد؛ دو عضو خیبر تا اطلاع ثانوی محروم شدند!

کارتال: هم به علیپور فحش دادند و هم افشین پیروانی را مشت زدند؛ فهمیدیم که چطور باید بازی را ببریم

دستور موقت برای ضاربان افشین پیروانی

کشتی آزاد نونهالان کشور/ نفرات برتر 6 وزن نخست مشخص شدند

احتمال یک اشتباه محاسباتی

بازی تهران و ترامپ با تحریف احتمالی نام خلیج فارس به هم می‌خورد؟

سردرگمی در آمریکا بر سر جنگ اوکراین

داور از در خرم‌آباد در محاصره سلفی بگیران مشتاق

کارتال: زیر چشم پیروانی زدند و اطراف هتل به ما ناسزا گفتند

دستور موقت کمیته انضباطی برای 2 عضو تیم خیبر خرم‌آباد

کارتال: زیر چشم پیروانی زدند و اطراف هتل ناسزا گفتند

ما به تو افتخار می‌کنیم

تنها راه نجات تهران از زیر زمین می‌گذرد

جلف و سخیف نباش وزیر سابق!

حذف خاموش مکمل‌‏های دارویی رایگان برای زنان باردار

معاون وزیر آموزش و پرورش: از نسل جدید جاماندیم

انتقاد قالیباف در مورد خطوط ریلی کشور

اظهارنظر بی سابقه قالیباف در مورد صنعت دارو در کشور!

رئیس مجلس: در مورد بودجه وقت می‌گذارم

قراردادهای بار اول وزارت نفت تاکنون 200 میلیون دلار بوده است

مهارت آموزی رایگان هنرستانی ها در مراکز فنی و حرفه‌ای

فحاشی باورنکردنی به یک پرسپولیسی در خرم‌آباد

لحظه «هو شدن» سردار دورسون در خرم آباد / حمله عجیب مهاجم ترک پرسپولیس به جیمی جامپ! +فیلم

فرشاد احمدزاده گل اول پرسپولیس را به خیبرخرم آباد زد +فیلم

پرسپولیس در آستانه صعود به آسیا | کامبک پرسپولیس با گل دقیقه 91 ارونوف | لیگ نخبگان به ارتش سرخ چشمک زد

گل ها و خلاصه بازی خیبر 1 - 2 پرسپولیس: کامبک بزرگ برای کسب سهمیه! (ویدئو)

کارشناسی داوری بازی خیبر خرم آباد - پرسپولیس: گل امیری درست بود!؟ + نظر کارشناسان

علیپور تعویض شد و حسین‌زاده به صدر جدول رسید

کامبک رویایی پرسپولیس در خرم آباد/ نساجی در تبریز ایستاده سقوط کرد/ سپاهان از سد تیم ته جدولی بر نیامد/ جباری اولین مساوی را دشت کرد

اعلام ترکیب اصلی پرسپولیس و خیبر

ازگشت رویایی پرسپولیس در خرم‌آباد

بازگشت رویایی پرسپولیس در خرم‌آباد

پرسپولیس 2 – 1 خیبر خرم آباد/ سرخپوشان به کسب سهمیه آسیایی امیدوار ماندند

پیروانی را در خرم آباد با مشت و لگد زدند!

کیش، قطب تجاری جدید ایران و پاکستان؛ تأکید بر آغاز عملیاتی همکاری‌ها از امروز

پرسپولیس از سد خیبر گذشت

پارک شهید استویی سلسله با اعتبار 150 میلیارد ریال به بهره‌برداری رسید

علیه هم‌صدایی با نتانیاهو؛ واکنش مدیرمسئول «هم میهن» به منتقدانش

خاموشی‏‌های تبعیض‌‏آمیز در تهران

ربع‌قرن در قدرت

صدور 465 مجوز پرواز به مشهد مقدس

پرمصرف‌ها، نقره داغ می‌شوند

معاون رئیس جمهور: میزان انرژی های تجدید پذیر افزایش یافت

روزانه 40 میلیون متر مکعب در روز گاز سر چاه‌های کشور می‌سوزد!

افزایش 4 برابری واردات پارچه طی 4 سال

رئیس مجلس: اقتصاد بدون مشارکت مردمی محکوم به شکست است

قالیباف: جوانانی که با کمترین امکانات قهرمان کشور می‌شوند، می‌توانند محور توسعه اقتصادی هم باشند

تشویق بی‌امان ستاره پرسپولیس در خرم‌آباد