خروج از خط واگن حامل زغال سنگ در راه آهن لرستان
اجتماعي
بزرگنمايي:
ندای لرستان - تین نیوز
صبح روز گذشته خروج چند واگن حامل زغال سنگ از خط، موجب مسدودی چند ساعته خط آهن شد.
به گزارش تین نیوز، این حادثه در بلاک بیشه به سپیدشت در محور لرستان و در ساعت 9 صبح روز سه شنبه هفتم آذر ماه 1402 رخ داد که طی آن خط ریلی مذکور چند ساعتی مسدود شد.
گزارش های منتشر شده حکایت از آن دارد که واگن های ذکر شده روی سوزن های خروجی ایستگاه سپیدشت از خط خارج و موجب خسارت به سوزن شده است.
همچنین در شبکه های اجتماعی عنوان شده که روز گذشته چندین مورد خرابی دیزل گزارش شده که برخی از آنها مربوط به قطارهای مسافری بوده است.
از جمله آنها می توان به خبری اشاره کرد که خبرگزاری ایرنا روز گذشته منتشر کرد که طی آن عنوان شد قطار مسافری شماره 125 ساعت 14 و 40 روز سه شنبه که از قم به تهران در حال حرکت بود در ایستگاه علی آباد به دلیل خرابی دیزل سه ساعت توقف کرده است.
به نوشته ایرنا، این اتفاق به طور معمول در ماه یک یا دو بار رخ می دهد و موجب اختلال در حرکت قطارهای دیگر از جمله تهران اهواز می شود.
ضمن این که برق واگن ها از دیزل تامین می شود و زمانی که کشنده ( دیزل ) معیوب می شود سیستم سرمایشی و گرمایشی واگن ها نیز از کار می افتد و مشکلاتی را برای افراد مسن و حساس ایجاد می کند.
آخرین اخبار حمل و نقل را در پربیننده ترین شبکه خبری این حوزه بخوانید
لینک کوتاه:
https://www.nedayelorestan.ir/Fa/News/921055/