ندای لرستان

آخرين مطالب

86 کارگاه تولیدی توسط قرارگاه رفع موانع تولید در بروجرد احیا شد اقتصادي

86 کارگاه تولیدی توسط قرارگاه رفع موانع تولید در بروجرد احیا شد
  بزرگنمايي:

ندای لرستان -  احمد حسنوند امروز در نشست خبری با خبرنگاران که برای تشریح برنامه‌های هفته بسیج در ستاد فرماندهی بسیج برگزار شد افزود: بسیج شهرستان بروجرد در 10 عرصه مختلف منشا خدمات خیرخواهانه برای مردم بوده است. 
وی اظهار داشت: طی یکسال گذشته بسیجیان شهرستان بروجرد در قالب گروه‌های جهادی 18 منزل مسکونی برای نیازمندان احداث و 12 منزل را مرمت و بازسازی کرده‌اند.
فرمانده ناحیه مقاومت بسیج بروجرد با اشاره به فعالبت 14 گروه جهادی در شهرستان بروجرد گفت: احداث 10 مخزن و چاه برای تامین آب شرب و احداث 10 کانال برای تامین آب کشاورزی از اقدامات گروههای جهادی بسیج بوده است.
حسنوند با اشاره به توزیع 27 هزار و 800 بسته معیشتی بین نیازمندان طی یکسال گذشته افزود: برای تهیه بسته‌های معیشتی 33 میلیون 873 هزار تومان هزینه شده است.
وی با اشاره به اجرای طرح فدک توسط خواهران بسیجی اظهار داشت: در راستای اجرای این طرح 2 بازارچه نمایشگاهی برای عرضه محصولات بانوان کارآفرین در شهرستان ایجاد شده است.
وی بیان کرد: در یکسال گذشته به 390 کارگاه مشاغل خانگی تسهیلات ارائه شده است.
فرمانده ناحیه مقاومت بسیج بروجرد با اشاره به طرح جهاد روشنایی در روستاها گفت: در اجرای این طرح 17 پنل خورشیدی با اعتبار 2 میلیارد تومان به روستائیان داده شده است.
حسنوند افزود: بسیج برای بالا بردن مهارت در بین اقشار مختلف، مخصوصا افراد بدون مهارت سه هزار و 281 نفر را با همکاری فنی‌وحرفه‌ای آموزش داده است.
وی اظهار داشت: طی یکسال گذشته 1200 نشست بصیرتی برای آحاد مختلف تشکیل شده است، و 990 نفر نیز به اردوهای راهیان پیشرفت اعزام شده‌اند.
فرمانده ناحیه مقاومت بسیج بروجرد با اشاره به برگزاری 200 کنگره و یادواره شهدا گفت: حدود 100 اثر در حوزه نشر و حفظ ارزش‌های دفاع مقدس تولید شده است.
حسنوند با اشاره به برگزاری 150 کلاس سواد رسانه در بروجرد افزود: در این راستا 12 هزار 753 نفر ساعت کلاس آموزشی به مخاطبان ارایه شده است.
وی با اشاره به اینکه بسیج در همه عرصه‌ها وارد شده است بیان کرد: در راستای کمک به طرح جوانی جمعیت 15 نفر از مادران نابارور مورد حمایت قرار گرفته‌اند، و به 100 نوزاد شیر خشک و 102 مورد جهیزیه به نوعروسان اهدا شده است. 
فرمانده ناحیه مقاومت بسیج شهرستان بروجرد با اشاره به برکزاری 95 نشست برای جلوگیری از آسیب های اجتماعی در شهرستان بروجرد گفت: توسط بسیج 122 نفر از معتادان به کمپ ماده 16 استان لرستان و 155 نفر از معتادان به کمپ‌های ترک اعتیاد شهرستانی معرفی شدند.
حسنوند با اشاره به تشکیل گروه‌های امر به معروف و نهی از منکر افزود: 40 تیم با 160 نفر در قالب گروه‌های امر به معروف و نهی از منکر تشکیل و 520 مورد تذکر لسانی و 980 خودرو که سرنشین آنان کشف حجاب کرده‌اند تذکر دریافت نمودند.
وی با اشاره به اینکه مرکز رشد ناحیه مقاومت بسیج رتبه اول کشوری را دارد بیان کرد: 275 نخبه علمی با مرکز رشد ارتباط دارند که 45 طرح ارائه داده‌اند که پنج طرح آنان مورد موافقت قرار گرفته و اجرا شده است. 
فرمانده ناحیه مقاومت بسیج بروجرد گفت: 60 برنامه فرهنگی و ورزشی در هفته بسیج در شهرستان بروجرد اجرا می شود.
حسنوند افزود: از مهمترین برنامه‌های هفته بسیج، دیدار بسیجیان با امام جمعه، زنگ ایثار و مقاومت، غبار روبی گلزار شهدا، و اجتماع بزرگ بسیجیان در سوم آذر در مصلی امام خمینی(ره) می باشد.
وی اظهار داشت: رژه موتور سوران، اعزام گروههای جهادی پزشکی به مناطق محروم، یادواره شهدا، برگزاری مسابقات ورزشی و دیدار با خانواده های معظم شهدا از دیگر برنامه های هفته بسیج می باشد.
فرمانده ناحیه مقاومت بسیج بروجرد گفت: بعد از تسخیر لانه جاسوسی که امام(ره) آن را انقلاب دوم عنوان کرد، آمریکا در ایران به دنبال تهدید بود ناوهای آمریکا و پایگاههای آمریکا در منطقه فعال شد.
حسنوند افزود: امام(ره) در آن زمان فرمان تشکیل بسیج را داد و در آینده مشخص شد که تهدید آمریکا توسط ابتکار عمل امام(ره) به یک فرصت تبدیل شد، جنگ تحمیلی بر ایران تحمیل شد رژیم بعث عراق بازیگر آمریکا برای تهدید ملت ایران بود.
وی اظهار داشت: در آن زمان سپاه به تازگی شکل گرفته بود و ارتش از هم گسیخته بود، بسیج وارد عرصه شد و در دوران دفاع مقدس بسیج رمز پیروزی ملت ایران شد.
وی بیان کرد: بسیج به عنوان پاسدار انقلاب اسلامی خوب عمل کرد و کارنامه بسیج درخشان است، ظرفیت بسیج از همه اقشار مختلف است، بسیج یک سیل عظیم ظرفیت‌های مردمی است و این یک قدرت منحصر به فرد است.
فرمانده ناحیه مقاومت بسیج بروجرد گفت: کارهای بزرگ بسیج در هیچ جای تاریخ مشاهده نشده است، بسیج سرشار از اخلاص و کار خدایی است، خداوند به بسیج نظر دارد و بسیجیان را یاری می کند
هر شخصی دارای فرهنگ بسیجی است، بسیجی می باشد، در صحنه ها و اتفاقات مختلف بسیج که متشکل از آحاد مردم است حضور فعال دارد.
حسنوند افزود: بسیج بازوی توانمند برای همه دولت‌ها بوده و هست، بسیج مردمی است و هر دولتی از ظرفیت بسیج استفاده کند موفق خواهد شد.
وی اظهار داشت: انقلاب اسلامی ایران با نام امام خمینی(ره) در جهان شناخته می‌شود، امام(ره) افتخار می کرد که یک بسیجی است و رهبر معظم انقلاب نیز می فرماید که قدر نعمت بسیج را بدانید و اگر از آن غفلت شود دچار عذاب الهی می‌شویم.
وی بیان کرد: بزرگترین پاسدار انقلاب اسلامی بسیج بوده و هست، بسیج امروز به یک بلوغ در عرصه های مختلف سیاسی، اجتماعی و نظامی رسیده است.
 

لینک کوتاه:
https://www.nedayelorestan.ir/Fa/News/919464/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

سردار باقری: جنگ رسانه‌ای دشمن را با امید و روایت شکست دهید

اشک تمساح فرقه رجوی برای حادثه تلخ کوهدشت | به تروریست‌ها ابراز همدردی نمی‌آید!

بازی انتحاری «شی»

اندیشکده کارنگی: عقب‌نشینی آمریکا از نظم بین‌المللی، با اهداف ایران هم‌راستاست

بازخوانی سیاست‌ مسکو در هشتادمین سالگرد پیروزی شوروی

چرا ترامپ هم نمی‌تواند نام خلیج فارس را تغییر دهد؟

ایران به کشورهای منطقه یادآوری می‌کند که هرگونه جنگ دامن‌گیر کل منطقه می‌شود

بسته دیپلماتیک هوشمند ایران

ماجرای پیشنهاد متفاوت آمریکا به حماس

توقیف کارزارهای اعتراض به پیامک حجاب

همه نهادها مشمول اعمال فوق‌العاده خاص حقوق شدند

وقتی اتلاف برق معادل 408 میلیون بشکه نفت دیده نمی‌شود اما کولر مردم را مقصر می‌دانند

عضو کمیسیون اقتصادی مجلس: جرایمی از جنس جرایم سازمان‌یافته در بانک آینده وجود دارد

پیش بینی قیمت دلار 22 اردیبهشت 1404؛ چشمک مذاکرات به بازار ارز

آیا می‌شود از انرژی هسته‌ای صرف نظر کرد؟

چه‌کسی دستور ممنوعیت واردات آیفون لوکس آمریکایی را دور زد؟

افزایش عجیب قیمت آب معدنی؛ یک لیتر آب چند برابر قیمت بنزین شد؟

بازگشت مرسدس بنز به ایران؛ چهار سواری محبوب در یک قدمی بازار

آیا ال.جی و سامسونگ به ایران بازمی‌گردند؟

وزش باد شدید و نفوذ گرد خاک به آسمان لرستان

وزش باد شدید و نفوذ گردوخاک به آسمان لرستان

5 کشته در تصادف هولناک دلفان

رسانه‌ها در جنگ شناختی قدرتی فراتر از موشک دارند / روایت‌گری از قهرمانان گمنام، اولویت رسا

تاکید پدافند غیرعامل لرستان بر امنیت حیاتی خطوط انتقال گاز

منتخبان ششمین دوره انتخابات کانون مداحان خرم‌آباد اعلام شدند

ساختمان پلیس‌راه‌ها و راهدارخانه‌های لرستان بازسازی شد

استاندار لرستان حادثه کوهدشت را تسلیت گفت

پیکر مطهر شهید ناصر جوهر زاده کارمند بنیاد شهید بعد از قریب به 39 سال شناسایی و به آغوش وطن بازگشت

انتصاب سرپرست مدیریت استاندارد، سلامت، غذا و دارو کیش

شهردار جدید نورآباد دلفان انتخاب شد

نسیم آرامش در شبه‌قاره

نظارت نبود، مهسا در آتش سوخت

مرد سایه اسرائیل کیست؟

تصویر واقعی؛ درباره عکسی از خلوتی نمایشگاه کتاب

رایزنی در جده

«غریزه درست، اجرای بد»؛ نگاه متفکر آمریکایی به سیاست‌‏خارجی ترامپ

مرحله دوم سود سهام عدالت چه زمانی واریز می‌شود؟

قیمت ارز‌های دیجیتال در 21 اردیبهشت 1404؛ بیت کوین حدوداً 8.5 میلیارد تومان

شوک قیمتی تخم مرغ: از ایران تا سوئیس

بایواتانول در مسیر ورود به جایگاه‌های بنزین؛ سوخت سبز می‌شود

سیر تاریخی تورم؛ از ثبات تا بحران و فشار بی‌سابقه بر رفاه ایرانیان

مهاجرت طراحان و مرمت‌کاران فرش؛ ترکیه و پاکستان مقصد اصلی مهاجرت این صنعت است

دلیل افزایش استقبال سرمایه‌گذاران از طلای بورسی چیست؟

ترمز رشد اقتصادی کشیده شد؛ زنگ خطر برای اقتصاد ایران

نرخ تورم ماهانه بانک مرکزی برای فروردین ماه اعلام شد

حقوق بازنشستگان در اردیبهشت 1404 بیشتر است

ثبت رسمی فرودگاه خرم‌آباد به‌عنوان ایستگاه پروازی حجاج

وجود 112 رسانه چاپی در لرستان

راه‌اندازی سرویس تلفن ثابت بی‌سیم gsm در روستای ناوه کش لرستان

تصادف پراید با تیبا در جاده نورآباد ـ کرمانشاه چهار کشته بر جا گذاشت