ندای لرستان

آخرين مطالب

درخواست ویژه امیرعبداللهیان از نماینده سازمان ملل سیاسی

درخواست ویژه امیرعبداللهیان از نماینده سازمان ملل
  بزرگنمايي:

ندای لرستان - وزیر امور خارجه در دیدار با کمیسر عالی حقوق بشر سازمان ملل خواستار برگزاری نشست فوق العاده شورای حقوق بشر برای بررسی اوضاع غزه شد و پیشنهاد کرد این شورا تیمی از متخصصان را برای مستندسازی جنایات صهیونیست‌ها در غزه تشکیل دهد

امیرعبداللهیان خواستار برگزاری نشست فوق العاده شورای حقوق بشر برای بررسی اوضاع غزه شد
حسین امیرعبداللهیان وزیر امور خارجه جمهوری اسلامی ایران که در ژنو حضور دارد بعداز ظهر دیروز (چهارشنبه) 24 آبان ماه در ادامه رایزنی‌هایش درباره اوضاع غزه با «فولکر تورک» کمیسر عالی حقوق بشر سازمان ملل دیدار و گفت‌وگو کرد.
امیرعبداللهیان در این دیدار ضمن تقدیر از سفر فولکر تورک به منطقه و مرز رفح، هدف از سفرش به ژنو و این گفتگوها را بررسی راههای پایان بخشیدن به تراژدی انسانی در غزه خواند. وی افزود: اکنون علاوه بر حمله به مناطق مسکونی غزه، حمله به بیمارستان‌ها نیز در اولویت رژیم صهیونیستی قرار دارد و شورای امنیت سازمان ملل نیز در سایه نفوذ برخی اعضا در حمایت از رژیم صهیونیستی، نتوانست به نقش خود در توقف جنگ و پایان بخشیدن به این تراژدی عمل کند.
امیرعبداللهیان با تاکید بر اهمیت نقش کمیسر عالی حقوق بشر در کمک به پایان دادن به تراژدی جاری در غزه و با اشاره به ناتوانی شورای امنیت در ایفای نقش خود، پیشنهاد کرد شورای حقوق بشر جلسه فوق العاده‌ای را برای گفتگو و تبادل نظر کشورهای عضو سازمان ملل برای کمک به یافتن یک راه‌حل برگزار کند. وی همچنین پیشنهاد کرد شورای حقوق بشر تیمی از متخصصان را تشکیل دهد تا آنچه را که رژیم صهیونیستی در غزه انجام داده و می دهد، مستندسازی کند.
رئیس دستگاه دیپلماسی به تلاش های فشرده و مستمر جمهوری اسلامی ایران در مسیر پایان بخشیدن به تجاوز رژیم صهیونیستی و نیز کمک به اهداف انسان‌دوستانه در ارتباط با بحران جاری غزه اشاره کرد و گفت: زمینه های شیوع بیشتر جنگ و از کنترل خارج شدن اوضاع منطقه هر لحظه وجود دارد و تنها چیزی که می تواند این وضعیت را کنترل کند، توقف تجاوز به غزه، ارسال کمک های انسان‌دوستانه و ممانعت از کوچاندن مردم غزه است.
امیرعبداللهیان ادامه داد: به نفع همه طرفهاست که برای پایان تجاوز، رفع محاصره، ارسال کمک های انسان‌دوستانه و ممانعت از کوچاندن مردم غزه تلاش کنند.
فولکر تورک نیز ضمن ابراز خرسندی از این دیدار و با اشاره به سفر اخیر خود به منطقه و مرز رفح، شرایط انسانی در غزه و حتی کرانه غربی را بسیار نگران کننده توصیف کرد و با تبیین تلاش های خود و دبیرکل سازمان ملل در جهت کمک به خروج از وضعیت جاری گفت: روشن است که اقدام برای توقف جنگ بسیار ضروری است. وی افزود ما باید حداکثر تلاش را داشته باشیم تا راه حلی برای این شرایط پیچیده و اسفناک بیابیم و مانع گسترده شدن جنگ و پیچیده تر شدن شرایط شویم.
بین‌المللی وزارت امور خارجه، ناصر کنعانی سخنگوی وزارت امور خارجه، مرضیه افخم مدیرکل امور زنان و حقوق بشر و اسماعیل بقایی هامانه مشاور وزیر امور خارجه امیرعبداللهیان را در این سفر همراهی می‌کنند.
وزیر امور خارجه چندی پیش هم به «فولکر تورک» کمیسر عالی حقوق بشر سازمان ملل نوشت و در این نامه‌ خواستار اقدامات لازم برای توقف فوری حملات رژیم صهیونیستی به غزه و پاسخگو کردن حاکمان این رژیم به دلیل جنایت علیه بشریت و جنایت جنگی شد.
از سوی دیگر علی باقری معاون سیاسی وزیر امور خارجه نیز در سفری که به ژنو داشت، چهارشنبه دهم آبان ماه ضمن دیدار با کمیسر عالی حقوق بشر از وی خواست برای توقف فوری کشتار مردم بیگناه فلسطین و جلوگیری از نقض بیشتر حقوق بشر به غزه سفر کند.
منبع: isna.ir

لینک کوتاه:
https://www.nedayelorestan.ir/Fa/News/919126/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

سرمقاله آرمان ملی/ ترامپ و تناقض‌های خودساخته

ماست‌مالی خباثت‌های ترامپ در روزنامه‌های اصلاح طلب

رشد پرشتاب بیت‌کوین و اتریوم ادامه دارد

آشفتگی در بازار پروتئین؛ تخم‌مرغ، جانشین گوشت شد!

گزارش معاون وزیر کار از دیدار امروز کارگران با رهبر انقلاب

سفر رئیس مجلس شورای اسلامی به استان گلستان

مناسبت روز/ شنبه، 20 اردیبهشت‌ماه

سرمقاله دنیای اقتصاد/ پیچیدگی مذاکرات ناشی از چیست؟

سرمقاله هم میهن/ ساعت به وقت بی‌نظمی

جزئیات مبنای محاسبه گمرکی کالاها در گمرکات

جزئیات جدید تسهیلات مشاغل خانگی در 1404

سازمان ملل در آستانه فروپاشی مالی

فیلم سقوط وحشتناک اعضای یک خانواده درون چاه در لرستان؛ همه اعضای خانواده جان باختند

دیدار سرپرست بنیاد شهید و امور ایثارگران استان اردبیل با خانواده شهدای عشایر

سرمایه گذاری 1000 میلیارد تومانی تیکاتریلر در بروجرد

سرمقاله خراسان/ ضرورت ‌کتاب‌بازی رسانه

بازی مالیاتی شرکت های بزرگ با معافیت‌های رسمی

الزام ادارات به تنظیم دمای محیط کار بر روی 27 درجه

شصت ثانیه خبری استان لرستان

کیهان: مذاکراه با آمریکا را متوقف کنید

اسامی فوتی‌های حادثه کوهدشت؛ 7 جسد از چاه بیرون کشیده شد – آفتاب نو | اخبار ورزشی

سفر کاری یک‌روزه مدیرکل بنیاد شهید و امور ایثارگران گیلان به شهرستان لنگرود

ماجرای یک تراژدی؛ مرگ 6 عضو یک خانواده برای نجات یک نفر – آفتاب نو | اخبار ورزشی

پایان عملیات امدادی در کوهدشت؛ کودکی در میان فوتی‌ها نیست!

ادعای مدیرعامل لیگ برتری؛ کتک زدن در تهران، عادی سازی شد، پیروانی در خرم آباد کتک خورد!

پرونده قضائی برای حادثه تلخ کوهنانی تشکیل می‌شود

اسامی فوتی‌های حادثه کوهدشت؛ 7 جسد از چاه بیرون کشیده شد

اتفاق تلخ در کوهدشت؛ فوت 6 نفر برای نجات جان کودک گرفتار در چاه

فوتی‌های حادثه کوهدشت به 7 نفر رسید

جزئیات جدید از سقوط 8 نفر به چاه در کوهدشت/ 7 نفر فوت شدند

اسامی فوتی های حادثه کوهدشت؛ 8 جسد از چاه بیرون کشیده شد

عبدی تایید کرد: کارمندان خیبر، پیروانی را کتک زده‌اند!

حادثه تراژدیک پس از سقوط یک کودک در چاه کشاورزی در کوهدشت

پرواز مستقیم حجاج از خرم‌آباد به مدینه انجام شد

استاندار لرستان: فرودگاه خرم‌آباد ظرفیت عظیمی برای توسعه استان است

جزئیات دیگری از حادثه کوهدشت؛ افزایش فوتی‌ها به 4 نفر

ماجرای یک تراژدی؛ مرگ 6 عضو یک خانواده برای نجات یک نفر!

قهرمانی خراسان‌شمالی در مسابقات جودو جوانان کشور

سقوط 8 عضو یک خانواده در چاه

شکایت باشگاه پرسپولیس از عوامل اجرایی خیبر خرم آباد

کارشناسی داوری خیبر خرم آباد – پرسپولیس

لحظه بیرون آوردن یکی از اجساد در کوهدشت +فیلم

محبوس شدن 6 نفر در یک چاه آب در کوهدشت

محبوس شدن 6 نفر در یک چاه آب در کوهدشت؛ فوت 3 نفر تا کنون

اکونومیست: پوتین چه می‌خواهد؟

رالی بیت کوین به اوج؛ هدف بعدی 105 هزار دلار؟

پیش بینی قیمت طلا و سکه 20 اردیبهشت 1404

بزرگداشت روز زبان و ادبیات فارسی در لرستان برگزار می‌شود

همسر علی علیپور خطاب هواداران خیبر خرم آباد: باید تاوانش را پس بدهید!

محبوس شدن 6 نفر از اهالی کوهنانی لرستان در چاه آب + فیلم