ندای لرستان

آخرين مطالب

برگزاری نشست ستاد اعضای مرکزی هماهنگی اربعین حسینی در مناطق آزاد منطقه آزاد کیش

برگزاری نشست ستاد اعضای مرکزی هماهنگی اربعین حسینی در مناطق آزاد
  بزرگنمايي:

ندای لرستان - حجت اله عبدالمللکی در نشست ستاد اعضای مرکزی هماهنگی اربعین حسینی که با حضور نمایندگان مناطق آزاد و برخی از دستگاههای اجرایی کشور برگزار شد؛ بر ضرورت برنامه ریزی دقیق و میزبانی شایسته از زواران اباعبدلله الحسین(ع)، تاکید کرد.

به گزارش روابط عمومی و امور بین الملل سازمان منطقه آزاد کیش، این نشست با هدف ایجاد هماهنگی هر چه بیشتر و ارتقاء سطح کیفی ارائه خدمات شایسته به زائران اباعبدلله الحسین (ع) که روز دوشنبه دوم مرداد در سالن اجتماعات دبیرخانه شورایعالی مناطق آزاد برگزار شد؛ حضور فعال نمایندگان مناطق آزاد در جلسات استانی و تصمیم گیری به منظور برگزاری شایسته مراسم اربعین حسینی را مهم و ضروری ارزیابی کرد؛ در صورت ایجاد تعهدات لازم در برگزاری جلسات هم اندیشی و برنامه ریزی؛ نظر مساعد نماینده هر منطقه برای برگزاری این رویداد بزرگ مذهبی در مناطق آزاد اخذ شود.
دبیر شورایعالی مناطق آزاد تجاری، صنعتی و ویژه اقتصادی کشور در این نشست با بیان این که اعضای دبیرخانه و مناطق آزاد کشور اربعینی هستند؛ با تاکید بر نقش محوری و اساسی آنان در این رویداد بزرگ مذهبی و اجرای دقیق قوانین ابلاغی و بهره گیری از ظرفیت شرکت های مستقر در مناطق آزاد که به عنوان معین منطقه، معرفی شدند، گفت: با توجه به این که مناطق ویژه اقتصادی نسبت به مناطق آزاد کشور از کمترین محدودیت قوانین برخوردارند باید نقش محوری با رویکرد حمایتی را در این رویداد ایفا کنند.
عبدالملکی در رابطه با محورهای ابلاغی از سوی وزارت کشور و استانداری ها، اظهار داشت: هر منطقه موظف به ارائه اهم فعالیت های خود در برگزاری هر چه بهتر اربعین حسینی هستند تا با تلاشی مضاعف بتوانیم ظرفیت های بیشتری را از مناطق دیگر و ویژه اقتصادی برای ارتقاء کیفیت سطح خدمات جلب و جذب کنیم.
وی ضمن تاکید بر این موضوع که "تعیین تکلیف در مناطق آزاد" تحت تاثیر منابع و ضوابط موجود، مهم و ضروری است، بیان داشت: نمایندگان و ستادهایی که در مناطق مرزی هستند باید اعلام نیاز کنند و یا در جلسات برگزاری نمایندگان مناطق آزاد حضور داشته باشند تا موافقت بندهای مربوطه اخذ شود.
عبدالملکی در بخش دیگری از سخنان خود تاکید کرد: ماده 65 احکام قانون دائمی برنامه توسعه کشور مشخص کرده که مدیرعامل هر منطقه آزاد نقش حاکمیتی آن منطقه را بر عهده دارد بنابراین برنامه ریزی و ایجاد یک تعامل سازنده با بخش های دیگر برای برگزاری این رویداد باید مورد توجه ویژه قرار گیرد.

لینک کوتاه:
https://www.nedayelorestan.ir/Fa/News/902701/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

تاکید روزنامه دولت بر لزوم «تغییر ساعت رسمی کشور»

سرمقاله ایران/ سامانه «فواد 128»؛ نسخه اصلاح نظام اداری برپایه نظر مردم

آواز صلح از زبان پوتین

سرمقاله کیهان/ سرمایه امید و تاجران یأس و ترس

گزارش دیوان محاسبات کشور از آخرین وضعیت تعهدات دولت بابت اوراق مالی اسلامی

فرزین: امسال حذف 4 صفر از پول ملی را دنبال می‌کنیم

رسالت اصلی اصحاب رسانه امید آفرینی است

آغاز عملیات زمینی فیبر نوری در روستای پران پرویز پلدختر

نشست صمیمانه مدیرکل بنیاد شهید و امور ایثارگران استان گلستان با مدیران صندوق قرض‌الحسنه شاهد

سفر یک روزه مدیر کل بنیاد مازندران به شهرستان بهشهر

برگزاری دوره آموزشی مهارت برقراری ارتباط با نوجوان ویژه مدارس شاهد

خطر تنش آبی 6 شهر لرستان را تهدید می‌کند

چند بار دیگر می‌خواهید خود را درباره آمریکا و اسرائیل گول بزنید؟!

سرمقاله آرمان ملی/ پیشنهاد روشن به آقای عراقچی

آمریکا چه می‌خواهد؟

سرمقاله اعتماد/ ایران و امریکا: پایان نیم قرن دشمنی؟

میانگین دوره انتظار خانه‌دار شدن در کشور به 27 سال رسید

پورمحمدی: هیچ ارزی نباید از دید بانک مرکزی مخفی بماند

ایران سالانه 9 میلیارد دلار برای گاز فلر ضرر می‌دهد؟

نماینده مجلس: بیش از 2 و نیم میلیون کارمند در کشور داریم!

جان باختن پنج هموطن در پی تصادف رانندگی پراید و تیبا در دلفان

نشست مشترک سرپرست دفتر مطالعات و پژوهش‌های بنیاد شهید و امور ایثارگران با اساتید دانشگاه تهران

گزارش تصویری

سرمقاله هم میهن/ دستاورد‌های نامتوازن

حق غنی‌سازی حداکثری ایران و بحث انحرافی 3/67 درصد

سرمقاله آرمان امروز/ ماحصل دور چهارم مذاکرات

حمله «کیهان» به «هم میهن»: می گویند درباره نام خلیج‌ فارس غیرتی نشویم

چرا صف وام ازدواج کم نمی‌شود؟

طلای جهانی کاهش یافت

فرزین: بانک‌ها تخصصی می شوند

چراغ قوه 8 کاره، پاور بانک، چراغ قوه، شیشه شکن و ...

تصادف زنجیره ای در محور فیروزآباد- فراشبند با ٣ مصدوم و یک فوتی

زمان قطعی برق خرم آباد امروز دوشنبه 22 اردیبهشت (خاموشی برق)

نرم‌افزار «بُشری» در کافه بازار منتشر شد

ارائه خدمات دندانپزشکی رایگان به دانش‌آموزان زیر 14 سال

سرمقاله سازندگی/ گامی به سوی عدالت واقعی

تداوم رکود شدید در بازار مسکن 1404؛ نه خریدار هست، نه فروشنده

آغاز مطالعات و تهیه طرح جامع شهر خرم آباد با یک نگرش نوین

دومین حراج اموال تملیکی لرستان برگزار می شود

مناسبت روز/ دوشنبه، 22 اردیبهشت‌ماه

سرمقاله دنیای اقتصاد/ معضل قوانین زائد در اقتصاد ملی

تغییر ساعت کاری مراکز شماره‌گذاری در کشور

پیش‌فروش بلیت‌ قطارهای مسافری خردادماه آغاز شد

سرمقاله خراسان/ غلبه منطق ایرانی بر نمایش آمریکایی!

رای شورای رقابت علیه اسنپ فود

سردار باقری: جنگ رسانه‌ای دشمن را با امید و روایت شکست دهید

اشک تمساح فرقه رجوی برای حادثه تلخ کوهدشت | به تروریست‌ها ابراز همدردی نمی‌آید!

بازی انتحاری «شی»

اندیشکده کارنگی: عقب‌نشینی آمریکا از نظم بین‌المللی، با اهداف ایران هم‌راستاست

بازخوانی سیاست‌ مسکو در هشتادمین سالگرد پیروزی شوروی