ندای لرستان

آخرين مطالب

در نشست شهردار منطقه 19 با شهرداران شهر تبریز مطرح شد؛

نواحی در قالب ساختار و فرآیندها می‌توانند مسائل خود را تدبیر کنند شهرداری تهران

نواحی در قالب ساختار و فرآیندها می‌توانند مسائل خود را تدبیر کنند
  بزرگنمايي:

ندای لرستان - نشست شهردار منطقه 19 با شهرداران مناطق دو، پنج و نواحی تبریز در راستای تبادل تجربیات و گفتگو در خصوص نحوه مدیریت در نواحی برگزار شد.

به گزارش شهر و به نقل از روابط عمومی شهرداری منطقه 19، تورج فرهادی شهردار منطقه ضمن خیر مقدم به شهرداران مناطق و نواحی تبریز افزود: با توجه به مجاورت شهر فرودگاهی و شهر آفتاب با این منطقه و جایگاه درگاهی آن، فرصت و ظرفیت بالای اقتصادی توسط منطقه برای شهر تهران و حتی کشور فراهم شده است.
او با اشاره به اینکه بازارهای بزرگ تجاری در این منطقه اغلب توسط هموطنان آذری زبان مدیریت و اداره می شود گفت: ما در این منطقه افتخار خدمت رسانی به همشریان شما از قومیت های مختلف هستیم که اغلب در بازارهای عبدل آباد، صالح آباد، نعمت آباد و... مشغول فعالیت هستند.
فرهادی گفت: شهرداری ها زمانی به موفقیت می رسند که به نهاد اجتماعی با جلب مشارکت شهروندان تبدیل شوند و از حکمرانی شفاف مدیریتی به سمت حکمروایی پویا حرکت کنند.
شهردار منطقه با اشاره به اینکه بحث ناحیه محوری در شهرداری به منظور انتقال بخشی از فعالیت ها از مناطق به نواحی به عنوان خط مقدم تعامل با شهروندان صورت پذیرفت خاطر نشان کرد: با ایجاد 124 ناحیه در شهر تهران تمرکز زدایی از مرکز به مناطق و از مناطق به نواحی انتقال یافت تا خدمت رسانی به شهروندان به حد عالی برسد.
ضمن اینکه به همین منظور متناظر ادارات منطقه در ناحیه تعریف و شکل گرفت که هر ناحیه با حدود 50 نفر در حال فعالیت هستند.
این مسئول با تأکید بر اینکه روزانه شهروندان با خدمات شهرداری ها مواجهه هستند که اغلب توسط نواحی اجرایی می شود تصریح کرد: در همین راستا حمایت اصلی شهرداری ها دادن اختیار به نواحی در قالب ساختارها و فرآیندها بوده تا مسائل خود را تدبیر کنند.
در ادامه سیاوش فتح اللهی شهردار منطقه 5 تبریز ضمن تشکر از میزبانی شایسته مدیریت شهری منطقه 19 بیان کرد: با توجه به گستردگی موقعیت جغرافیایی شهر تبریز و در راستای خدمت رسانی هرچه بهتر به شهروندان ناحیه محوری ایجاد شده است لیکن امید واریم با تبادل تجربیات و اندیشه همکاران این منطقه خادمان خوبی برای شهروندان این شهر باشیم.
موسی علی‌پور زنوزی شهرداری منطقه 2 تبریز نیز از دیگر سخنرانان این نشست بودکه افزود: بسیار خرسند هستیم که از تجربیات و تلاش های همکاران عزیز شهرداری منطقه 19 بهره می بریم؛ شهرداری تبریز با ساختار جدید جوان و پویا در نواحی نیازمند تبادل اطلاعات و کسب مهارت های مورد نیاز برای مدیریت هرچه بهتر و خدمت رسانی مطلوب تر است.
براساس این گزارش در این نشست شهرداران نواحی شهر تبریز ضمن تبادل نظر با مدیران شهری منطقه در باره مسائل مربوط به نحوه مدیریت مالی و برنامه ریزی، نگهداشت شهر، پروژه های عمرانی و ترافیکی و... در نواحی گفتگو و در پایان از ساختمان و ادارات شهرداری ناحیه دو منطقه 19 بازدید کردند.
انتهای پیام 

لینک کوتاه:
https://www.nedayelorestan.ir/Fa/News/894716/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

سرمقاله فرهیختگان/ جولانی در اورشلیم

سرمقاله جمهوری اسلامی/ حوزه علمیه و نیم قرن حکمرانی

سرمقاله وطن امروز/ طلوع ایران پویا از افق جامعه مولد

لاهوتی: برخی از واحدهای تولیدی اصلا فعالیتی نمی‌کنند، ولی سهمیه ارزی می‌گیرند

وعده وزیر ارتباطات درباره افزایش سرعت اینترنت

گلستان میزبان هفته بزرگداشت شهدای خدمت

نیازمند فرهنگ‌سازی عمیق برای شناخت ایثارگران هستیم

در نشست خبری سمپوزیوم بازار گردشگری کشورهای عضو اکو چه گذشت/ آموزش نیاز همیشگی یک مقصد گردشگری

سرمقاله شرق/ استقلال و آزادی دانشگاه قلب سیاست امنیت ملی

سرمقاله جوان/ قرن دوم حوزه قم

مقام اتاق بازرگانی: چرا مونتاژکاران خودرو باید پسته بخرند و آن را در بازار هنگ کنگ به فروش برسانند؟

رئیس کمیسیون فرش اتاق بازرگانی: طراحان و مرمت کاران صنعت فرش مهاجرت کردند

صعود دوباره قیمت‌ها در بازار طلا و سکه؛ دلار وارد کانال 84 هزار تومان شد

افت 24 هزار واحدی شاخص بورس

برق 50 اداره پرمصرف در پایتخت قطع شد

مسعود نیلی: چرا دارنده دومین ذخایر گازی جهان، باید در تامین گاز مردم درمانده باشد؟

گواهی مشارکت با سود پیش‌بینی‌شده 40 درصد با ضمانت بانک ...

دومین پرواز حج در فرودگاه خرم‌آباد انجام می‌شود

حفاران غیرمجاز در بروجرد دستگیر شدند

6 عنوان کتاب در خرم‌آباد رونمایی شد

جزئیات تکان‌ دهنده مرگ غیرمنتظره 7 نفر در حادثه چاه کوهدشت

نخستین رویداد مشاغل خانگی در لرستان برگزار می‌شود

پدر شهیدان «فرهادی» از مازندران به فرزندان شهیدش پیوست

ساخت 200 هزار خانه برای فرهنگیان در دستور کار وزارتخانه

نشست مشترک مدیرکل آموزش و پرورش و مدیرعامل شرکت برق لرستان با محوریت همکاری در برگزاری آزمون‌های نهایی

جلسه قرارگاه مدیریت مصرف برق شهرستان الیگودرز

دیدار فرماندار دورود با کارکنان هلال احمر شهرستان

گفتگوی ویژه خبری استاندار لرستان

جلسه کمیته استانی تسهیلات جزء (3) و (4) قانون بودجه

بازدید فرماندار و جمعی از مدیران استانی از پروژه‌های عمرانی شهرستان دورود

پیام تبریک استاندار لرستان به مناسبت بیستم/20 اردیبهشت ماه، روز خرم‌آباد

شصت ثانیه خبری استانداری لرستان

فرودگاه خرم‌آباد، ظرفیت عظیمی برای توسعه لرستان است

سرمقاله اعتماد/ ظرف و مظروف آموزش

بی‌اعتبار

سرمقاله ایران/ ایران و زنان

سرمقاله جام جم/ خبرسازی برای خروج از بن‌بست

3 عامل افزایش قیمت «حبوبات» در بازار

آخرین وضعیت طرح انتقال سهمیه بنزین به کارت بانکی؛ کارت‌‌های سوخت خود را دور نیندازید

طرح موفق سلامت دهان در لرستان به زودی ملی می‌شود

خرم‌آباد در مسیر ثبت جهانی یونسکو / مراسم روز خرم‌آباد در پایتخت

مراسم تجلیل از معلمان و اساتید شاهد و ایثارگر استان اصفهان برگزار شد

اولین نشست توجیهی و تبیینی دبیران شورای اقامه نماز مراکز تابعه بنیاد شهید و امور ایثارگران برگزار شد

خرم‌آباد آماده برگزاری مهمانی 3 کیلومتری غدیر

برداشت گل محمدی از گلستان‌های بروجرد

فارن‌افرز: ایران از تاریخ آموخته به آمریکا اعتماد نکند

سرمقاله آرمان ملی/ دولت از هجمه‌های مخالفان نترسد

پیش‌پرده مذاکراتی ایران و آمریکا

2 کمربندی برای خرم‌آباد احداث می‌شود؛ ادامه آزادراه بروجرد - اراک

فاجعه کوهدشت سقوط کودک به چاه نبوده | چطور 7 مرد یک خانواده جانشان را از دست دادند؟ | تشکیل پرونده قضایی برای حادثه