ندای لرستان

آخرين مطالب

تخصیص اعتبارات مشاغل خانگی در کرمانشاه 55 درصد افزایش یافت وزارت رفاه

تخصیص اعتبارات مشاغل خانگی در کرمانشاه 55 درصد افزایش یافت
  بزرگنمايي:

ندای لرستان - مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان کرمانشاه گفت: اعتبارات مشاغل خانگی در استان کرمانشاه نسبت به سال گذشته 55 درصد افزایش یافت.

به گزارش روابط عمومی اداره کل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان کرمانشاه، مختار احمدی اظهار داشت: طی سال گذشته سهمیه استان کرمانشاه برای جذب تسهیلات قرض‌الحسنه مشاغل خانگی 103 میلیارد و 500 میلیون تومان بود که علاوه بر آن از محل سهمیه سایر استان‌ها 106 میلیارد تومان جذب شد.
وی با بیان این که استان کرمانشاه به‌دلیل جذب اعتبارات مذکور مورد تقدیر ستاد ساماندهی مشاغل خانگی قرار گرفت، افزود: با توجه به میزان اعتبارات جذب شده، اداره کل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان کرمانشاه از نظر جذب تسهیلات مشاغل خانگی در جایگاه دوم کشور ایستاد.
مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان کرمانشاه خاطرنشان کرد: به‌دنبال رایزنی‌های انجام شده امسال میزان اعتبارات مشاغل خانگی در استان کرمانشاه با افزایش 55 درصدی نسبت به سال گذشته به 165 میلیارد تومان رسید.
احمدی با بیان اینکه سال گذشته با تخصیص اعتبارات به ویژه اعتبارات طرح ساماندهی مشاغل خانگی 48 هزار فرصت شغلی در استان ایجاد شد، ادامه داد: در سال گذشته با جذب اعتبارات مشاغل خانگی 2 هعزار و 263 فرصت شغلی ایحاد شد.
وی افزود: سقف فردی تسهیلات مشاغل خانگی به 150 میلیون تومان و سقف کارفرمایی به‌ازای به‌کارگیری افراد تحت پوشش مناسب با سقف فردی حداکثر تا مبلغ چهار میلیارد تومان افزایش یافته است.
احمدی اذعان کرد: طرح‌های اشتغالزایی باید منطبق بر ظرفیت و اولویت‌های منطقه و مورد تایید دستگاه اجرایی ذی‌ربط بوده و متقاضیان مربوطه هم آماده ورود به بازار و دارای مجوز مشاغل خانگی باشند.
وی با تاکید بر اینکه در تخصیص اعتبارات از توزیع بین دستگاهی تسهیلات خودداری می‌شود، افزود: آن دسته از پشتیبانان فعال که درصدد توسعه فعالیت‌شان هستند، برای دریافت تسهیلات در اولویت قرار دارند.
مختار احمدی گفت: بر اساس دستورالعمل ابلاغی با توجه به عملکرد استان‌ها در جذب تسهیلات، منابع تخصیصی مورد بازنگری قرار خواهد گرفت و در صورتی که استانی در تاریخ یاد شده در جذب تسهیلات مذکور، پیشرفت مورد انتظار را کسب نکند، مابقی منابع تخصیصی به استان‌هایی که عملکرد موفق‌تری دارند، افزوده خواهد شد.
مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان کرمانشاه تصریح کرد: 17 میلیارد و 399 میلیون تومان تسهیلات مشاغل خانگی توسط بانک توسعه تعاون و 15 میلیارد و 786 میلیون تومان توسط بانک رفاه کارگران پرداخت خواهد شد.
احمدی بیشترین اعتبار تخصیص یافته تسهیلات مشاغل خانگی را مربوط به بانک ملی با 22 میلیارد و 237 میلیون تومان اعلام و اذعان کرد: 14 هزار و 173 میلیون تومان ازاین تسهیلات توسط پست بانک و 23 میلیارد و 850 میلیون تومان توسط هریک از بانک‌های صادرات، تجارت قرض‌الحسنه مهر پرداخت می‌شود.
افراد دارای مجوز مشاغل خانگی متقاضی تسهیلات، می توانند با مراجعه به دستگاه های اجرایی مربوطه، از زمان و نحوه دریافت تسهیلات آگاهی یابند.
10 خرداد 1402 09:53
روابط عمومی اداره کل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان کرمانشاه |
کد خبر : 310,596
نظرات بینندگان

لینک کوتاه:
https://www.nedayelorestan.ir/Fa/News/894590/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

سرمقاله فرهیختگان/ جولانی در اورشلیم

سرمقاله جمهوری اسلامی/ حوزه علمیه و نیم قرن حکمرانی

سرمقاله وطن امروز/ طلوع ایران پویا از افق جامعه مولد

لاهوتی: برخی از واحدهای تولیدی اصلا فعالیتی نمی‌کنند، ولی سهمیه ارزی می‌گیرند

وعده وزیر ارتباطات درباره افزایش سرعت اینترنت

گلستان میزبان هفته بزرگداشت شهدای خدمت

نیازمند فرهنگ‌سازی عمیق برای شناخت ایثارگران هستیم

در نشست خبری سمپوزیوم بازار گردشگری کشورهای عضو اکو چه گذشت/ آموزش نیاز همیشگی یک مقصد گردشگری

سرمقاله شرق/ استقلال و آزادی دانشگاه قلب سیاست امنیت ملی

سرمقاله جوان/ قرن دوم حوزه قم

مقام اتاق بازرگانی: چرا مونتاژکاران خودرو باید پسته بخرند و آن را در بازار هنگ کنگ به فروش برسانند؟

رئیس کمیسیون فرش اتاق بازرگانی: طراحان و مرمت کاران صنعت فرش مهاجرت کردند

صعود دوباره قیمت‌ها در بازار طلا و سکه؛ دلار وارد کانال 84 هزار تومان شد

افت 24 هزار واحدی شاخص بورس

برق 50 اداره پرمصرف در پایتخت قطع شد

مسعود نیلی: چرا دارنده دومین ذخایر گازی جهان، باید در تامین گاز مردم درمانده باشد؟

گواهی مشارکت با سود پیش‌بینی‌شده 40 درصد با ضمانت بانک ...

دومین پرواز حج در فرودگاه خرم‌آباد انجام می‌شود

حفاران غیرمجاز در بروجرد دستگیر شدند

6 عنوان کتاب در خرم‌آباد رونمایی شد

جزئیات تکان‌ دهنده مرگ غیرمنتظره 7 نفر در حادثه چاه کوهدشت

نخستین رویداد مشاغل خانگی در لرستان برگزار می‌شود

پدر شهیدان «فرهادی» از مازندران به فرزندان شهیدش پیوست

ساخت 200 هزار خانه برای فرهنگیان در دستور کار وزارتخانه

نشست مشترک مدیرکل آموزش و پرورش و مدیرعامل شرکت برق لرستان با محوریت همکاری در برگزاری آزمون‌های نهایی

جلسه قرارگاه مدیریت مصرف برق شهرستان الیگودرز

دیدار فرماندار دورود با کارکنان هلال احمر شهرستان

گفتگوی ویژه خبری استاندار لرستان

جلسه کمیته استانی تسهیلات جزء (3) و (4) قانون بودجه

بازدید فرماندار و جمعی از مدیران استانی از پروژه‌های عمرانی شهرستان دورود

پیام تبریک استاندار لرستان به مناسبت بیستم/20 اردیبهشت ماه، روز خرم‌آباد

شصت ثانیه خبری استانداری لرستان

فرودگاه خرم‌آباد، ظرفیت عظیمی برای توسعه لرستان است

سرمقاله اعتماد/ ظرف و مظروف آموزش

بی‌اعتبار

سرمقاله ایران/ ایران و زنان

سرمقاله جام جم/ خبرسازی برای خروج از بن‌بست

3 عامل افزایش قیمت «حبوبات» در بازار

آخرین وضعیت طرح انتقال سهمیه بنزین به کارت بانکی؛ کارت‌‌های سوخت خود را دور نیندازید

طرح موفق سلامت دهان در لرستان به زودی ملی می‌شود

خرم‌آباد در مسیر ثبت جهانی یونسکو / مراسم روز خرم‌آباد در پایتخت

مراسم تجلیل از معلمان و اساتید شاهد و ایثارگر استان اصفهان برگزار شد

اولین نشست توجیهی و تبیینی دبیران شورای اقامه نماز مراکز تابعه بنیاد شهید و امور ایثارگران برگزار شد

خرم‌آباد آماده برگزاری مهمانی 3 کیلومتری غدیر

برداشت گل محمدی از گلستان‌های بروجرد

فارن‌افرز: ایران از تاریخ آموخته به آمریکا اعتماد نکند

سرمقاله آرمان ملی/ دولت از هجمه‌های مخالفان نترسد

پیش‌پرده مذاکراتی ایران و آمریکا

2 کمربندی برای خرم‌آباد احداث می‌شود؛ ادامه آزادراه بروجرد - اراک

فاجعه کوهدشت سقوط کودک به چاه نبوده | چطور 7 مرد یک خانواده جانشان را از دست دادند؟ | تشکیل پرونده قضایی برای حادثه