ندای لرستان

آخرين مطالب

برگزاری نشست مشورتی کارگروه انتخاب کارمندان تراز انقلاب اسلامی بنیاد شهید و امور ایثارگران

برگزاری نشست مشورتی کارگروه انتخاب کارمندان تراز انقلاب اسلامی
  بزرگنمايي:

ندای لرستان - نخستین نشست مشورتی کارگروه انتخاب کارمندان و مدیر تراز انقلاب اسلامی در دفتر فرمانده مرکز مقاومت بسیج بنیاد شهید و امور ایثارگران برگزار شد.

به گزارش «ایثار»، سرهنگ فریبرز خزایی در این نشست ضمن تبریک ایام مبارک و خجسته دهه کرامت به حاضران و گرامیداشت سالگرد ارتحال حضرت امام‌خمینی (ره) با یاد و خاطره عملیات بزرگ الی بیت‌المقدس که منجر به آزادسازی و فتح خرمشهر شد، گفت: داشتن نیروی انسانی کارآمد، مستعد، متعهد و با ایمان به اعتقادها و ارزشهای انقلاب اسلامی نقطه قوت و قدرت بنیاد شهید و امور ایثارگران است که تحقق این مهم جز با آموزش و تربیت و تزریق نیروی جوان با آموزش‌های مورد نیاز در راستای رفتاری و سازمانی میسّر نمی‌شود.
فرمانده مرکز مقاومت بسیج بنیاد شهید و امور ایثارگران افزود: موضوع انتخاب کارمند تراز انقلاب از چهار سال پیش بر اساس ابلاغیه سازمان بسیج مستضعفین در حال اجرا است و برای اینکه این طرح اثربخشی بیشتری داشته باشد با تشکیل کارگروه کمیته کارمندان تراز انقلاب معیارها و شاخص‌ها بر اساس اولویت‌های مورد نظر سازمان بومی‌سازی و ابلاغ شد که الحمدالله پس از سه دوره انتخاب کارمند تراز انقلاب با استقبال بسیار خوبی روبرو شده است.
وی موضوع وجدان کاری را بعنوان رکن اساسی معیارها و شاخص‌های کارمند تراز انقلاب مورد تأکید قرار داد و گفت: باید تلاش کنیم تا همه جوانب در انتخاب کارمند تراز رعایت شود و کسی را که برخوردار از چنین معیارهایی باشد صرف‌نظر از عضویت در بسیج انتخاب و مورد تشویق قرار دهیم و ما باید بدنبال اثرگذاری آن در سطوح مختلف کارکنان و مدیران باشیم و از اقدامات شعاری جداً پرهیز کنیم.
فرمانده مرکز مقاومت بسیج بنیاد شهید و امور ایثارگران با بیان اینکه انتخاب کارمند تراز انقلاب بر اساس اصول و معیارهای دینی و انقلابی می‌تواند در ایجاد انگیزه و تعلق‌خاطر فرد به سازمان تاثیرگذار باشد، گفت: اگر یک هم‌افزایی در این خصوص در سطح سازمان اتفاق بیفتد قابلیتهای بسیج می‌تواند در جهت ارتقای کیفی و کمی و پیشرفت کاری افراد موثر باشد و ترویج و توسعه تفکر انقلابی در سطوح مختلف سازمانی و مدیریتی می‌تواند تاثیرات خوبی را بر نسل جدید در بحث خدمت‌رسانی به جامعه هدف و تکریم ارباب رجوع داشته باشد.
در ادامه این نشست بهروز بزرگی دبیر کمیته کارمند و مدیر تراز انقلاب اسلامی ضمن ارائه گزارش مختصری از برگزاری سه دوره انتخاب کارمندان و مدیران نمونه در سطح ستاد و ادارات کل استانها گفت: از سال شروع انتخاب کارمندان نمونه تاکنون تجلیل از کارمندان بر اساس ابلاغیه صادره از سوی سازمان بسیج انجام شده است و جلسات بصورت مستمر و کمیته‌ای برگزار شد و امسال نیز در نظر است با گسترش کمیّت و کیفیت جلسات معیارها و شاخص‌های مورد ارزیابی کارمندان و مدیران تراز انقلاب اسلامی در راستای اهداف موردنظر سازمان بسیج و برنامه‌های سازمانی بومی‌سازی و ابلاغ شود.
وی در پایان گفت: نحوه انتخاب در استانها بر اساس دستورالعمل اجرایی انجام می‌شود و امید است بتوانیم به نحو شایسته‌ای این مهم را به سرانجام برسانیم و به نوعی قدردان زحمات و تلاشهای کارکنان و مدیران در سطوح مختلف بنیاد شهید و امور ایثارگران باشیم.
انتهای پیام/

لینک کوتاه:
https://www.nedayelorestan.ir/Fa/News/894246/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

دولت دوم ترامپ به دنبال تغییر بنیادین در سیاست خارجی آمریکاست

نرخ بهره در کشورهای مختلف جهان در سال 2025 چقدر است؟

پیش بینی قیمت دلار 20 اردیبهشت 1404

لحظه دستبند زدن به ضارب افشین پیروانی +عکس

نماینده مجلس: باید قواعد بازی مدیریت منابع آبی را اصلاح و به روز کنیم

350 میلیون متر مکعب ناترازی گاز در زمستان گذشته

کسانی که پیروانی را کتک زدند، دستگیر شدند

افرادی که به افشین اپیروانی حمله کردند، دستگیر شدند

تلاش خاموش هند و پاکستان برای تنش زدایی در میانه‌ی موشک‌پراکنی

دستگیری ضاربان مدیر پرسپولیس؛ یگان ویژه هر دو ضارب را بازداشت کرد

مسئولان ناترازی انرژی را تدبیر و مدیریت کنند

داد و فریاد مدیر فرهنگی پرسپولیس در خرم آباد/ حضور غیر قانونی مدیر پرسپولیسی در نشست خبری

آماده‌باش 195 حوزه امتحانی؛ لرستان مهیای برگزاری آزمون‌های نهایی شد

دستیار ویژه ریگان: آیا ترامپ به جنگ با ایران «نه» می‏‌گوید؟

آغاز عملیات اجرایی حفاری اکتشافی نفت در دریای خزر پس از سه دهه وقفه

نصری: هدف آشکار منافقین، تخریب اقدامات دیپلماتیک ترامپ با ایران است

کرمانشاهی: اشخاصی که به پیروانی حمله کردند، دستگیر شدند

اشخاصی که به پیروانی حمله کردند، دستگیر شدند

افرادی که به پیروانی حمله کردند دستگیر شدند

وزیر نفت از تسریع فرآیند جذب سرمایه‌گذاری در بخش بالادستی صنعت نفت خبر داد

بیت‌کوین به کانال 100 هزار دلار بازگشت

گل پرسپولیس به چادرملو آفساید بود؟ | کارشناسی داوری جنجالی ترین بازی هفته

چرا یک توافق هسته‌ای جدید به نفع مسکو است؟

رشد 12 درصدی ارزش سهام در بورس تهران

متقاضیان واحدهای مسکن ملی بخوانند

نرخ مالیات و عوارض ارزش افزوده انواع سیگار اعلام شد

طلای جهانی افزایشی ماند

وعده یک و نیم ساله برای تکمیل راه‌آهن چابهار ـ زاهدان

ساعت کاری جدید بانک‌ها اعلام شد

بهبود شرایط دریایی در استان هرمزگان؛ تنگه هرمز و دریای عمان آرام‌تر می‌شوند

افشای تجارت مقامات اوکراینی با پیکر سربازان کشته‌شده

علیپور: هواداران خیبر خرم آباد 90 دقیقه فحاشی کردند

پشت پرده تعویض گندوز در بازی با خیبر خرم آباد

گل اول پرسپولیس آفساید نبود/ پیام حیدری قضاوت خوبی داشت

تایید شد ؛ ضرب و شتم افشین پیروانی توسط 2 نفر در خرم آباد

رحمانی: پیروانی عذرخواهی ما را نپذیرفت

جنجال در خرم‌آباد؛ دو عضو خیبر تا اطلاع ثانوی محروم شدند!

کارتال: هم به علیپور فحش دادند و هم افشین پیروانی را مشت زدند؛ فهمیدیم که چطور باید بازی را ببریم

دستور موقت برای ضاربان افشین پیروانی

کشتی آزاد نونهالان کشور/ نفرات برتر 6 وزن نخست مشخص شدند

احتمال یک اشتباه محاسباتی

بازی تهران و ترامپ با تحریف احتمالی نام خلیج فارس به هم می‌خورد؟

سردرگمی در آمریکا بر سر جنگ اوکراین

داور از در خرم‌آباد در محاصره سلفی بگیران مشتاق

کارتال: زیر چشم پیروانی زدند و اطراف هتل به ما ناسزا گفتند

دستور موقت کمیته انضباطی برای 2 عضو تیم خیبر خرم‌آباد

کارتال: زیر چشم پیروانی زدند و اطراف هتل ناسزا گفتند

ما به تو افتخار می‌کنیم

تنها راه نجات تهران از زیر زمین می‌گذرد

جلف و سخیف نباش وزیر سابق!