ندای لرستان

آخرين مطالب

درمان موثر یک سرطان نادر اما کشنده علمي

درمان موثر یک سرطان نادر اما کشنده
  بزرگنمايي:

ندای لرستان - دانشمندان دانشگاه گوتنبرگ موفق شدند در تازه‌ترین مطالعات و آزمایش‌های خود راه درمانی موثرتری برای یک سرطان نادر و اما کشنده چشم بیابند.

نتایج مطالعه‌ای در دانشگاه گوتنبرگ حاکی از یک درمان پیشرفته به طور قابل توجهی موثرتر از درمان‌های معمولی برای بیماران مبتلا به ملانوم در چشم (uveal) است که به کبد گسترش یافته است. درمان شامل پرفیوژن کبد با دوز‌های بسیار بالای شیمی درمانی است.
ملانوما در چشم (uveal) شکل غیرمعمول ملانوم است که نه در سلول‌های رنگدانه پوست بلکه در چشم ایجاد می‌شود.
در سوئد سالانه حدود 80 نفر به این بیماری مبتلا می‌شوند. در نیمی از بیماران، این شکل از سرطان باعث متاستاز‌های کبدی می‌شود که پیش آگهی بسیار نامطلوبی دارد. پس از یافتن متاستاز در کبد، بسیاری از بیماران در عرض یک سال جان خود را از دست می‌دهند. متاسفانه، درمان‌های فعلی با ایمونوتراپی یا شیمی‌درمانی فقط اثرات بسیار محدودی دارند.
در مطالعه جدید، 87 بیمار مبتلا به ملانوم یووئال متاستاز شده برای دریافت درمان تعیین شده توسط پزشک بیمار به عنوان بهترین گزینه یا درمان تجربی فعلی، به نام «پرفیوژن کبدی ایزوله» (IHP) تعیین شدند. نتایج این کارآزمایی در مجله Clinical Oncology منتشر شده است.
تومور‌ها در 40 درصد بیماران کاهش یافت
در گروهی که تحت درمان IHP قرار گرفتند، بررسی بعدی اشعه ایکس نشان داد که تومور‌ها در 39.5 درصد از بیماران در مقایسه با تنها 4.5 درصد از بیماران در گروهی که درمان معمولی را دریافت کرده بودند، کوچک شده است.
پروفسور راجر اولوفسون باگ از دانشگاه گوتنبرگ می‌گوید: این اولین درمانی است که نشان داده که تومور‌ها را به طور موثر برای این گروه از بیماران کوچک می‌کند. هدف بلندمدت ما این است که بیماران را عاری از سرطان کنیم، اما تا به امروز، ما نتوانسته‌ایم اظهارنظر قاطعانه‌ای در این باره داشته باشیم که این روش می‌تواند بیماران را درمان کند.
مطالعه و روش درمان علاقه شدیدی را در سراسر جهان برانگیخته است. بحث در سطح بین المللی به طور بالقوه منجر به توصیه درمانی جدید برای این دسته از بیماران خواهد شد.
روش IHP یک مداخله جراحی در مقیاس بزرگ است که شامل جراحی باز است که در آن کبد از طریق جراحی جدا شده و به دستگاه قلب و ریه متصل می‌شودف سپس دوز‌های بسیار بالایی از یک عامل شیمی درمانی به مدت یک ساعت از طریق اهرم پمپ می‌شود، پس از آن تمام شیمی درمانی‌ها تخلیه شده و کبد دوباره به گردش خون خود بیمار متصل می‌شود. با استفاده از این روش، می‌توان دوز بسیار بالایی از شیمی‌درمانی را متمرکز بر قسمتی از بدن که سلول‌های سرطانی را در خود جای داده است، انجام داد، در حالی که سایر قسمت‌های بدن هیچ عارضه نامطلوبی را دریافت نمی‌کند.
اولوفسون باگ می‌گوید: «این یک عمل جراحی بزرگ است که شامل جراحی باز است، اما سال آینده ما شروع به استفاده از یک روش کم تهاجمی خواهیم کرد که در آن کبد با بالون‌هایی که در رگ‌های خونی کشاله ران قرار داده می‌شود، جدا می‌شود».
از آنجایی که این شکل از سرطان بسیار غیرمعمول است، تقریبا ده سال طول کشید تا مرحله سوم مطالعه بالینی تکمیل شود. تقریبا تمام بیمارستان‌های دانشگاهی سوئد بیماران را در این مطالعه مشارکت داده‌اند، اما درمان واقعی IHP در بیمارستان دانشگاه Sahlgrenska اجرا شده است.
این درمان در دهه 1960 در آمریکا توسعه یافت. این روش برای تعدادی از بیماری‌های تومور آزمایش شده است، اما تنها اکنون یک مطالعه موفق شده است که نشان دهد این درمان به طور خاص برای بیماران مبتلا به ملانوم uveal که به کبد متاستاز گسترش یافته چقدر موثر است.

لینک کوتاه:
https://www.nedayelorestan.ir/Fa/News/650038/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

سرمقاله اطلاعات/ این وضعیت دوام می‌یابد؟

زادروز نابغه فروتن و وارسته ایرانی

سرمقاله سازندگی/ سه پیام دور چهارم

فرار مالیاتی 350 فعال رمز ارز با 150 همت گردش مالی رو شد

مخالفت مجلس با افزایش تعرفه اینترنت موبایل

جزئیات دریافت وام مشاغل خانگی

افزایش و اصلاح قیمت 900 قلم دارو در سال گذشته

سرامیک خودرو چیست ؟ آموزش و اجرا

زیان 3 میلیارد دلاری هوندا از تعرفه‌های آمریکا

دستگیری 8 اراذل‌واوباش در لرستان

آمادگی آموزش و پرورش لرستان برای مشارکت در جشنواره مد و لباس زاگرس

علت فوت محمدحسین قاسمی چه بود؟

ابراز نگرانی از عملکرد امور مالیاتی لرستان

پروازهای حج تمتع از فرودگاه شهدای خرم‌آباد ادامه دارد

عاملان درگیری در دورود دستگیر شدند

ابرقویی: پرسپولیس بدون موقعیت ما را بُرد

روایتی دیگر از حادثه تلخ کوهنانی؛ ماجرای جان باختن معلم فیزیک در چاه چه بود؟

فرماندار: تصفیه‌خانه بروجرد 51 درصد پیشرفت فیزیکی دارد

شهردار الیگودرز عزل شد

سرمقاله جوان/ ضرورت پرورش مجاهد فرهنگی

سرمقاله وطن امروز/ «مرگ خودخواسته» در «بن‌بست خودخواسته»

سرمقاله فرهیختگان/ آقایان! وقت جنگ سنگر را رها نکنید

نرخ سوخت مایع و برق واحدهای کشاورزی مشخص شد

متوسط هزینه ساخت هر مترمربع مسکن اعلام شد؛ وضعیت بحرانی برای خانه‌دار شدن

فرزین: بدون سوییفت با هر بانکی می توانیم ارتباط برقرار کنیم

اظهارات سخنگوی دولت در مورد ماجرای نیترات موجود در هندوانه‌ها

رونمایی از فاز دوم اتصال شبکه شتاب ایران به میر روسیه

صمصامی: برای گرفتن مالیات، فقط بلدند سراغ معلمان و بنگاه‌های تولیدی بروند

نماینده اسبق مجلس: عده‌ای جاسوس نمی‌گذارند ایران در شرایط جنگ اقتصادی با چین و روسیه رابطه خوبی برقرار کند

وعده جدید دولت درباره تامین برق: 50 هزار مگاوات انرژی خورشیدی در کشور مستقر می‌شود

تحویل پروژه‌های حمایتی مسکن در شهرها، فقط 6 درصد

قیمت انواع تخم مرغ در بازار

ثبت ملی 2600 اثر در لرستان

تولیدات گلخانه‌ای در لرستان 16 برابر افزایش می‌یابد

وضعیت ذخایر خون در لرستان مطلوب است

آغاز عملیات ساخت هشتمین ایستگاه آتش‌نشانی در شهر خرم‌آباد

رفع تنش آبی بروجرد با 55 میلیارد تومان اعتبار

بازرسی سازمان منطقه آزاد کیش از انبارها و کانتینرهای بندرتجاری کیش

برگزاری بیست و یکمین جلسه نماد با حضور وزیر و مدیران کل آموزش و پرورش به صورت ویدئو کنفرانس

گزارش عملکرد استاندار لرستان در برنامه زنده تلویزیونی

سرمقاله جام جم/ تأثیر مدیریت اجرایی آیت‌ الله رئیسی بر ارتقای حکمرانی

سرمقاله شرق/ در ناامیدی بسی امید است

هشدار استاندارد نسبت به استفاده از لبنیات سنتی

ثبت‌نام 93 هزار مستاجر برای وام وام ودیعه مسکن

تصویب شرایط صدور مجوز واردات بنزین ویژه در هیئت مقررات زدایی

بورسی‌ترین استان‌های ایران کدامند؟

افزایش قیمت‌ها در بازار طلا و سکه؛ دلار درجا زد

شبکه بانکی ایران میزبان پرداخت موبایلی کارت‌های روسی می شود

معاون اسبق وزیر نفت: پاک‌نژاد دقیقا نظرات و سیاست‌های زنگنه را در وزارت نفت اجرا می‌کند

بورس رکورد جدید زد