ندای لرستان

آخرين مطالب

در نخستین جلسه کمیته تبلیغات و اطلاع رسانی ستاد نوروزی1402 تاکید شد:

ارائه بسته های اطلاع رسانی و تولید محتوای رسانه ای دیجیتال در ایام نوروز منطقه آزاد کیش

ارائه بسته های اطلاع رسانی و تولید محتوای رسانه ای دیجیتال در ایام نوروز
  بزرگنمايي:

ندای لرستان - در نخستین جلسه کمیته تبلیغات و اطلاع رسانی، ارائه بسته های اطلاع رسانی چاپی و تولید محتوای رسانه ای مناسب جهت آگاهی بخشی به عموم گردشگرانی که در ایام نوروز به مقصد کیش سفر می کنند در دستور کار این کمیته قرار گرفته است.

به گزارش روابط عمومی و امور بین الملل سازمان منطقه آزاد کیش، امیر ترکاشوند در نخستین جلسه کمیته تبلیغات و اطلاع رسانی ستاد نوروزی 1402 که روز یکشنبه 16 بهمن در سالن اجتماعات سازمان برگزار شد؛ با تاکید براهمیت فعالیت این کمیته در راستای اطلاع رسانی شایسته به گردشگران نوروزی از وضعیت "تردد، مقررات، اسکان و شرایط آب و هوایی کیش" گفت: اطلاع رسانی به موقع و دقیق به گردشگران، نیازمند برنامه ریزی و تعامل مستمر همه دست اندرکاران این حوزه و سایر کمیته های نوروزی در جزیره کیش است.
ترکاشوند بر لزوم اهمیت اطلاع رسانی گسترده و صحیح در خصوص "قوانین و مقررات حاکم بر فضای شهری و گردشگری، مسائل بهداشتی، معرفی مراکز گردشگری، مسائل زیست محیطی، قوانین و مقررات مسافرت دریایی و هوایی، قوانین گمرکی و ضوابط رانندگی" در جزیره کیش تاکید کرد.
وی، اظهار داشت اعضای کمیته تبلیغات و اطلاع رسانی ضمن بررسی اقدامات این کمیته در سال گذشته و ارائه برنامه ها و طرح های جدید در زمینه اطلاع رسانی، با ارائه راه کارهای مناسب؛ این کمیته را در رفع نواقص و ارتقاء فعالیت ها یاری کنند.
امیر ترکاشوند از برنامه ریزی و اطلاع رسانی موثر به گردشگران در مسیرهای ورودی به جزیره کیش خبر داد و گفت: استفاده از ظرفیت های رسانه ملی و راه اندازی سایتnowruz.kish.ir، در نحوه اطلاع رسانی شایسته و فراگیر به گردشگران یکی از اقدامات مهم این کمیته است.
رییس کمیته تبلیغات و اطلاع رسانی در رابطه با معرفی برنامه های گردشگری در سایت نوروز و تقارون این ایام با ماه مبارک رمضان، افزود: ماندگاری خودروها، استفاده از موتورهای شارژی، اسکان، جانمایی کیوسک های اطلاع رسانی، پیگیری توسعه و تقویت خطوط ارتباط تلفن همراه، اطلاع رسانی در خصوص خدمات ناوگان حمل و نقل عمومی، ازمهمترین محورهای مورد بررسی در این نشست بود.
امیر ترکاشوند در خصوص توزیع کتاب آداب سفر طی هماهنگی با شرکت های هواپیمایی، بهره مندی از فضای مجازی بخش خصوصی، حضور روحانیت در برخی از برنامه های فرهنگی و مراکز گردشگری، اظهار داشت: برنامه های معاونت فرهنگی و اجتماعی و نهاد امامت جمعه در دهه اول ماه مبارک رمضان، اطلاع رسانی در خصوص خدمات بیمارستان کیش و شیفت پزشکان و دندان پزشکان، معرفی سامانه 124 جهت دریافت شکایات، نمایه سازی تمام اطلاعات مورد نیاز گردشگران در سایت نوروز از جمله موضوعاتی بود که در نخستین جلسه کمیته تبلیغات و اطلاع رسانی مورد بررسی قرار گرفت.
گفتنی است در این نشست نمایندگانی از معاونت فرهنگی و اجتماعی، معاونت گردشگری، معاونت توسعه مدیریت، مدیریت بازرسی و پاسخگویی به شکایات، نهاد امام جمعه، شرکت عمران آب و خدمات، شرکت توسعه و مدیریت بنادر و فرودگاه های منطقه آزاد کیش، اپراتور تلفن همراه سازمان منطقه آزاد کیش(تله کیش)، خانه مطبوعات و بیمارستان کیش حضور داشتند.

لینک کوتاه:
https://www.nedayelorestan.ir/Fa/News/270006/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

سرمقاله اطلاعات/ این وضعیت دوام می‌یابد؟

زادروز نابغه فروتن و وارسته ایرانی

سرمقاله سازندگی/ سه پیام دور چهارم

فرار مالیاتی 350 فعال رمز ارز با 150 همت گردش مالی رو شد

مخالفت مجلس با افزایش تعرفه اینترنت موبایل

جزئیات دریافت وام مشاغل خانگی

افزایش و اصلاح قیمت 900 قلم دارو در سال گذشته

سرامیک خودرو چیست ؟ آموزش و اجرا

زیان 3 میلیارد دلاری هوندا از تعرفه‌های آمریکا

دستگیری 8 اراذل‌واوباش در لرستان

آمادگی آموزش و پرورش لرستان برای مشارکت در جشنواره مد و لباس زاگرس

علت فوت محمدحسین قاسمی چه بود؟

ابراز نگرانی از عملکرد امور مالیاتی لرستان

پروازهای حج تمتع از فرودگاه شهدای خرم‌آباد ادامه دارد

عاملان درگیری در دورود دستگیر شدند

ابرقویی: پرسپولیس بدون موقعیت ما را بُرد

روایتی دیگر از حادثه تلخ کوهنانی؛ ماجرای جان باختن معلم فیزیک در چاه چه بود؟

فرماندار: تصفیه‌خانه بروجرد 51 درصد پیشرفت فیزیکی دارد

شهردار الیگودرز عزل شد

سرمقاله جوان/ ضرورت پرورش مجاهد فرهنگی

سرمقاله وطن امروز/ «مرگ خودخواسته» در «بن‌بست خودخواسته»

سرمقاله فرهیختگان/ آقایان! وقت جنگ سنگر را رها نکنید

نرخ سوخت مایع و برق واحدهای کشاورزی مشخص شد

متوسط هزینه ساخت هر مترمربع مسکن اعلام شد؛ وضعیت بحرانی برای خانه‌دار شدن

فرزین: بدون سوییفت با هر بانکی می توانیم ارتباط برقرار کنیم

اظهارات سخنگوی دولت در مورد ماجرای نیترات موجود در هندوانه‌ها

رونمایی از فاز دوم اتصال شبکه شتاب ایران به میر روسیه

صمصامی: برای گرفتن مالیات، فقط بلدند سراغ معلمان و بنگاه‌های تولیدی بروند

نماینده اسبق مجلس: عده‌ای جاسوس نمی‌گذارند ایران در شرایط جنگ اقتصادی با چین و روسیه رابطه خوبی برقرار کند

وعده جدید دولت درباره تامین برق: 50 هزار مگاوات انرژی خورشیدی در کشور مستقر می‌شود

تحویل پروژه‌های حمایتی مسکن در شهرها، فقط 6 درصد

قیمت انواع تخم مرغ در بازار

ثبت ملی 2600 اثر در لرستان

تولیدات گلخانه‌ای در لرستان 16 برابر افزایش می‌یابد

وضعیت ذخایر خون در لرستان مطلوب است

آغاز عملیات ساخت هشتمین ایستگاه آتش‌نشانی در شهر خرم‌آباد

رفع تنش آبی بروجرد با 55 میلیارد تومان اعتبار

بازرسی سازمان منطقه آزاد کیش از انبارها و کانتینرهای بندرتجاری کیش

برگزاری بیست و یکمین جلسه نماد با حضور وزیر و مدیران کل آموزش و پرورش به صورت ویدئو کنفرانس

گزارش عملکرد استاندار لرستان در برنامه زنده تلویزیونی

سرمقاله جام جم/ تأثیر مدیریت اجرایی آیت‌ الله رئیسی بر ارتقای حکمرانی

سرمقاله شرق/ در ناامیدی بسی امید است

هشدار استاندارد نسبت به استفاده از لبنیات سنتی

ثبت‌نام 93 هزار مستاجر برای وام وام ودیعه مسکن

تصویب شرایط صدور مجوز واردات بنزین ویژه در هیئت مقررات زدایی

بورسی‌ترین استان‌های ایران کدامند؟

افزایش قیمت‌ها در بازار طلا و سکه؛ دلار درجا زد

شبکه بانکی ایران میزبان پرداخت موبایلی کارت‌های روسی می شود

معاون اسبق وزیر نفت: پاک‌نژاد دقیقا نظرات و سیاست‌های زنگنه را در وزارت نفت اجرا می‌کند

بورس رکورد جدید زد