ندای لرستان

آخرين مطالب

گیلان باید یکی از پایلوت های طرح تسهیلاتی فرزندآوری در کشور شود معاونت امور زنان و خانواده

گیلان باید یکی از پایلوت های طرح تسهیلاتی فرزندآوری در کشور شود
  بزرگنمايي:

ندای لرستان - معاون رییس جمهور با استقبال از طرح تسهیلات فرزندآوری در گیلان بیان کزد: این طرح‌ها باید به‌عنوان پایلوت در استان گیلان اجرایی شود تا از کهولت سن در گیلان نیز جلوگیری شود.

معاون رییس جمهور با استقبال از طرح تسهیلات فرزندآوری در گیلان بیان کزد: این طرح‌ها باید به‌عنوان پایلوت در استان گیلان اجرایی شود تا از کهولت سن در گیلان نیز جلوگیری شود.
انسیه خزعلی معاون رییس جمهور در امور زنان و خانواده صبح امروز در دیدار با اقشار زنان گیلان در سالن اجتماعات هلال احمر با گرامیداشت یاد و خاطره شهدای سلامت اظهار کرد: به رسمیت شناختن وجود بانوان، توانمندی و ظرفیت‌ها از مواردی است که رئیس جمهور به این مسئله اعتقاد داشته و پیگیر آن هستند.
وی با تأکید بر اینکه توانمندی‌های چندگانه بانوان یکی از مزیت‌های مهم آنان است، گفت: سلامت‌های مالی واخلاقی در حوزه مدیریت از ویژگی‌های بارز مدیریتی بانوان است و باید مورد توجه قرار بگیرند‌.
معاون رئیس‌جمهور در امور زنان و خانواده از مورد توجه قرار گرفتن بانوان در دولت سیزدهم ابراز امیدواری کرد و تصریح کرد: در حوزه استاندارد در کالاها، تولیدات و خدمات امیدواریم بتوانیم بازار خوبی را در سطح ملی و بین‌المللی بدست آوریم و بازارچه‌های دائمی، فصلی، مرزی و صادراتی ایجاد کرده تا مواردی که در داخل به اشباع رسیده در سطح بین‌الملل بر روی آن سرمایه‌گذاری کنیم.
خزعلی با تأکید بر شناسایی نیازها، سلیقه‌ها و تولیدات مورد نیاز برای بازار بین‌الملل گفت: با پیگیری این امور به دنبال تسهیل در صادرات و تولیدات بازار بین‌الملل و صدور مجوزهای لازم برای بانوان کارآفرین هستیم.
وی بیمه بانوان خانه‌دار را از مسائلی دانست که سال‌ها مورد تأکید برنامه دولتها بوده است و افزود: به دنبال این هستیم بیمه بانوان سرپرست خانوار را در صورت تامین بودجه تا حدی پوشش دهیم و امیدواریم به مرحله عملیاتی برسیم.
معاون رئیس‌جمهور در امور زنان و خانواده با اشاره به پیگیری معاونت بانوان برای مشاغل شناور به منظور فرزندآوری و خانه‌داری بیان کرد: جمعیت سالمند گیلان زنگ خطر است و باید شرایطی باشد که خانم‌ها علاوه بر کار اجتماعی به کار خانوادگی و فرزندآوری نیز بپردازند و این امر باید در گیلان بیشتر مورد توجه قرار بگیرد.
خزعلی با تأکید بر اجرایی شدن دورکاری برای بانوان گفت: این امر ممکن است تیغ دولبه‌ای برای به کارگیری بانوان و استخدام آنان شود بنابراین باید این موارد را در نظر گرفته و با بررسی تمام جوانب این امر را عملیاتی کنیم.
وی با استقبال از طرح تسهیلات فرزندآوری در گیلان بیان کزد: این طرح‌ها باید به‌عنوان پایلوت در استان گیلان اجرایی شود تا از کهولت سن در گیلان نیز جلوگیری شود.
معاون رئیس‌جمهور در امور زنان و خانواده با بیان اینکه زنان بیشترین آسیب را در تغییرات اقلیمی می‌بینند، افزود: باید با برنامه‌ریزی لازم از کسب‌وکارهای خرد، تسهیلات کشاورزی و زیست محیطی زنان سرپرست خانوار حمایت کنیم و تا جایی که بتوانیم ضامن و وثیقه را برای تسهیلات زنان سرپرست خانوار حذف خواهیم کرد.
خزعلی تغییر کاربری زمین‌های کشاورزی را از مسایل مهم استان دانست و تأکید کرد که دولت باید به طور جدی این موضوع را مورد توجه قرار دهد.
وی ایجاد مشوق‌های لازم، جلوگیری از صدمات خاص به زنان و خانواده و قانون‌های حمایتی را از دیگر موارد مورد تأکید برشمرد که به صورت جدی در حال پیگیری توسط امور زنان و خانواده ریاست جمهوری است.
معاون رئیس‌جمهور در امور زنان و خانواده مجوزهای کارآفرینی را از مشکلات جدی کارآفرینان برشمرد و گفت: تا جایی که شرایط و امکانات ما اجازه می‌دهد از این امور پیگیری و حمایت م کرد.
خزعلی همچنین از ارائه مشاوره رایگان تا یک سال بعد از ازدواج نیز خبر داد که توسط معاونت ریاست جمهوری در امور زنان و خانواده در حال پیگیری است.
در انتهای این نشست از راوک داوودپور فرزند شهید مدافع سلامت گیلانی نیز تجلیل شد.

لینک کوتاه:
https://www.nedayelorestan.ir/Fa/News/246096/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

خطای خانم وزیر

اطلاعات: محموله خطرناک را چه کسی به بندر آورد؟

بازخوانی تاریخی مهم ترین فجایع رخ داده در بنادر دنیا

روایتی از پشت پرده حمله عراقچی به دولت بایدن و نتانیاهو

چرا اسرائیل از عادی شدن روابط ایران و آمریکا نگران است؟

ایرلاین هفت دست؛ هواپیما هیچی!

پاس گل ناخواسته ترامپ به لیبرال‌های کانادا

کدام کشورها به مردم ایران تسلیت نگفتند؟

کودکان غزه در مرز مرگ از گرسنگی

نان و ملیت؛ درباره پیشنهاد برداشتن یارانه مهاجران افغانستانی

رشد 42 هزار واحدی شاخص بازار سرمایه؛ عبور ارزش بورس تهران از 10 هزار همت

معامله گران بازار سهام و ارز دست به عصا شدند

صدور تمامی بیمه‌ها مشروط به استعلام از سامانه املاک و اسکان شد

آیا قیمت بیت کوین به 100 هزار دلار می‌رسد؟

تهدید ریزگردها برای لرستانی‌ها

16 سالگی سد «آبسرده»؛ افتتاح شاید 1407

دستور صریح استاندار مازندران برای پیگیری بحث مسکن ایثارگران

فرماندار ازنا منصوب شد

پازل بهارستانی ها برای استیضاح «صادق»

سقوط در دریای سرخ

چاقویی در چمدان؛ ماجرای قتل‏‌های خانگی زنان مهاجر ایرانی

زمان واریز کالابرگ اردیبهشت ماه مشخص شد

تخم‌مرغ 25 هزار تومانی درب مرغداری؛ تعطیلی گسترده مرغداری‌ها کلید خورد

واردات پارچه 2 برابر شد؛ 80 درصد واردات پوشاک از مناطق آزاد

متقاضیان تسهیلات بانکی بخوانند؛ پرداخت وام ازدواج و فرزندآوری چه تغییری کرد؟

زنگ خطر بازگشت تورم‌های 3 رقمی؛ موج جدید تورمی در راه است

34 درصد واردات کشور با نرخ ارز 28500 تومان صورت گرفته است

واریز یارانه ویژه دولت برای بازنشستگان حداقل بگیر تامین اجتماعی

خرید با کالابرگ‌های الکترونیکی تسهیل شد

وجود بیش از 2 میلیون هکتار اراضی مرتعی و جنگلی در لرستان

افتتاح 2 میلیارد تومان طرح عشایری در لرستان

6 مصدوم در تصادف محور بروجرد-خرم‌آباد

طلب بیش از 700 میلیارد تومانی دانشگاه علوم پزشکی لرستان از نهادهای بیمه

تولید 3.71 مگاوات برق در لرستان با ایجاد نیروگاه‌های خورشیدی

10 هزار مترمربع از اراضی کشاورزی خرم‌آباد رفع تصرف شد

جنگ روایت‌ها در میانه آتش

استاد دانشگاه تهران: نهادهای موازی در حال از بین بردن قدرت دولت هستند

ابهامات انفجار بندر

سفرای ایران در پکن و مسکو روی استیج

بی اعتمادی کردها به نظام جولانی

آیا سود معاملات رمزارز مشمول قابل مالیات‌ستانی می‌شود؟

چرا مردم دائم دنبال خرید سکه و دلار هستند؟

حکمرانی روند کاهشی در بازار طلا؛ دلار ثابت ماند

چرا دلار کمتر از 70 هزار تومان نمی‌شود؟

پیش‌بینی «سالی خیره کننده برای طلا»

افتتاح 18 هزار واحد مسکونی و ده‌ها پروژه عمرانی در 5 استان تا پایان 1404

واردات مونتاژکاران در سال 1403 به 5 میلیارد دلار رسید

افزایش 60 تا 160 درصدی قیمت سیب‌زمینی و حبوبات در دولت چهاردهم

واردات گوشت قرمز رکورد زد؛ 1/3 میلیارد دلار خروج ارز از کشور رقم خورد

هجوم بانک‌های مرکزی به یوآن و دلار سنگاپور؛ دلار آمریکا در حساس‌ترین دوره تاریخی خود؟