ندای لرستان

آخرين مطالب

آرادکوه باید جا به جا شود/ تلاش شهرداری کافی نیست/ کمپوست بویی به مراتب بدتر از زباله دارد سازمان حفاظت محیط زیست

آرادکوه باید جا به جا شود/ تلاش شهرداری کافی نیست/ کمپوست بویی به مراتب بدتر از زباله دارد
  بزرگنمايي:

ندای لرستان - عیسی کلانتری رییس سلزمان حفاظت محیط زیست با اشاره به لزوم جابه جایی آراد کوه گفت: جا به جایی آرادکوه حداقل به 500 میلیون دلار هزینه نیاز دارد و شهرداری عاجز از تامین این رقم است بنابراین باید به سمت سرمایه گذاری پیش رفت.

به گزارش برنا؛ مدیریت پسماند، تفکیک زباله ها، آرادکوه، بوی بد تهران و ده ها کلید واژه دیگر که همه روزه به گوش می رسد تنها تعدادی از ده ها ابر بحران شهر تهران در حوزه مدیریت زباله ها است که هر کدام به تنهایی می تواند زیست بشر را با چالش هایی سهمگین رو به رو کند اما به علت اینکه در مقابل چشمان ظاهربین امروز ما حضور ندارند کمتر کسی آن ها را در شیپور دمیده است. بحران هایی که به گفته غالب کارشناسان محیط زیست با اقدامات جزئی شهرداری نمی توان به سمت بهبود وضعیت آن ها گام برداشت و به زودی باید شاهد دست به گریبان شدن با این اژدهای هفت سر در کوچه و خیابان های محل زندگی خود باشیم.
عیسی کلانتری، رئیس سازمان حفاظت محیط زیست در این خصوص به خبرنگار برنا گفت: پسماند، زباله و فاضلاب معضلاتی هستند که در کوتاه مدت گریبان شهروندان و جامعه ما را خواهد گرفت. 60 سال پیش که آرادکوه انتخاب شد کل جمعیت تهران یک میلیون نفر بود و با حرم عبدالعظیم حسنی 4 کیلومتر فاصله داشت.
او افزود: این ما بودیم که به سمت آرادکوه رفتیم. آرادکوه باید حتما جا به جا شود و معتقدم باید یک سرمایه گذاری عظیم در آن منطقه صورت بگیرد. مشکل در این است که بدون سرمایه گذاری انتظار داریم مشکلات حل شوند.
کلانتری با ذکر نمونه مشابه در سایر شهرها اظهار کرد: زمانی در گرگان که محلی برای زباله ها تعبیه شد، 4 کیلومتر دورتر از حریم شهر بود اما امروز شهر گرگان با توسعه به آن محل رسیده است.
مصرف قلیان عامل آتش سوزی پارک پردیسان بود/ مخالفت محیط زیست با شهرداری برای ساخت و ساز در پردیسان
او ادامه داد: امروز دیگر نمی توان تهران را جا به جا کرد بلکه باید به فکر جا به جا کردن آرادکوه باشیم. تا زمانی که شرایط برای جا به جایی مهیا شود باید هوادهی کرد تا بوی متان از کمپوست ها خارج شود. مشکل امروز اصلی ما نبود سرمایه است.
عضو کابینه دولت دوازدهم اذعان کرد: امروزه از سرمایه گذاری عاجز شده ایم. جا به جایی آرادکوه حداقل به 500 میلیون دلار هزینه نیاز دارد و شهرداری عاجز از تامین این رقم است. محیط زیست می تواند مانع ادامه فعالیت آرادکوه شود اما شهرداری در جواب قطعا می گوید من هم زباله ها را جمع آوری نخواهم کرد زیرا محل دیگری برای دفن وجود ندارد.
کلانتری گفت: کافیست چهار روز زباله در تهران جمع آوری نشود آن گاه تمامی تهران زباله خواهد شد. تمامی بودجه ای که وجود دارد صرفا برای هزینه های جاری است و امکان سرمایه گذاری وجود ندارد. ما به این علت امروز نمی توانیم مقابل آلودگی های زیست محیطی را در شهر بگیریم زیرا با آلودگی بزرگتری مواجه خواهیم شد.
رئیس سازمان حفاظت محیط زیست در پایان خاطرنشان کرد: شهرداری تلاش خود را در حوزه بازیافت و پسماند انجام می دهد اما کافی نیست و سرعت آن ها نیز باید بیشتر شود. با توجه به حجم زباله در تهران باید با سرعت بیشتری امورات این عرصه پیش رود. شهرداری امروزه زباله ها را دسته بندی می کند و صرفا زباله های تر به آرادکوه منتقل می شود که تبدیل به کمپوست می شود اما باید دقت کرد که کمپوست بویی به مراتب بدتر از زباله دارد.

لینک کوتاه:
https://www.nedayelorestan.ir/Fa/News/178115/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

فارن پالیسی: ترامپ در حال انقلاب در آمریکاست؟

فهرست جدید ابربدهکاران بانکی منتشر شد

ضوابط صادرات آرد و جو اعلام شد

تحلیل تسنیم از مسیر خطرناک نظام بانکی؛ بانک یا بنگاه املاک؟

وحدت ملی و رهبری هوشمندانه رمز پیروزی ایران در جنگ 12 روزه

مصرف زیاد این نوع لبنیات مشکلات گوارشی ایجاد می‌کند

ساپینتو: کمتر خانه‌ای در دنیا مثل استقلال است

لرستان در آستانه قحطی آب؛ 620 روستا و 6 شهر در محاصره بی‌آبی!

امحای بیش از 400 کیلوگرم گوشت مرغ فاسد در الیگودرز

اعلام قیمت‌های بلیت اتوبوس اربعین در هفته آینده

تخلف برخی شرکت‌های لبنی در افزایش قیمت لبنیات

واکنش شورای رقابت به تصمیم‌گیری اخیر پیرامون افزایش قیمت خودروها

اختصاص 500 میلیارد ریال برای استانداردسازی ورزشگاه خانگی خیبر

این غلات شما را از بیماری قلبی نجات می‌دهد

ساپینتو زبان فارسی‌اش را به رخ کشید!

غول ترکیه در والیبال هم مدعی شد

نظری جویباری: از ساپینتو سپاسگزارم که هدایت استقلال را بر عهده گرفت

خسرو حیدری مربی استقلال شد

تداوم موج گرما در لرستان

سرمقاله وطن امروز/ در جنگل کاخ سفید

پایان هفته بورس با کاهش 20 هزار واحدی

نفت برنت به مرز 70 دلار رسید

از انتقال وجه با کد QR تا شارژ حساب، بلو همیشه یک راه‌حل جایگزین داردمروری بر چند قابلیت در اپلیکیشن بلو برای انتقال سریع و آنی وجه

میزان پرداخت وام ازدواج و فرزند از ابتدای سال جاری اعلام شد

آخرین وضعیت پروازها در آسمان ایران

ادعایی درباره‌ی حذف پیامک‌های خاموشی برای تهرانی‌ها

کمترین کارمزد و قیمت، بالاترین سرعت خرید تتر

مقاومت خانواده‌های شهدا جلوه‌ای از حماسه ملت ایران است

ورود رستم آشورماتوف بازیکن ازبکستانی جدید آبی‌ها به ساختمان استقلال

قانون نقل‌ و انتقالات لیگ برتر تغییر نمی‌کند

حضور بانوان فوتبال دوست در ورزشگاه تختی خرم‌آباد قطعی شد

سرمقاله جوان/ جهان به سمت آنارشی هابزی می‌لغزد!

سرمقاله فرهیختگان/ ضرورت گفت‌وگوی فراگیر و بازشناخت منافع ملی

کاهش هزینه برق در کولر آبی با راهکار‌های ساده

بورس هفته را منفی تمام کرد

آخرین وضعیت فرودگاه‌ها؛ 6 هزار میلیارد تومان بلیت هواپیما کنسل شد

احیای کارخانه های راکد در دستور کار دولت

راهکارهای تنفس در روزهای پر گردوغبار

پیاتزا و نیاز به آماده‌ترین ورژن این ستاره

تمدید قرارداد یاسین و پرسپولیس

جدایی دو جین ستاره؛ ملوان کجایی!

خبر تعامل تراکتور و پرسپولیس در موضوع بیرانوند

رد درخواست مهم باشگاه پرسپولیس!

وبینار جمع‌بندی درس نهایی پایه‌های یازدهم و دوازدهم ویژه سرگروه‌های آموزشی متوسطه دوم استان در ایام امتحانات

سرمقاله شرق/ جنگ، اسطوره، واقعیت اسطوره

افزایش قیمت لبنیات تکذیب شد

اتراکس چگونه زیر فشار بحران، دسترسی را حفظ کرد؟

آغاز فروش بلیت قطارهای اربعین از دهه دوم تیرماه

افزایش قیمت‌ها در بازار طلا و سکه؛ دلار در کانال 87 هزار تومان قرار گرفت

گوشی دلخواه‌تان را همین امروز تحویل بگیرید؛ پرداخت اقساطی تا 12 ماه